|
Драг ИДИВИДИ |
Внеси реплика | страница <1 4849505152 100> |
Автор | |
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ДРАГ ИДИВИДИ
Напишав ама баш се` Толку бев сигурна што одма ги одговорив прашањата Две ако не се точни. Нејсе, ќе поминам, верувам |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ако се работи за тест или некоја писмена... се придружувам... 4ка не ми бега |
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг Идивиди,....
јас или тој е проблемот, тоа кажи ми.... па ладно се однесувам.... не знам поинаку пу бе.... па таква никаква како сум се погодила, човек не може да испадне со мене на крај и да додадам до една особа .... драга моја, ти не личиш - ти плукната си на хаус,... ..... боже мили... исти сте |
|
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Drag IDIVIDI, Vidov deka imam vistinski prijateli koi me sakaat i pocituvaat. Mu blagodaram na BOG za niv , a vo isto vreme se cudam zosto ima lugje sto tolku me sakaat i so sto i dali go zasluziv toa ? Koj sum jas Boze , nikoj i nisto, edna vejka sama na veterot ni familija nemam nisto nemam... cuden e zivotot... interesen . Sto bi rekla Vesna Petrusevska - Bejbi : Ne mi e jasno Fala mu na BOGA najlosoto pomina |
|
SOLI DEO GLORIA
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг Идивиди... моментално посакувам да испарам од тебе на малце и да се изначитем будали по други форуми, па кога ќе се вратам повторно да го почувствувам она „дома си е дома“.... само уште форум да најдев...
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Иди... види...
Денес родителски. Има ли нешто поубаво од тоа? Има ли нешто поубаво од тоа да ја видиш шокираната фаца на жената која те носела цели девет месеци, поради тебе и отекувале зглобови и и се јавувале мачнини, те родила, го хранела твоето беспомошно тело те чувала... и на крај што? Што добила за возврат? Се нервирам што сум таква идиотка, или сум јас или е пубертетот што тапкам во место постојано и шо ми е ваков глуп животот. Епа така... Јас и ти се гледаме за едно месец дена бидејќи од денес ми почнува казната со која ми е забрането: -компјутер -телевизор -искачање -таксират За последново ќе се борам ко ранета лавица, ама ќе добијам пари за на Таксират, па Хладно Пиво свират или што!? Сега или се они глупи, или сум јас мутава па не можам да им објаснам дека казна од ваков тип кај мене нема никакво влијание се додека јас не се заинатам и поправам оцени. Ама изгледа е ова второво. Да, тоа ќе да е. Ајој, мутава сум. Мутава до бол. Секад заебувам работа. Сега ми се пцуе, ама ајде, ќе се воздржам. Безвезе пост. Отидов јас да учам латински и хемија и анатомија и физиологија и уште нешто друго на кое не можам да се сетам у моментов... П.С: Зошо има такви глупачи у ова медицината проклета глупа идиотска и ретардирана? Ако ми пререче нешто утре, мартинка у чело ќе и забијам и има да ме памти мене она, има да се сеќава на мене секој ден коа ќе си ја погледне краставата фаца у огледало после будење. Ќе и ја откорнам тоа косата плава изгорена. Гуска една плава. П.П.С: Пубертет. |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
Џо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг ИдиВиди... шо не му е јасно на кралов ? па кога си таков крал , нормално е да имаш љубители... пази жезлото да не ти падне од премногу мислење... |
|
|
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Drag IDIVIDI, Me raspolozi Dzo so negoviot komentar . Pozdrav do nego |
|
SOLI DEO GLORIA
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг ИДИВИДИ, многу имам да ти кажувам, ама нема да те гњавам. ќе соберам се во едно-------> |
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драги Идивиди,
кога друг пат ќе посакам да си земам обврска плус на мојот и онака претоварен грб,... те молам некој од твоите членовите да ми го цитира постов во кој ќе ги колнам хамерите.... МРАЗАМММММММ ДА ПРАВАМ ХАМЕРИИИИИИИИИИИИ!!!!!! не знам да пишувам убаво, а овој го извезов.... значи сметај колку проклето време ми одзеде.... уф, сите чакри, точки и центри во телово ми пулсираат во ритамот на проклетиот молив,... шкрт шкрт шкрт.... па гумата.... бриш бриш бриш - малце повеќе бриш - и така до бескрај битно сум готова, ама морав некаде да се изјадам иако го почнав и го завршив навреме.... утре од сабајле - кулирање.... ииии чилаааааааакс во секој случај, особа Х уште го нема,.... ај уил кил хим самдеј.... ма не.... со кој ќе се задевам после и тако... сестра ми е екстремно љубезна со мене моментално, сигурно нешто и треба.... |
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг Идивиди....нешто ме чешка одвнатре... мислам дека е трема....
Збунет сум... не знам дали ќе отсвирам се ко што треба и дали ќе се уходам добро во групава.... офлелеее.... потој Се надевам ќе биди супер ко за прв пат тезга.... драг идивиди стискај палчиња за да ги истерам сите песни ок Чаос |
|
Џо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг ИдиВиди...
абе Мизар на таксират... епа ај со мене... |
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Drag idividi milo mi bese sto se vidovme...
aj prijatno do poposle |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
KINGDAVID
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Drag IDIVIDI, Bidejki volkswagen mi dava poddrska sekogas, da mu posakam neka mu e so srekja prvata tezga . |
|
SOLI DEO GLORIA
|
|
Внеси реплика | страница <1 4849505152 100> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |