|
Сакам да кажам..... |
Внеси реплика | страница <12345 1402> |
Автор | |
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сакам да им кажам на пар личности дека ако не сум им пишала, или ако не сум им се јавила веќе подолго време не значи дека не мислам на нив силно
|
|
WORHOLL
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 596 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...HAHAHA..I JA TEBE.....
|
|
plavu$a
Сениор Регистриран: 15.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 4016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sakam da vi kazam nesto ama nikomu da ne kazvite. lele ak kazite, ke ve ubijam. da vi kazam. abe neznam dal da vi kazam. leleeeeeeeeeeeeee, abe kazete dali ve interesirat za da vi kazam. znam so mislite deka sakam da vi recam. deka dedo mraz ne postoit, taka. ama ne, ova e mnogu poseriozno. lele, da vi kazam? aj...... ke vi kazam ............................................................ ........................................ ............................................................ ........................................ ...................... ............................................................ ........................................ ................. ............................................................ ........................................ ................. ............................................................ ........................................ ............ ....................................................iam pticji grip! |
|
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
|
Мече
Сениор Регистриран: 21.Април.2006 Локација: Marshall Islands Статус: Офлајн Поени: 224 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сакам да кажам незнам што да речам...немам зборови..тоа е има и такви денови кај мене и се повеќе и повеќе ќе ги има-сигурен сум во тоа
|
|
plavu$a
Сениор Регистриран: 15.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 4016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sakam da kazam deka mnogu mi e dosadno i ne znam so da pravam
|
|
|
|
cecka
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sakam da kazam..... ne znam od koj kraj da pocnam..... i od srede da fatam... tesko mi e.... i zesko........
|
|
covek uci dodeka e ziv-OD MENE
|
|
joki
Сениор Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сакам да ви кажам дека за едно ...хм...една недела изглеа...ќе дојт љубовта на моот живот...односно тоаШ ЌЕ КОНСТАНТИРАМЕ ДАЛИ Е ЉУБОВТА НА МОЈОТ ЖИВОТ...ПОШО МОМЕНТАЛНО СЕ МИ Е ХАОС...АЛИ ЈЕБИГА...ДЕТИШТЕ...
|
|
Точачиња.
|
|
nedopirliv
Сениор Регистриран: 04.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1334 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sakam da kazam ama neznam kako da go kazam toa .....aj ako bide nesto od toa ke go kazam ako ne...ne ni mora:).....sega nesum mnogu raspolozen za pisuvanjue od toj vid...ama koga ke bidam ke go kazam toa sto mi lezi...hehe ..a mi lezat mnogu raboti na srce momentalno |
|
cecka
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mene se so mi lezi na srce.... mu davam da se razbudi i da go razdvizi mojot duh.....
|
|
covek uci dodeka e ziv-OD MENE
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sakam da kazam , deka zivotot e poubav bez lazni ljudi , materijalisti i orospii
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
babyy
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сакам да кажам дека ми е многу топло
|
|
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
imate site pozdrav od Carnation ...nema pristap periodov do PC i ne e aren nesto ama kako sto rece ,,pozdravi gi site mnogu,, ...pa.... |
|
ivana
Сениор Госпожа Грофица Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3327 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..па ФАЛА
|
|
Motivation is game in my hands
|
|
Внеси реплика | страница <12345 1402> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |