|
Работа во Ирак и Авганистан |
Внеси реплика | страница <1 8990919293 135> |
Автор | |
d84
Нов член Регистриран: 08.Ноември.2010 Статус: Офлајн Поени: 30 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zdr,
Dobi li nekoj povik od Fluor-ci? Pozdrav |
|
nove27
Група Регистриран: 07.Јули.2010 Статус: Офлајн Поени: 57 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Crnko so naprai ti? Do kaj ti e rabotata? Изменето од nove27 - 16.Ноември.2010 во 09:54 |
|
Skopje83
Група Регистриран: 08.Ноември.2010 Статус: Офлајн Поени: 92 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ovoj od Dyncorp uste ne mi se javi a rece do ponedelnik
ke go utepam:) ima da mu idam tamu vo palas |
|
Sospa
Група Регистриран: 15.Ноември.2010 Статус: Офлајн Поени: 48 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
SKID
Сениор Регистриран: 26.Септември.2010 Статус: Офлајн Поени: 104 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кај мене веќе две недели поминаа одкако ги предадов финалните документи и сеуште ништо. Имам прашање до луѓето што се таму т.е. што ги имаат поминато тестовите во дубаи или кувајт. Еден мој пријател беше на ЕХГ и таму резултатите му беа 100 а како што знам нормално е од 60 - 80. Е сеа прашањето ми е, дали ке му праат проблеми за таквиот резултат и дали воопшто прават ЕХГ таму. Инаку пријателот мој е 26 години.
|
|
Sospa
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
SKID
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Од тестовите тука правиш само тбц т.е. туберколоза тест а другите тестови си ги правиш онака чисто ради себе си ... затоа и прашав, кои тестови ги прават таму т.е. во дубаи и кувајт
|
|
Sospa
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
damjan001
Нов член Регистриран: 20.Октомври.2010 Статус: Офлајн Поени: 16 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DIREKTO VO ALEKSANDAR PALAS ODI
|
|
DANIEL.84
Нов член Регистриран: 11.Ноември.2010 Статус: Офлајн Поени: 21 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ok znaci od testovi vo dubai kuvait najveke se vnimava na srce i krven pritisok potoa na zabi moze da ti falat no ne i da ti bidat rasipani i ima normalno i drugi testovi kako seker i ostanato no sekoj si gi znae moznostite okolu negovoto zdravje zatoa ako se custvuvate podgotveni samo napred i so sreka
|
|
Sospa
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
mene
Нов член Регистриран: 16.Ноември.2010 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас бев на интервју(Dyncorp) на 04.06.2010 во Хотел Ројал,а по маил пратив на 07.06.2010, и од тогаш ништо,нити ми се јавија нити добив нешто по маил.
Па ве молам ако некој бил во тоа време и на тоа место да ми каже дали со него контактирале. А исто така ако некој знае за мојата понудена работа (Adminstrative assistant Jr.)нешто да ми каже на пример што поточно се работи и која е платата. |
|
butterfly8
Група Регистриран: 21.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 61 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...... Изменето од butterfly8 - 31.Октомври.2011 во 14:58 |
|
SKID
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сите што се преку Ressalc или MPI знајте дека ке се изначекате ... а можно е никогаш да не ни отидете за Авганистан. Одат луѓето преку нив, ама многу ретко и многу чекање. Ви кажувам од свое лично 8 месечно чекање. АПлицирајте директно во флуор или во dyn corp. Одење директно во Александар Палас не се исплати. Ке ве вратат и ке ви речат да аплицирате на маил адреаса (ова важи за FLUOR и DYN CORP). Така ви посакувам многу среќа и успех во аплицирањето. Поздрав и се најубаво
|
|
Внеси реплика | страница <1 8990919293 135> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |