|
Работа во Ирак и Авганистан |
Внеси реплика | страница <1 7475767778 135> |
Автор | |||
Filip1987
Група Регистриран: 20.Септември.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 75 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
brao we e sea ti preostanuva da cekas i cekas ... |
|||
Filip1987
Група Регистриран: 20.Септември.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 75 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
i na mene mi stigna denes viza i karta u cetvrtok idam
|
|||
talamasca
Нов член Регистриран: 15.Септември.2010 Статус: Офлајн Поени: 12 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
koja pozicija i kolku ti ponudija godisna plata ? |
|||
Filip1987
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
mwr tehnician
|
|||
tir_sk
Нов член Регистриран: 12.Август.2010 Статус: Офлајн Поени: 18 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
super! ti se javija pred toa da te prasaat dali si uste zainteresiran za pozicijata? ima na nekoj koj mu se javile? mene mi se javija pred 10tina dena, i mi rekoa da ocekuvam naskoro da idam, pa me interesira dali ima nekoj iskustvo so toa Изменето од tir_sk - 07.Ноември.2010 во 17:26 |
|||
Filip1987
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
dada mi se javija 14 dena pred da dobijam viza i karta dali sum podgotven.mi napravija zavrsno inervju ti brate ides 100% drugata nedela |
|||
ivteo
Група Регистриран: 28.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 66 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Pozdrav na site od Dubai:) aj da vi prenesam sto se slucuva ovde jer znam kolku jas so dusa cekav neko da javi.Pat e dosta naporen al ok to se pominuva.Sekoj den sme na prozivka vo 6 porucek,ko ne se javi dvapati odi doma odma.Lekarski pregledi,cel den u klinika podeleni vo grupi.Internista,zabar,labaratorija,usno,ocno,vakcini i za zeni PAP test.Pregledi se jako rigorozni i za najmala glupost vrakaat doma da znaete.Doma se vracas (ne daj boze) da se izlecis i ides pak nazad da ne brinete.Testiranje nema nikakvo po angliski al moze da te prasuvaat lekari pa i regruter,tek onaka :))) ete,pozdrav i ajde pakuvajte se
|
|||
messi1
Нов член Регистриран: 09.Август.2010 Статус: Офлајн Поени: 10 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
.
Изменето од messi1 - 07.Јуни.2015 во 09:47 |
|||
d84
Нов член Регистриран: 08.Ноември.2010 Статус: Офлајн Поени: 30 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
do : Filip1987
Druze... za koja kompania ke ides.. ako ne e tajna? Da ne ima nekoj informacija, dali se deckite od Fluor vo makedonija, ili pak koga ke dojdat? Pozdrav, |
|||
Filip1987
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Dyncorp
da da fluorci se tuka vo skopje vo Aleksandar Palace |
|||
d84
Нов член Регистриран: 08.Ноември.2010 Статус: Офлајн Поени: 30 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Fala brat... za brziot odgovor!
So sreqa vo Afghanistan! Pozdrav |
|||
tir_sk
Нов член Регистриран: 12.Август.2010 Статус: Офлајн Поени: 18 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
da, mene denes mi javija deka cetvrtok letam :)))) pisi nekoj msn/skype pa da se dogovorime da letame zaedno ;) |
|||
Vlatko 24
Нов член Регистриран: 08.Октомври.2010 Статус: Офлајн Поени: 26 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Fluor se tuka od pred 5-6 dena i ke bidat ili do 18 dekemvri ili do 5 januar.Ova e informacija od prva raka.
|
|||
nove27
Група Регистриран: 07.Јули.2010 Статус: Офлајн Поени: 57 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Внеси реплика | страница <1 7475767778 135> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |