|
Лекови од нашите бабички и лекови од природата |
Внеси реплика | страница <12345 18> |
Автор | |
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Провери и следен пат кога ке дојдеш набаци наваму со се рецепт и гушки ок?
|
|
|
|
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
имам во наследство од бабами книга од Васа Пелагич ако некој слушнал....огромна 600-700 страни голем формат.....целата е со народни лекови....многу е стара .... ако некому му знаци ...може копија да направиме нема проблем......
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ако не ти е проблем мене би ми значело многу...
|
|
|
|
Delfin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
како да не ,со задоволство !!
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ти благодарам убавино
|
|
|
|
Delfin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ок,демек...книгата е стара пожолтена ( што впрочем зборува за нејзината старост ) ...ке го најдам надобриот копир овде и ке ги замолам да бидат крајно внимателни....!!...ок е така? |
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ок е сонце така.. ти благодарам за напорот што ке го направиш, ке ти бидам благодарна...
|
|
|
|
Delfin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nema za sto ....jas se ponudiv....koj saka.......
|
|
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zaboraviv da napomenam eden mnogu vazen sporeden efekt na taa trevka.
Ako se konsumira toj caj podolgo vreme i vo pokoncentrirani kolucini stanuvate surova i ladna licnost. no dobro e shto toj efekt pominuva za opredelen period od mesec- dva
|
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Коколо лепото не си играј со моабетов.. ме испоплаши тука
|
|
|
|
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne be Nate, taa reakcija e samo ako se zema onaka kako shto napomenav, bahs sum so plan vikendov da odam da go pobaram mestoto kade rasti, pa ako imam sreka ke ja najdam.
|
|
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ок сонце но малку ме чуди моабетов ладна и сурова личност... Знаеш некои особи тоа го носат во срце и душа прашање е кога ке се исплоти.. па ме зачуди толку здрава и благотворна а со голема количина толку сурова билка...
|
|
|
|
kokolo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
no, rabotata e shto taa vlijae na nervniot sistem, i ednostavno te stava vo sostojba na polna gotovnost kako vojnik pred borba. te pravi oshtar i brz. no kako shto kazav, toj nesakan efekt pominuva za mesec- dva.
zatoa ne e pozelno da se preteruva so nea
|
|
|
|
Antoaneta
Сениор Регистриран: 06.Јуни.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 292 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vcera davav lek protiv tomboza(na edna moja draga prijatelka go najdov vo lekoviti bilki)...mnogu e ednostaven se pece kromid i se stava nekolku kapki zejtin na nego i se jade pred dorucek i pred vecera na gladno srce.
|
|
Внеси реплика | страница <12345 18> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |