![]() |
|
Папата во Македонија? |
Внеси реплика ![]() |
страница <12 |
Автор | |
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...a be...kolku neshto da napishe,...sekoj neshto ke "kaze" makar i nemalo vrska mnogu toa,..
...a, mozebi ...smeta deka i tie i tie... se hristijani ...pa toa im go zema zaednichko...
a, i shto majka pa bara tuka....toj?!
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
marsovec ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Koi vernici...?Pa neli vo Makedonija pretezno ziveat pravoslavni hristijani...ili se predomislile i ja priznavaat jurisdikcijata na Vatikan????
![]() |
|
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
|
![]() |
|
Генерал Митре ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() бадајалџија Регистриран: 19.Ноември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 646 |
Уште тој ни фалеше...
Шала на страна. Верувам декам многу верници ќе бидат презадоволни ако нивниот највисок верски Водач ја посети нашата држава. |
|
![]() |
|
krkovicka_mala ![]() Сениор ![]() Регистриран: 21.Ноември.2010 Статус: Офлајн Поени: 99 |
Doaga li papata vo Makedonija? Zosto samo Telma objavi nekoi podatoci deka papata BENEDIKT 16 doaga vo Makedonija?Informacijata e prevzemena od RAIUNO,a ja dobi samo TelmA televizija.
Prasanjeto e zosto vladata krie deka doaga Papata vo Makedonija vo mesec mart? Dali ima pravo narodot da bide izvesten za taa poseta ili ke bidi vo najstroga tajnost? |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |