|
Кампување |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | |
Bibi sk
Сениор Регистриран: 10.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 96 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На крајбрежјето на Хрватска мислам дека има доста кампови... се сеќавам на Купари, зашто една другарка одеше таму на одмор пред дваесетина години [/QUOTE] I jas bev vo Kupari pred dvaesetina godini. Ama kampot nastrada vo vojnata...:( Zapalen i opljackan :(....ama mislam deka potoa go sredija...
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nikogas ne kampuvam. Ili odam kako covek na odmor, bilo kakvo patuvanje ili ic ne odam nikade.
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas sum kamper...i nemozam da zamislam poinakov odmor...zalosno e samo sto kaj nas nema dobri kampovi....
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си се мењаат времиња тешко дека сега некој би ме натерал да одам на кампување...Но секако и ќе додадам дека е одлично искуство и вреди да се осети.После десетина години од едно кампување и ден денес има смеење на сите тие моменти што таму се случија.Пет луѓе кои ти се драги, шатор ,оган по цела вечер и секако добри дела од библиотеката на дедо Ееееееееее кад се само сетим ал се некад добро јело
|
|
smole_mk
Група Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 43 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
КАмпувам од мал со Адрија приколка. Во приватен смештај идам кога морам, а тоа е кога идам со друштво. Имам шатор, најчесто го распалувам за 1 Мај кога идеме негде, не ми смета и по неколку дена да престојувам во него, имам доста опрема.
Има разлика од камп до камп, во тој каде што идев со моите (Castle, Platamona Greece) WC мириса поубаво од кај мене дома, и е да не речам почисто. Али се си има своја цена и свој гушт. |
|
stigma04
Сениор Регистриран: 29.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 2661 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kampuvanjeto e edna vrsta na dozivuvanje,imam kampuvano vo livadiste struga i na drugi mesta a po planini sakam mnogu da kampuvam tamu e interesno primer so sator sobrani drustvo gitari piva i ludnici.
|
|
Jas sum pepel tamu kade sto bev ogan
|
|
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Луксузно кампување
Кампувањето во природа добива нов, невообичаен изглед, а новите шатори се балони на дување. Балоните за кампување се дизајнирани со цел да го приближат човекот колку е можно повеќе до природата, овозможувајќи му неверојатни глетки од опкружувањето на природните убавини.
Но, ова е далеку од традиционалниот начин на кампување, наспроти полиците и електричните кампинг сијалици, балоните изгледаат како мобилни луксузни хотелски соби. Во вакви шатори можете да уживате низ убавините на Франција по цена од 400 фунти за ноќевање, или ако сте љубител на природата можете и да го купите за сума од 7.500 фунти. "Cristal Bubble" е целосно транспарентен и овозможува панорама со поглед од 360 степени. Откако еднаш ќе го надувате шаторот тој опстојува во постојана форма со помош на пумпа, која константно го надокнадува притисокот за "ѕидовите". Надворешните звуци се изолирани до минимум, додека внатре ехото ве тера да шепотите. За дизјанерот Пиер Стефан Думас, ова е начин да создадете смирувачка атмосфера за време на престојот. А кој не би сакал да кампува во вакви шатори / кампови
|
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А Шаци , има завеси во ова меурите ?
или , мечките негледаат... |
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Завеси од дома ќе си понесеме,
а и кој друг освен мечките и волците може да не види на некое место во природа, изолирано далеку од гужвата
само малку ми е чудно, во ова ако кампуваш кај нас во лето, тешко дека некој би преживеал Изменето од Schatzii - 17.Ноември.2010 во 23:31 |
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На ваков начин и јас би кампувала,многу привлечно ми изгледа.
|
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абе не е кампување додека нешто не те боде в‘грб дур лежиш , и дур мравки не ти ползат по тањирите...
|
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
deranger
Сениор Visokogorska strazha Регистриран: 22.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mnogu golema glupost....(kampuvanje) i (luksuz) ne mislam nishto losho za postot.....nego kazhuvam za idejata na dizajnerot |
|
Simnat od visokite planini
|
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не кампувам. Кога одам било каде си се сместувам најчесто во хотел. А за вакво кампување...хммм...па колегава deranger има право....кампување и луксуз не иде баш...иако би размислила два пати..ако нкој ми понуди вакво кампување
....ехх да ни е вакво логорувањето.... Изменето од ФорумскаБаба - 18.Ноември.2010 во 10:37 |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
deranger
Сениор Visokogorska strazha Регистриран: 22.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Simnat od visokite planini
|
|
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |