|
Кампување |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | |
deranger
Сениор Visokogorska strazha Регистриран: 22.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Simnat od visokite planini
|
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не ми крши сонови бреее...уште кога ќе ми текне на едно тањирче со мармалад и едно парче леб....и сите потрупани во снегот..е ми се плаче
|
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Шаторот и вреќата не сум ги искористила одааамна..... а колку убаво се спие на земја
Треба само добар тоалет да има.....и апсолутно ништо друго |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
deranger
Сениор Visokogorska strazha Регистриран: 22.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa toa e interesnoto |
|
|
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако одам на кампување со колегава над мене....ќе ми ги стопи и тие 4 кг што ми се ...вишок ...интересно ќе ни било Дончев кога ќе не брка по планина
А тоа би изгледало вака некако Магично кампување во шума Изменето од ФорумскаБаба - 18.Ноември.2010 во 16:15 |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
deranger
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kolibava e kraj... .....koleshke mene mnogu mi se ide na logoruvanje so dusha chekam da ideme
Изменето од deranger - 18.Ноември.2010 во 19:18 |
|
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
deranger
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
deranger
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
deranger
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
mark3r
Група Регистриран: 28.Ноември.2010 Статус: Офлајн Поени: 37 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nekam kampuvanje zmii ima
|
|
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
За љубителите на кампувањето
Ако сте љубител на кампувањето, најдобрите европски кампови нудат вистински одмор по достапни цени. Авторите на книгата "Cool Camping Europa" одбрале 80 најдобри кампови на Стариот континент и покажале дека не сите кампови се врзани со масовен туризам.
Ова се првите 5: 1. La Fresneda, Каталонија
Кампот има 28 локации за сместување помеѓу маслинови дрвца и бадеми. Од 2002 година е под раководство на пар од Холандија кој на гостите во локалниот ресторан им нуди шпански специјалитети и вино од локални производители. 2. Il Falcone, Италија
Умбрија, регионот во кој се наоѓа кампот, се уште не е локација за масовен туризам. Можностите за сместување се крај брегот од каде имате прекрасен поглед на блиското езеро, а градот Орвието ве кани на дневни излети. 3. Camp Spirit, Холандија
Гостите не мора да се грижат за сместување, затоа што домаќините на располагање ставаат разни шатори. Во секој од нив има “кревети“, садови и основни намирници. Интересно хипи место. 4. Areti, Грција
Шаторот можете да го поставите веднаш до плажата или нешто подлабоко во шумата со борови и еукалиптуси. Доколку ви здодее кампувањето, може да изнајмите дрвена куќичка, а кампот нуди и низа спортски активности. 5. Les Romarins, Франција
Одличен избор за сите кои сакаат да го посетат Монако и Азурното крајбрежје. Кампот се наоѓа во близина на панорамската улица над Монако и по прифатливи цени нуди сместување со прекрасен поглед на море. |
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нема подобро нешто од кампување
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |