|
ДНЕВНО-ПОЛИТИЧКИ настани, вести и актуелности |
Внеси реплика | страница <1 6768697071 173> |
Автор | |
Zlatnik
Сениор Регистриран: 23.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ух фикс, ќути трај, никој да не разбере, ме Утепа, признавам!
Ама сум ја утнал работава и јас ... Абе ги испомешав Бранко, со Васко Наумовски. Навистина во прв момент кога слушнав Наумовски, веднаш помислив дека него го ставиле. Си велам, штом сега е вицепремиер, задолжен за европски прашања, сигурно како партиско војниче, без искуство во судството ... ај, ај да не се правдам. Побрз ми беше јазикот од мозокот. Знаеш кај нас како е. Секогаш се оди со предубедување кон некого (нешто) зависно од која партија е и, му ја „писнуваш“. Од ова што го прочитав, за овој човек ... навистина ми/им ја затна муцката! Само тие што се реални ќе го признаат ова што го реков. Сега останува да видиме како тој ќе се однесува на ова (пре)одговорна функција! |
|
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Persej7
Сениор Регистриран: 21.Октомври.2010 Статус: Офлајн Поени: 254 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ова е трагикомедија, малтене десната рака на Бранко Црвенковски да биде претседател на судот.
Во најмала рака се работи за конфликт на интереси. Кој знае каков пазар паднал и што го приморало Груевски да се согласи да има уште еден Бранков полтрон во судот (и така сите се полтрони таму). Фуере беше најгласен досега, веројатно извршиле притисок. http://www.novamakedonija.com.mk/NewsDetal.asp?vest=1030101021116&id=13&prilog=0&setIzdanie=22120 Изменето од Persej7 - 31.Октомври.2010 во 05:32 |
|
Pavaroti
Сениор Експерто нумеро 2 Регистриран: 03.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мислам дека дпмне прави филм со уставниот суд за да може со некои ново изгласани закончиња да му ги одземе ингеренциите. |
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mega skandal ja trese i onaka raznisanata vlada! Neposredno posle raskolot vo marginite na samata partija, sleduva nova, mega afera koja sama od sebe go postavuva prasanjeto dali se raboti za vlast vo zaminuvanje, vlast koja vo najbrzo mozno vreme bezuspesno se obiduva da go iscisti krminalot koj go sproveduvaa izminatiov period!
|
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ццц... е како ли дојде на директорско место во време на владеење на ВМРО? Ќе беше ли директор ако беше член на СДСМ?
Како дојде така ојде Јовановска: Не бев партиски послушник на Груевски |
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ова само кај нас може да се случува. Сите знаеја дека ке дојде до ова кога ЕВН ја смени наплатата. Кај нас во зграда немаше проблем додекасумите на сметките за влез и подрумите беа поделени и одеа дирктно на сметкаа за станот. Чим се укина тоа неплаќачите пак почнаа по старо да не плаќаат. Сите страхуваат од исклучување на пумпните станици и со тоа автоматски и немање парно.
Чудо зошто ЕВН го укина тоа кое функционираше, имаа наплата и сите беа мирни? Несложни станари ги потонаа во темница своите згради |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
"chudoto" beshe vo toa koga sekoj poedinchno plakjashe ,..treba she da palti mnogu povekje od toa shto e evidentirano kako zaednichko,...zatoa i se vrati na "staro"!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Има преместување/нема преместување на споменикот на Мисирков?
Ме изненади малку она со обраќањето кон едната внука да се искаже дека е Македонка Оти жената не кажа, туку молчеше? Се одложи поместувањето на споменикот на Мисирков |
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
излезе бизнисменот на телевизија што сам си наддаваше и на сите ни го покажа средниот прст, колку се дрски боже мили
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Фондот за здравство призна банкрот!
Кој е следен??? |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
izgleda,
...narodot e von konk*rencija....na toa pole!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сега брзо ќе се заборави аферата Перо Наков бб, има поактуелна тема. Само да видиме што ќе кажат за нашава заврзлама од 2001 и за предлогот за кантонизација. Читам дека
Белата куќа го осуди објавувањето на доверливите документи на платформата Вилкиликс како безобѕирно и опасно. Дипломатска криза на довербата по објавувањето на доверливите американски документи на ВикиликсВидо богати, што се замислуваат тие- зарем не знаат дека низ вековите пропаднале поголеми империи. Ќе има за што да дебатираме овие денови |
|
Внеси реплика | страница <1 6768697071 173> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |