![]() |
|
Работа во Ирак и Авганистан |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 9192939495 135> |
Автор | |||
Skopje83 ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 08.Ноември.2010 Статус: Офлајн Поени: 92 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Aplicirav i preku web stranicata a i preku emailot. Koga aplicirav direkntno na emailot odma posle 5 min mi se javi i mi vika cekam da mi odobrat pozicija dali imat slobodna i ke ti se javam do ponedelnik...eve deneska sreda.... ![]() ![]() Inaku fala @DeniMK za info za preglednite na ginekolog, najubavo od tuka da si gi resite nego da ve vrakaat i samo povtorno da se maltretirate. Изменето од Skopje83 - 17.Ноември.2010 во 08:38 |
|||
![]() |
|||
Skopje83 ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 08.Ноември.2010 Статус: Офлајн Поени: 92 |
||
Moze li nekoj da mi objasni kakvi vizi ni vadat pred da trgneme?
Amerikanski vizi? ili samata drzava Avganistan ni bara viza za vlez? I kolku dena se zadzuvat grupite vo Dubai na pregledite? Изменето од Skopje83 - 17.Ноември.2010 во 08:41 |
|||
![]() |
|||
sasa-skopje ![]() Нов член ![]() Регистриран: 11.Ноември.2010 Статус: Офлајн Поени: 6 |
||
aj malku i za ovoj ressalc da kazam nesto. uste vo maj bev, mi ponudija pozicija i do den denes ne mi se imaat javeno. zatoa posto si gi imame dyn corp vo sk, direktno kaj niv i gotova rabota. oni se glavnite. nema zs da se ide preku drugi i treti koi rabotat za dyn |
|||
![]() |
|||
skyscraper ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 04.Ноември.2010 Статус: Офлајн Поени: 26 |
||
Blagodaram za interesnata informacija,"Sasa-Skopje". Ovoj dokument - potvrda e samo vo slucaj da go pobaraat vo Kuwait. Imaj prijaten den i se najubavo ![]() |
|||
![]() |
|||
DeniMK ![]() Сениор ![]() Регистриран: 28.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 132 |
||
sasa-skopje se soglasuvam i jas go izvadiv toa zolto kartonce(toa se site vakcini koi si gi primil do sega) i toa ne treba da se preveduva, vazi sekade vo stranstvo, toa e i negovata namena.Na angliski e i gi pisuva tvoite generalii plus broj na pasos. Jas vo Stip plativ 250,-den. za nego, ne znam kako e vo drugite gradovi. E sega, dali ima potreba od nego, toa ne znam, jas na svoja raka go izvadiv , a znam nekoi koi pominaa i bez nego.
|
|||
![]() |
|||
Crnko ![]() Група ![]() ![]() Излуфтиран, Ептен... Регистриран: 23.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 77 |
||
@skyscraper & @DeniMK... Kakko so kazaa reg.. kartonceto so vakcini "is a must"... :)
|
|||
… Success is like Sick Sex… It’s kinky, and You’ll Love It …
|
|||
![]() |
|||
milkovska ![]() Нов член ![]() Регистриран: 15.Ноември.2010 Статус: Офлајн Поени: 4 |
||
Ке сака ли некој да ми каже каков е овој документ
Local Contact Information (home/mobile #) од флуор го бараат? |
|||
![]() |
|||
SKID ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2010 Статус: Офлајн Поени: 104 |
||
Има некој што чека повик од Dyn Corp за карта и виза?
![]() |
|||
![]() |
|||
butterfly8 ![]() Група ![]() Регистриран: 21.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 61 |
||
.......
Изменето од butterfly8 - 31.Октомври.2011 во 15:08 |
|||
![]() |
|||
milkovska ![]() Нов член ![]() Регистриран: 15.Ноември.2010 Статус: Офлајн Поени: 4 |
||
Dali e toa onoj del vo SPOT sto e kade sto pisuva najblizok rodnina,bidejki nemam drug takov dokument sto mi go pratiaja za da go popolnam?Te molam ako imas vreme i ako sakas objasni mi?
|
|||
![]() |
|||
butterfly8 ![]() Група ![]() Регистриран: 21.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 61 |
||
........
Изменето од butterfly8 - 31.Октомври.2011 во 15:07 |
|||
![]() |
|||
||
Blagodaram
|
|||
![]() |
|||
brbrbr ![]() Нов член ![]() Регистриран: 21.Септември.2010 Статус: Офлајн Поени: 38 |
||
decki da ve prasam ima li pozicii za food service na dyncorp ili pekari ,mislam vo a.palace nudele i takvi pozicii,na web stranata na dyncorp nema
|
|||
![]() |
|||
||
Deneska vo Dyncorp povikuvale soferi nekoi bile na intervju...
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 9192939495 135> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |