|
Последно нешто што ме насмеа..... |
Внеси реплика | страница <1 147148149150151 277> |
Автор | |
ZokiSkopje
Нов член Регистриран: 24.Септември.2010 Статус: Офлајн Поени: 13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vozi nekoj so fiko,zaletan i udira vo zadnica na novo BMW.Ama onaka ubavo se nabiva vo nego.Na displejot na BMW-to se pojavuva: Found new hardware...Instal?
|
|
I`m the son of rage and love....
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
одам сабајле,... и пред мене одат две девојчиња,... отприлика 7-8 години... и еднава вика... абе како се викаше крокодил на англиски ?? и другово девојче и вика... па, мислам оти беше КРОКОДИЛЕ.... и оваа првава и вика... леле даааааааа,... ама ти многу си глупава... не е КРОКОДИЛЕ,... туку КРОКОДЕВИЛ.... . .... ....
ах, детство |
|
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
оглас на вратата на некое кафуле
|
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и ова лудница |
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
FeaR
Сениор False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Воспитувачка во градинка му помага на детето да ги облече чизмите. Тоа туркало, таа влечела, но чизмите никако да легнат на ноџињата. Кога едвај успеала... ...да му ги навлече, целата препотена, речиси се онесвестила кога малиот и рекол: deca...ta-se-zakon „Ама сте ми ги облекле обратно... левата на десна нога, десната на лева.“ И навистина. Не било лесно повторно да му ги соблече и облече, но, на крај чизмите си биле секоја на вистинската нога. Малиот тогаш викнал: „Тоа не се моите чизми“. Воспитувачката се гризнала за јазик за да не вресне. „Зошто не ми го кажа ова порано???!!!“ И со напор повторно му ги соблекла чизмите. Тогаш малиот продолжил: „Чизмите се од брат ми. Мама ми ги даде мене“. Воспитувачката не знаела дали да плаче или да се смее... после повторна мака, чизмите биле повторно на нозете. Тогаш таа го прашала детето: „А, каде ти се ракавичките?“ Детето одговорило: „Па ги сокрив во чизмите!“ |
|
"А ти поарен да не си?" -македонски начин на прифаќање критика
|
|
hermiona
Сениор Регистриран: 04.Април.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 564 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
alal da mu e na detevo....a i vospituvackata e za pofalba...kakvi nervi covece
Изменето од hermiona - 03.Декември.2010 во 02:08 |
|
FeaR
Сениор False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
"А ти поарен да не си?" -македонски начин на прифаќање критика
|
|
hermiona
Сениор Регистриран: 04.Април.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 564 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
gafovi tv star........ludnica se
|
|
DragancoLeskoec
Сениор Регистриран: 01.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што е заедничко помеѓу удавен човек, изгорен леб и трудна жена? -Доцна изваден!!
|
|
hermiona
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да не те снајде |
|
Внеси реплика | страница <1 147148149150151 277> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |