|
Вицови за политичари |
Внеси реплика | страница <1 7891011 14> |
Автор | ||
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Која е сличноста помеѓу политичари и пелени? |
||
The_Boss
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор GFX Designer Регистриран: 31.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 948 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
хахахахахааха закон виц легендо |
||
Поради неплатени сметки, ИДИВИДИ го исклучи потписот на The_Boss.
|
||
sneska_v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Чекаат македонците цел ден пред грчка амбасада. Излегува амбасадорот и овие му се жалат:
"Ај бе цел ден чекаме, нема смисла, побрзо може ли?" "Доста бе, ќе чекате" и ги мава со камшик. После некое време пак излегува, а овие пак се жалат: "Де бе стварно нема смисла, може ли малку побрзо, окапавме тука?" Овој пак ги мава со камшикот и вика "Море ќе чекате дур не цркнете ако треба" Излегува третиот пат и им вика на луѓето: "Слушајте вака, сега сите ќе влезете, ама има еден услов. На почетокот на редот кај што ќе ви ги даваат визите има еден црнец и ќе мора сите да ве опне од позади" "Лелеее, па нема смисла, дај ставете двајца црнци за побрзо да оди редот" |
||
sneska_v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Починал некој човек и чекајќи ред кај Свети Петар, забележал многу ѕидни
часовници во ходникот. Кога дошол на ред го прашува Св.Петар:
- А бе, што оволку часовници? - Е па според брзината на вртењето на казалките, гледам колку се краде во секоја земја. - А Македонија не ја гледам? - Е, часовникот за Македонија ми е во дневна, ми служи како вентилатор! |
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
sneska_v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
bash ke me zaboli mene,.
.ako ve , vrtam dupam i...pljachkam koga i kako mi se saka,
..ako nekoj pricha vicevi ,...za mene!
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Колку ВМРОВЦИ се потребни за менување сијалица?
Ниеден, Бранко ја цркна, он нека ја менува. Изменето од Schatzii - 09.Септември.2010 во 20:33 |
||
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
||
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
СОЦИАЛИЗАМ – Ти имаш две крави, едната му ја даваш на комшијата.
- КОМУНИЗАМ – Ти имаш две крави, власта ти ги зема двете и тебе ти дава малку млеко. - ФАШИЗАМ – Ти имаш две крави, власта ти ги зема двете а тебе ти го продава млекото. - НАЦИЗАМ – Ти имаш две крави, власта ти ги зема двете и тебе те убива. - БИРОКРАТИЗАМ – Ти имаш две крави, власта ти ги зема двете, ја убива едната, ја молзи другата и после го фрла млекото. - КАПИТАЛИЗАМ – Ти имаш две крави, ја продаваш едната и си купуваш еден бик. |
||
|
||
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Се вози Грујо со воз и возот наеднаш застанува и овој оди кај машиновозачот
Зошто застанвме, прашува Грујо Па немаме повеке пруга, одговорил машиновозачот. Нишајте го возот да изгледа како да се возиме, рекол Грујо. |
||
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Оди Никола Груевски во познат локал, седнува со своите телохранители на едно од сепарињата, доаѓа келнерот и ги прашува што ќе се напијат. Премиерот му вика : Ти седни те молам.. Келнерчево си седнува, а телохранителите го стануваат и му викаат: Три средни идиоте!!!
|
||
sneska_v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Умрел
другарот Тито. На небото се одвивало расправија за тоа каде да го
стават, дали во рајот или пак во пеколот, но на крај се заклучило дека
не е лош човек. Но сепак, бидејќи бил атеист и комуњар се согласиле една
година да биде во пеколот а една во рајот...
Поминало една година и време
било Тито да го преместат во рајот, влегол Господ во пеколот и му
заповедал на ѓаволот да го донесе Тито. |
||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Шетаат Грујо и Ставрески по институции...
Посетиле некоја градинка и Грујо му се врти на Ставрески:
-Пиши еден чек на 5000 евра, нека ги подобрат условите за престој во градинкава....и Ставре одма пишал чек на 5000 евра.
После тоа одат во затворот во Идризово и Грујо пак му се врти на Ставрески:
-Пиши им чек на 5 000 000 евра, нека ги подобрат условите во затворов....Ставре малку се штрекнал, ама го пишал и тој чек....
Кога си отишле, Ставрески му вика на Грујо:
- Добро бе шефе, што ти стана...во градинкана на децата им поклонивме 5000 евра а на затворенициве 5 000 000....што ти е поентата ?
А Грујо ми вика :
- Абе будало една, што мислиш, кога ќе паднеме од власт во градинка ли ќе одиме.......
|
||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
hahahahaah |
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
||
Внеси реплика | страница <1 7891011 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |