IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - ДНЕВНО-ПОЛИТИЧКИ настани, вести и актуелности
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ДНЕВНО-ПОЛИТИЧКИ настани, вести и актуелности

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 6768697071 173>
Автор
Порака
Zlatnik Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 23.Август.2005
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 2605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zlatnik Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Октомври.2010 во 07:12
Ух фикс, ќути трај, никој да не разбере, не%20кажувај%20никому ме Утепа, признавам! доста%20е
Ама сум ја утнал работава и јас ... Абе ги испомешав Бранко, со Васко Наумовски. загриженост
Навистина во прв момент кога слушнав Наумовски, веднаш помислив дека него го ставиле. Си велам, штом сега е вицепремиер, задолжен за европски прашања, сигурно како партиско војниче, без искуство во судството ... ај, ај да не се правдам. Побрз ми беше јазикот од мозокот. Знаеш кај нас како е. Секогаш се оди со предубедување кон некого (нешто) зависно од која партија е и, му ја „писнуваш“. голема%20насмевка
Од ова што го прочитав, за овој човек ... навистина ми/им ја затна муцката!не%20вреден
Само тие што се реални ќе го признаат ова што го реков.
Сега останува да видиме како тој ќе се однесува на ова (пре)одговорна функција!
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Октомври.2010 во 08:18
Originally posted by Zlatnik Zlatnik напиша:

Ух фикс, ќути трај, никој да не разбере, не%20кажувај%20никому ме Утепа, признавам! доста%20е
Ама сум ја утнал работава и јас ... Абе ги испомешав Бранко, со Васко Наумовски. загриженост
Навистина во прв момент кога слушнав Наумовски, веднаш помислив дека него го ставиле. Си велам, штом сега е вицепремиер, задолжен за европски прашања, сигурно како партиско војниче, без искуство во судството ... ај, ај да не се правдам. Побрз ми беше јазикот од мозокот. Знаеш кај нас како е. Секогаш се оди со предубедување кон некого (нешто) зависно од која партија е и, му ја „писнуваш“. голема%20насмевка
Од ова што го прочитав, за овој човек ... навистина ми/им ја затна муцката!не%20вреден
Само тие што се реални ќе го признаат ова што го реков.
Сега останува да видиме како тој ќе се однесува на ова (пре)одговорна функција!
Кон врв
Persej7 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 21.Октомври.2010
Поени: 254
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Persej7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Октомври.2010 во 05:31
Ова е трагикомедија, малтене десната рака на Бранко Црвенковски да биде претседател на судот.

Во најмала рака се работи за конфликт на интереси.

Кој знае каков пазар паднал и што го приморало Груевски да се согласи да има уште еден Бранков полтрон во судот (и така сите се полтрони таму).

Фуере беше најгласен досега, веројатно извршиле притисок.

http://www.novamakedonija.com.mk/NewsDetal.asp?vest=1030101021116&id=13&prilog=0&setIzdanie=22120

Изменето од Persej7 - 31.Октомври.2010 во 05:32
Кон врв
Pavaroti Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Експерто нумеро 2

Регистриран: 03.Април.2009
Поени: 441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pavaroti Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Октомври.2010 во 08:47
Originally posted by Persej7 Persej7 напиша:

Ова е трагикомедија, малтене десната рака на Бранко Црвенковски да биде претседател на судот.

Во најмала рака се работи за конфликт на интереси.

Кој знае каков пазар паднал и што го приморало Груевски да се согласи да има уште еден Бранков полтрон во судот (и така сите се полтрони таму).

Фуере беше најгласен досега, веројатно извршиле притисок.

http://www.novamakedonija.com.mk/NewsDetal.asp?vest=1030101021116&id=13&prilog=0&setIzdanie=22120

Мислам дека дпмне прави филм со уставниот суд за да може со некои ново изгласани закончиња да му ги одземе ингеренциите.
Кон врв
laki_bu Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Лидер

Регистриран: 30.Ноември.2008
Локација: Germanija
Поени: 32100
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај laki_bu Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Ноември.2010 во 01:05
Mega skandal ja trese i onaka raznisanata vlada! Neposredno posle raskolot vo marginite na samata partija, sleduva nova, mega afera koja sama od sebe go postavuva prasanjeto dali se raboti za vlast vo zaminuvanje, vlast koja vo najbrzo mozno vreme bezuspesno se obiduva da go iscisti krminalot koj go sproveduvaa izminatiov period!
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Ноември.2010 во 18:32
ццц... е како ли дојде на директорско место во време на владеење на ВМРО? Ќе беше ли директор ако беше член на СДСМ?
Како дојде така ојдезбунетост

Јовановска: Не бев партиски послушник на Груевски

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Ноември.2010 во 15:51
Ова само кај нас може  да се случува. Сите знаеја дека ке дојде до ова кога ЕВН ја смени наплатата. Кај нас во зграда немаше проблем додекасумите на  сметките за влез и подрумите беа поделени и одеа дирктно на сметкаа за станот. Чим се укина тоа неплаќачите пак почнаа по старо да не плаќаат. Сите страхуваат од исклучување на пумпните станици и со тоа автоматски и немање парно.
Чудо зошто ЕВН го укина тоа кое функционираше, имаа наплата и сите беа мирни?

Несложни станари ги потонаа во темница своите згради

Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Ноември.2010 во 15:57
  "chudoto" beshe vo toa koga sekoj poedinchno plakjashe ,..treba she da palti mnogu povekje od toa shto e evidentirano kako zaednichko,...zatoa i se vrati na "staro"!
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Ноември.2010 во 19:14
Има преместување/нема преместување на споменикот на Мисирков?
Ме изненади малку она со обраќањето  кон  едната внука да се искаже дека е Македонказбунетост Оти жената не кажа, туку молчеше?

Се одложи поместувањето на споменикот на Мисирков

Кон врв
монте кристо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Регистриран: 26.Мај.2005
Локација: Macedonia
Поени: 6869
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2010 во 12:39
излезе бизнисменот на телевизија што сам си наддаваше и на сите ни го покажа средниот прст, колку се дрски боже мили
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2010 во 22:47
Фондот за здравство призна банкрот!
Кој е следен???
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
marsovec Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Април.2010
Поени: 3378
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marsovec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Ноември.2010 во 16:28
Originally posted by Andjelina Andjelina напиша:

Фондот за здравство призна банкрот!
Кој е следен???
DRZAVATA...не
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Ноември.2010 во 19:01
izgleda,

...narodot e von konk*rencija....na toa pole!да
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Ноември.2010 во 13:52
Сега брзо ќе се заборави аферата Перо Наков бб, има поактуелна тема. Само да видиме што ќе кажат за нашава заврзлама од 2001 и за предлогот за кантонизација. Читам дека
Белата куќа го осуди објавувањето на доверливите документи на платформата Вилкиликс како безобѕирно и опасно.

Дипломатска криза на довербата по објавувањето на доверливите американски документи на Викиликс

Видо богати, што се замислуваат тие- зарем не знаат дека низ вековите пропаднале поголеми империи.изненадување
Ќе има за што да дебатираме овие деновинамигнување
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 6768697071 173>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,191 секунди.