|
Секс - како вие гледате на него? |
Внеси реплика | страница <1 3233343536> |
Автор | |
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koga seksot kje se prifati kako del od Bozhjata Kreacija togash kje prestane i dogmatskiot otpor prema nego.
Koga kje prestane otporot, kje prestane i borbata protiv nego. Koga kje prestane borbata kje prestane i patenjeto. Koga kje prstane patenjeto kje mozheme da go zhiveeme zhivotot kako shto ni e daren od Kreatorot i togash energijata kje mozheme celosno da ja koristime za nasheto vnatreshno osoznavanje i prosvetluvanje. Premnogu energija troshime za "stokmuvanje" i "podobruvanje" na nadvoreshnoto... pa zatoa nemame dovolno za vnatreshnoto. Изменето од Messenger - 28.Ноември.2010 во 19:40 |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
kladence
Група Регистриран: 25.Мај.2011 Статус: Офлајн Поени: 88 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eve uste edna pricina da pocnes da ja citas Biblijata!!
|
|
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Seksot e prekrsen. Ljubovta ne e imperativ za ubav seks.
|
|
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
|
spiros
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: На пат Статус: Офлајн Поени: 4490 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Само сексуалниот чин кој базира врз љубов и потполно ја почитува опшествената одговорност, е навистина нешто прекрасно и достојно за човекот! Секоја личност која обожава да практицира поинаков секс, таа треба да ги преиспита своите животински страсти и да се потруди (побара помош) да ги трансформира истите (терапија)! |
|
Through the Blood of His Grace,
we are Forgiven and Free, in Time & Eternity! БОГ да го благослови Авраам, Исаaк, Израил ...! |
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Na seksot gledam kako shto gledal i Bog - kako na podarok od Nego.
|
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
op12eh
Сениор Регистриран: 17.Април.2011 Статус: Офлајн Поени: 242 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dali samozadovoluvanjeto e seks?
|
|
Messenger
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Toa se veli samozadovoluvanje, a ne seks.
Za seks se potrebni dvajca - mazh i zhena. Barem taka nachelno kreiral Bog. |
|
|
|
op12eh
Сениор Регистриран: 17.Април.2011 Статус: Офлајн Поени: 242 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
igranjeto so poloviot organ e seks 100 %
|
|
dobrilcho
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 17.Април.2011 Статус: Офлајн Поени: 209 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
seks -- kako vie gledate na nego??? so nuzhda do/od abstinencija !!!
Изменето од dobrilcho - 29.Мај.2011 во 06:52 |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не
инаку на сексот гледам со широко отворени очи
|
|
dobrilcho
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
seksot ne e za Bogovi, oti se oni monopole i nemaat opshtestvena potreba od polovo opshtenje so polovichni neshta. seksot e da ti pruzhi chovek raka so namera da ti kazhe "zdravo" a ti da mu zabiesh sreden prst u linija zhivota.
e toa e seks idi pa odonodi. |
|
dobrilcho
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako e super sila kje ja sabjam ss krak
ako e super krah kje go sabjam ss anti sila A ako se obidesh da me kopirash si se usabjal samiot na LOST-of nachin. |
|
dobrilcho
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SatanaS e Bozhji dar kon SatanaS a seksot si e nejzina manija. SEKS??? Bljak mi se gadi sigurimi em bashkimi nejverojatno sum trudna. Изменето од dobrilcho - 29.Мај.2011 во 06:59 |
|
dobrilcho
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Внеси реплика | страница <1 3233343536> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |