|
СКОПЈЕ 2014 или ЛУНА ПАРК '14 |
Внеси реплика | страница <1 116117118119120 229> |
Автор | |
Генерал Митре
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор бадајалџија Регистриран: 19.Ноември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 646 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па нормално е дека не сме здрави кога немаме болници каде да одиме да се лечиме. А да отидеме во тие кои што веќе ги имаме и да бевме здрави ќе се разболевме. Што ви кажува логиката? Болници, школи и инфраструктура прво или музеи? Одговорете си на тоа прашање па видете кој е нездрав. кај најде бре маманд баш на Митров ден да ми го покажеш овој? |
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
срамота |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Даме Груев позеленеЕксперти објаснуваат дека до експресна промена на бојата на скулптурата дошло поради неквалитетот на материјалот од кој е изработен споменикот во чиј долен дел има и дупки, а паролата „Слобода или смрт“ не може да се прочита.толку многу пари дадени ,а материалот неквалитетен |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тууу јаз,к да ми е, да бог маус ми се расипе, интернет ми падне ич не промислив И со закаснение-вечно име Сега околу темата Се изненадив малку околу ова написот во Шпиц (иако вербата ми е со мала резерва оти станува збор за две завадени страни кои по малку се вадат ифтирии) за корозијата на бронзата односно неквалитетниот материјал. Доколку е навистина така мислам дека владата (поточно министерката за култура во соработка со министерката на полиција) мора да преземат ригорозни мерки и да ја исперат срамотијата од една добра ( според нив) намера и идеја за уредување на плоштадот на метрополата и оддавање должна почит на нашите историски дејци. Малку сум лута оти корозијата удри баш по оној дел за кој јас бев да се прави. |
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
полека сфаќам,ама ме интересира само нешто....
овие,творциве на СКОПЈЕ 2014,дома или нема нога кај да ставиш од скулпури и споменици,или немаат ниту една единствена фигура,налик на скулптура..,па начекаа село без кучиња па реди..реди.. |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тие како деца немале играчка...за уметничка творба....ајде не се играјте....Полиција тренира....она....но уметноста на крадење....ко Жан Лупен...но не усамен и не против власта...ОВА Е ВЛАСТА....
|
|
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...овој,полскиот Исус,кои сега е највисок во светот, гарант кошта едно ....10 милиони евра.а ние рипаме за некои два три милиона.. |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
abnormalen
Сениор ... Регистриран: 05.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а гледаш ли колкав е? ако тој е десет, тогаш овие тукашниве се стопати преценети !
|
|
Gluposta e najneobična od site bolesti - od nea NE pati bolniot tuku, SITE OSTANATI!
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
кај нас еден споменик во природна големина од бронза чини колку полскиов исус, жалозно, навистина жалосно...
|
|
|
|
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas samo da prasham ako znae nekoj ...ona lavovine shto pozelenele taka...toa taka e u plan za odreden vremenski period da dobivaat zelena nijansa.... ili ima nekoj drug odgovor ...
|
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koga ce uzrejat , ce smenat boja pak...sega se se uste zeleni...
|
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
zabegan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
уствари што се преавам паметен на погрешно место? Изменето од zabegan - 10.Ноември.2010 во 23:47 |
|
|
|
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zatoa de prashav si vikam ili nie odime mnogu brgu.... so golemi chekori kon idninata ili ..pak neshto drugo e vo prashanje ..na kraj na kraishtata znam deka ne pozelenele od maka shto seir gledaat cel den
|
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
Внеси реплика | страница <1 116117118119120 229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |