|
Работа во Ирак и Авганистан |
Внеси реплика | страница <1 9293949596 135> |
Автор | ||
dzemoace
Група Регистриран: 25.Јули.2010 Статус: Офлајн Поени: 45 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
дечки дали на некој од вас шо потшишавте во брзо време а немате уште комплет документи собрано ви се јавија денес да идете на тест по англиски.мене денес ми се јавија ми рекоа дека до сабота мора да отидам да ми праат тест инаку се се поништува,ми рекоа и дека на сите ќе се јават,ајт поздрав
|
||
nove27
Група Регистриран: 07.Јули.2010 Статус: Офлајн Поени: 57 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Abe so mi go printase toa dokumentot,ako ti teknuva. |
||
Skopje83
Група Регистриран: 08.Ноември.2010 Статус: Офлајн Поени: 92 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Zarem pocnale i so testovi.... ova info od prva raka -- onie sto rabotat momentalno vo nekoja agencija za obezbeduvanje a potpisale so Fluor da si provarat dali agencijata imat potpisano nekoj dogovor so Fluor, zosto deneska nekoi agencii potpisale , valjda dosta rabotnici koi rabotele vo obezbeduvanje izbegale pa deneska nekoi vratija... |
||
SKID
Сениор Регистриран: 26.Септември.2010 Статус: Офлајн Поени: 104 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Потврда дека денес се јавуваат за тест по англиски. Јас во петок одам на тест. Но рекоа дека секој што не е викан телефонски нема да го примат. Инаку ништо страшно ми рекоа. Поздрав и се гледаме таму
|
||
sasohamer
Нов член Регистриран: 30.Јули.2010 Статус: Офлајн Поени: 36 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Vo koj smisol nema da go primat ???? |
||
Skopje83
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sigurno misli na toa deka nema nikoj da primat na razgovor direktno bez zakazano. |
||
Vlatko 24
Нов член Регистриран: 08.Октомври.2010 Статус: Офлајн Поени: 26 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ja denes razbrav deka postoi nekoj covek koj moze da prati luge vo Fluor navodno preku vrski.Potocno zapoznav eden takov koj veke otisol da raboti,a momentalno e tuka.Inaku covekot koj praka,sklucuva notarski dogovor deka prvata vasa plata ke mu bide pratena nemu.Toa e novost,inace gi nema Fluorsi da se javat
|
||
Skopje83
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Neznam kolku ti se sigurni tie...ali koj znae , sreka si e sreka...
|
||
dzemoace
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Друже тоа не е ништо ново,да има такви луѓе но тешко се доаѓа до нив ,се е тоа затворен систем.Тие у принцип работат така да ти прават сиви и ти пуштаат,се е ако упали упали,после ти зимаат една плата као демек ти завршиле работа,а има и дирекно шо се врзани со регрутерите,ама таму како што напомнав е затворен систем,инаку као шо наслушнав флуор немале доволен број па примале како луди,така да дечки пукајте па ќе видиме |
||
Vlatko 24
Нов член Регистриран: 08.Октомври.2010 Статус: Офлајн Поени: 26 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pa ovoj sto go znam sto otide preku takov "regruter" od denta koga aplicirase za 10 dene veke bese vo Avganistan.A i toj muabet drzi deka koj ke upali,upali pa posle ti davaj edna plata
|
||
dzemoace
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Види секој кој ќе помине интервју во Флуор после 10-15дена заминува,така работат Флуор нема лабаво кај нив,идеш на интервју ,одма прегледи и слично и за 10 дена леташ ,е сеа дали ќе ти се јават,тука е малце штуро
|
||
SKID
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Тоа се тешки преваранти и начекале сиротиња од народ па зимај пари од сиромашните. Таквите да ми дојдат при рака би ги пријавил за тоа. Тоа е мито и корупција и нефер спрема нашиот напатен народ. А што, ке го прати за пари у ратна зона и за тоа ли треба да се плаќа. Луѓето идат таму од мака и уште и пари да им земаат. Не им верувајте на таквите а вашата среќа ке си дојде. Никој ама баш никој не може да ве прати ако евентуално не знаете англиски. Тоа е, пазете се од таквите зашто во спротивно ке ве има на вести како измамени луѓе. Само аплицирајте и ке си дојде среќата. Поздрав и се најубаво на сите
|
||
damjan001
Нов член Регистриран: 20.Октомври.2010 Статус: Офлајн Поени: 16 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kolku vreme posle apliciranjeto ti odgovaraat od fluor i dyncorp
|
||
SKID
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Дамјан тоа никој не може да знае ... може месец дена, може еден ден но знам дека тоа никој точно не може да ти одговори ... инаку за сите тие што ги викнаа на втор тест по англиски т.е. утре и задутре, знајте дека ке разговараме со главниот project manager и ке биде интересно
|
||
Внеси реплика | страница <1 9293949596 135> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |