|
Бакнежи ... |
Внеси реплика | страница <1 45678 10> |
Автор | |
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas sum povekje po socni i vlazni francuski... pff, baknezi. Ne kje se prepravame sega...
|
|
Incredible Blue
|
|
valentina-pp
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 198 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i jas imam takov covek sto isto saka socni baknezi ama ete jas ne.Koga i da mu se doblizuvam miriskam,duskam,a covekot si e cist precist,ama pak jas dosadna...pa ligavenje,pa bakterii,pa leplivi obrazi......aj ne mora mnbogu socni baknezi!
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
обожавам мнооооогуууууууууу бакнежи.........
премногу..........премногу........ |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а има ли некој што не обожава... бакнежи |
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па има...ехеее и тоа како ..имам една пријателка која секогаш се кара со дечковците оти ја бацувале...вика не сакам и готово ...и било глупост да се бацува.она директ на друго прејдува...Пред некоја ден ми вика ааа многу ме замара овој па дури и денски почна да ме бакнува...како не му е јасно дека не сакам...
Исто имам еден другар кој секогаш вика дека кога е со девојка не сака да се бакнува....вика може малку ради реда инаку немам друга работа ќе се бакнувам...Ете значи има секакви случаи........ |
|
|
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зошто со затворени очи?
Со затворени очи се бакнуваат дури две третини од луѓето, а само една третина од нив ужива во набљудувањето на реакцијата на партнерот.
Истражувачот од Сингапур, Јао Чен Минг, се обидел да го пронајде одговорот на прашањето зошто повеќето луѓе ги затвараат очите додека се бакнуваат. "Бакнувањето доведува до сетилно преоптоварување, а затварањето на очите е природен начин за да се намали оваа напнатост", вели Минг. Исто така, кога се бакнуваме сликата од лицето на партнерот е нејасна поради големата близина и тоа може да биде непријатно. Затоа, за да го намалиме чувството на непријатност и да се концентрираме на чувството на нежен допир и љубов, за време на бакнежот ги затвараме очите. |
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
Marko Polo 1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
1001 za edna nokj...
ova ne e binaren kod. |
|
Incredible Blue
|
|
mariija
Сениор Регистриран: 01.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2459 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
baknez, nezen dopir na negovite usni mmmmm
|
|
Marko Polo 1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ama cel komplet - so pogled i pregratka...
|
|
Incredible Blue
|
|
mariija
Сениор Регистриран: 01.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2459 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
celo e koga ima se
|
|
Marko Polo 1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se...
|
|
Incredible Blue
|
|
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Знаете ли се за бакнувањето?
Мислите дека сте професионалец во бакнувањето? Можеби и сте, но дури и ако на вашиот бакнеж се уште никој не одолеал, сигурно има нешто што не знаете за бакнувањето.
Дали знаевте дека... - Два од три пара при бакнувањето ја вртат глават на десната страна. - Малиот "цмок" активира само два мускули, а страствениот бакнеж ги активира сите 34 мускули на лицето. - Не постојат два идентични отисоци од усните, тие се единствени како снегулките или отисоците од прстите. - Бакнувањето е здраво, позитивно влијае на тенот, ја подобрува циркулацијата, а во некои случаи може да ја намали и главоболката. - Просечно, во животот се бакнуваме околу 336 часа. - Кога "Х" стана симбол за бакнеж? Во средниот век неписмените се потпишувале со вакви "иксчиња", а потоа го бакнувале крстот за да докажат дека се искрени. Со текот на времето, иксот стана симбол за бакнеж. - Бакнувањето во мозокот ги активира истите неуротрансмитери како и скокањето со падобран или тркањето. Значи, бакнувањето е една од највозбудливите активности во светот. - Просечна жена се бакнува со 29 мажи пред да се омажи. - Статистиките покажуваат дека мажите кои ја бакнуваат својата партнерка пред да отидат на работа, заработуваат повеќе од оние кои ја немаат оваа убава навика. |
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ја имам бацено, на мрсна фота.
Мислам дека од тогаш почна да ме гони. |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
MyWay
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Според мене бакнежот е една од најбитните работи за елиминација на партнерот...
Се почнува од бакнежот.. ако не се бакнува добро тогаш ништо од бизнисот...ама ако знае како ммммммм тогаш нема крај.... |
|
|
Внеси реплика | страница <1 45678 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |