|
Работа во Ирак и Авганистан |
Внеси реплика | страница <1 101102103104105 135> |
Автор | |
SKID
Сениор Регистриран: 26.Септември.2010 Статус: Офлајн Поени: 104 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не ми е јасно само како го дупеле ... ај поопширно објасни .... хахах се зезам, во право си си Црнко за платите. Затоа мора да се учи англиски и да се знае што ке се работи а не само да се замине таму и после о туго леле
|
|
Skopje83
Група Регистриран: 08.Ноември.2010 Статус: Офлајн Поени: 92 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo nasava drzava prv pari ke zeme toj sto kuti i sto nema vrska :)))
Ajde ,ajde zaminete popoleka i da javete kako i sto :))) Изменето од Skopje83 - 21.Ноември.2010 во 23:04 |
|
SKID
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ја чекам утре да ми се јават ... ако ми се јават прво на вас ви пишувам
|
|
Crnko
Група Излуфтиран, Ептен... Регистриран: 23.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 77 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hehhe... Skid... Kao go dupele?.. Abe go dupele Juznoamericki... Ete kako...
Eve so e dobroa komunikacija:) A i druzba so Indijci... :) Mnogu OK decko, Rajendra Thapa.. Zatoa, poslusajte, ucete jazik, dobro spremete se i ce uspeete.. Udri Brus Li, potepaj ih svi :) :) A vaka se uziva u Mexico... So Davidoff Ambasadrice u raka.. Изменето од Crnko - 21.Ноември.2010 во 23:50 |
|
… Success is like Sick Sex… It’s kinky, and You’ll Love It …
|
|
Skopje83
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
super sliki
|
|
SKID
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
@ Crnko, прекрасни слики ... тоа е што викаш комуникација
|
|
fimi
Нов член Регистриран: 10.Ноември.2010 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
skopje 83 kako uspea da dobies ponuda za kujna vo fluor koga cekase da ti sa javat od dyncorp za administracija, a i kako ponuda od fluor odamna nema za vo kujna.pa dobro luge ako veke pisuvate bidete iskreni samo taka moze da si pomogneme ako ne samo indijci ke pocnat da idat tamu,dajte iskreno kazete kako uspevate da dojdete do intervju vo fluor.
|
|
Vlatko 24
Нов член Регистриран: 08.Октомври.2010 Статус: Офлајн Поени: 26 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I jas isto imam aplicirano za food service uste od avgust pa eve seuste nisto...Skopje kazi go tajniot nacin kako do intervju
|
|
Skopje83
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas nisto ne izlazav, barem poveketo sto mi se prijateli na forumot znaat Tocno e deka cekav i seuste cekam za dyncorp za administacija, deneska ke vidam sto e so toa, vo medjuvreme mi dojde edna ponuda za food service za vo Fluor i se mislam dali da odam. Ponudata seuste ne e konecna znaci bese samo predlog od strana na eden na regruterite. Taka da bi te izlazala ako kazam deka dobiv intervju za food service. Poveketo ke znam ovie denovi. |
|
Skopje83
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zeni be sto ne ke napravat se salam ke ti pisam poveke stom doznam |
|
crnokonjac
Нов член Регистриран: 28.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 18 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne sakam da te navreduvam no......hm firmata PPE deneska go izgubi dogovorot na nivno mesto dojde druga firma kazi mi kade e REACON kazi mi kada e KBR ne zboruvaj gluposti i ako mozes da proveris proveri ke ti bideme blagodarni... blagodaram
P.s ne pametuvajte mnogu si stetite samote sebesi a i na drugite okolu vas ako si tolku pameten ti veke ke bese ovde i ke rabotese za nekoja plata od 120 000- 130 000$ a ne da se stavas na nivo so filipincite i indijcite... |
|
SKID
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
@ Crnokonjac барем пиши на кого се однесува текстот ... а инаку што е до работниците во кујна, денес на уште еден мој пријател му се јавија и му одложија за крај евентуално почеток на јануари одењето за Авганистан. Како што му кажале им стигнал список по втор пат со луѓе од таков тип на работа и тогаш е финалниот рок за одење. Поздрав и се најубаво
|
|
Sospa
Група Регистриран: 15.Ноември.2010 Статус: Офлајн Поени: 48 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nesto opsirno za ovaa pozicija LG4 FN MWR Technician plata so se raboti tamu,zosto go vidov opisot na net,pa da ne znaete nekoj sto ja raboti i kolku e platena.Pozdrav
Изменето од Sospa - 22.Ноември.2010 во 21:37 |
|
SKID
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Хаха денес богами немаше никој од овие да се јави ... ни sms не сакаа да пратат ... а инаку за тmwr technician има доста луѓе отидено, но точно не знам што работат ... знам дека по тератани но сепак би требало да користиш малку гугл за да дознаеш повеќе
|
|
Внеси реплика | страница <1 101102103104105 135> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |