|
Работа во Ирак и Авганистан |
Внеси реплика | страница <1 8788899091 135> |
Автор | ||
DeniMK
Сениор Регистриран: 28.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 132 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mene mi pobaraa, no zatoa sto imav ostaveno crno-bela kopija, togas ne im rabotese scanerot.
zatoa ne se grizete, ako ste ostavile kopija od pasosot vo boja se' e vo red p.s. butterfly8 jas bez tebe ne trgnuvam..ke otkazam karta |
||
Skopje83
Група Регистриран: 08.Ноември.2010 Статус: Офлајн Поени: 92 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
So sreka ! Ako ti treba pomos pisi gi imam videno dokumentite |
||
DANIEL.84
Нов член Регистриран: 11.Ноември.2010 Статус: Офлајн Поени: 21 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sasohamer toa mozebi e slucajnost sto pobarale nekomu na mene na primer i na moi prijateli koi cekame veke nekolku meseci ne ni pobarale nisto taka da ne se grizi ge bide so sreka
|
||
DANIEL.84
Нов член Регистриран: 11.Ноември.2010 Статус: Офлајн Поени: 21 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
prijateli da ne znae nekoj mozebi sto e zastojov so vizive i kartive i koi denovi otprilika prakaat vizi i karti poz.
|
||
Skopje83
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
neznam ali epten ja zaglavija...
|
||
Vlatko 24
Нов член Регистриран: 08.Октомври.2010 Статус: Офлајн Поени: 26 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Utre nova rabotna nedela,nov den,nova nadez...
|
||
SKID
Сениор Регистриран: 26.Септември.2010 Статус: Офлајн Поени: 104 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А за каков застој со визи и карти зборувате. Објаснете подетално ? Зашто како што знам се си оди како што треба... На пример на пријателот му рекоа за две недели ке ти бидне готов пасошот и за точно две недели му се јавија...затоа не ми е јасно за каков застој зборувате
|
||
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Koj bi znael, gledam deka ludje sto aplicirale pred dva dena pisuvaat zastoj imalo...Ne moze nasiov narod da se nauci da ne zbori za nesto sto ne znae pa toa ti e...
|
||
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
||
SKID
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Е да во право си за тоа ... такви сретнувам многу луѓе а еве на пример утре ке видам дали ке ми се јават за виза и карта. Ми рекоа дека утре и знам дека утре ке биде тој ден бидејќи претходно во многу случаи беа прецизни и на време ги известуваа луѓето за визи и карти. Сепак не е фер од страна на луѓето да пишуваат за работи кои не ги знаат или евентуално не се добро информирани. Јас ги пренесов информациите од прва рака. Посебно ме иритира делот во кој велат дека платите се енормно намалени во однос на тие плати што им се напишани во offer letter. Но сепак луѓето не знам од кои причини ама ги измислуваат таквите лаги. Поздрав и се најубаво. Ке ве информирам кога ке ми се јават за виза и карта и воопшто кога ке ги завршам финалните процедури. Поздрав
|
||
daresekovski
Нов член Регистриран: 10.Ноември.2010 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Skopje83
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Neznam sto si se fatil za mene ovie denovi, nema vrska sledi, sledi... Konkretno mislev na nekolku clenovi ovdeka koi mi se na FB a cekat od 7 mesec... A i za Fluor sekako deka imat luge po 2-3 godini cekat. |
||
SKID
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
@daresekovski Платите за warehouse се движат од 19 500 па нагоре. Значи таа ти е онсновна позиција. За другите позиции не знам точно да ти кажам но сепак мислам дека се поголеми ... но секако, платата ти е толку голема колку и заслугата :). Како и да е да се покажиме добро па ке видиме како ке одат и платите. Искрено се надевам на нагорна линија ... позз и лека ноќ
|
||
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
@Skopje83 Kolku sto mozam da vidam 5-6 clenovi na forumov vece otidoa, a uste 2-3 napisaa deka ima se javile za karta...znaci rabotata odi...Dokolku e se vo red so dokumentite vi ostanuva samo da cekate...
Za Fluor ludje 2-3 godini moze da cekaat samo intervju , nisto drugo...Tamu e se maltene gotovo za ne povece od 15 dena...Maksimum 15...I ete ti pak tvoe nagadjanje...2-3 god ( by the way Fluor se vo Afg samo godina i pol) Toj sto ceka 3 godini mora da bil vidovit pa doznal deka Fluor ce dobie rabota vo Afg pa apliciral pred vreme...
Inaku nekoj prasa za pajaci, skorpii i raznorazni vlekaci vo Afg...Ne sum cul nekoj da bil kasnat od bilo sto ( osven komarci)...Sansi postojat, no so preventiva ce gi promasite site otrovni stvorovi...
Koga jas bev tamu fino pred da si legnam pravev pregled na sobata, vo krevet, pod krevet ,naokolu po zidovite zaslucajno barajci ladno ili toplo da ne vleglo nesto...Uredna soba , redovno cistenje , zatnete gi site dupki od kade moze nesto da vleze...Ostatoci od hrana nikako ( ce vi se naselat mravki a po niv ce dojdat i site drugi)...Ima i leplivi zamki koi 'Vectorite' gi stavaat niz satorite, bihatite ili kade vece se zivee pa poveceto natrapnici se facaat...
Nadvor pazete na sto sednuvate, kade stavate race ....i good luck...Skoro site bazi ( vojskata sigurno) cuvaat protivotrov za tamosnite otrovni stvorovi...I to je to....Malarijata e druga prikazna... Изменето од gonzo - 15.Ноември.2010 во 02:49 |
||
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
||
skyscraper
Нов член Регистриран: 04.Ноември.2010 Статус: Офлајн Поени: 26 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Blagodaram Gonzo.
Navistina prekrasen odgovor i na ovaa tema Imaj prekrasen den. Pozdrav! |
||
Внеси реплика | страница <1 8788899091 135> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |