|
Работа во Ирак и Авганистан |
Внеси реплика | страница <1 7374757677 135> |
Автор | |
kobasica
Нов член Регистриран: 03.Ноември.2010 Статус: Офлајн Поени: 15 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koga projde na intervjuto i koga gi sredi dokumentite.i posle toa za kolku vreme ti stigna vizata.
|
|
SKID
Сениор Регистриран: 26.Септември.2010 Статус: Офлајн Поени: 104 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Со среќа на сите што одат натака ... ја чекам карта и виза и се надевам дека ке се видиме таму ... поздрав
|
|
sasohamer
Нов член Регистриран: 30.Јули.2010 Статус: Офлајн Поени: 36 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Za sto pozicija i od koga cekas ako ne e tajna deka jas cekam viza i karta od 27.08 za bager operator Изменето од sasohamer - 03.Ноември.2010 во 17:23 |
|
DeniMK
Сениор Регистриран: 28.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 132 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ke odgovoram vo ime na ivteo zatoa sto taa sigurno nema vreme, treba posledniot den da se isprati so svoite
pozicija: Billeting ceka od juli, negde sredinata, ne znam tocen datum za viza i karta ja izvestija po telefon vo ponedelnikot, vcera ja podigna od aleksandar palace mislam deka odgovoriv na sekoe prasanje.. neka im e so sreka na site sto zaminuvaat utre...ivteo kaza deka se 26 vkupno |
|
nikolas1
Нов член Регистриран: 11.Октомври.2010 Статус: Офлајн Поени: 9 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Prijatele ako moze podetalno da mi objasnis za lekarskite pregledi bidejki mi e vazna sekoja informacija okolu pregledite.Za sto mozat da te vratat i kakvoi pregledi se pravat.Pozdrav i te molam sto poskoro pisi mi!!!
|
|
DeniMK
Сениор Регистриран: 28.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 132 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne znam na kogo mu se obrakas, pretpostavuvam na mene, zatoa sto sum posledna. ne sum bila na pregledi i ne znam tocno...vrti nazad po postovite ima sto se' proveruvaat krv, kompletna analiza,srce, krven pritisok, zabi itn..celosen sistematski pregled...vrakaat za bilo sto, sto ne e vo red. visok krven pritisok, ama moze da se sluci da te vratat da go sredis pritisokot i pak da te povikaat, znam eden covek sto taka napravi, za 40 dena pak se vrati. rasipani zabi itn. Ne znam sto da ti kazam. ti si znaes od sto se plasis, ne si napisal nisto. procitaj nazad ke najdes se, ili odi na blogot na master i tamu mislam deka ima za lekarskite |
|
Filip1987
Група Регистриран: 20.Септември.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 75 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Само во Четврток ли се оди за Авганистан?
|
|
irbi
Нов член Регистриран: 30.Октомври.2010 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ludje mi treba malku pomos so popolnuvanje na formularite za Fluor koj znae kako ili koj veke gi popolnil neka mi objasni malku neka mi pise privatna poraka aj ve molam
|
|
Filip1987
Група Регистриран: 20.Септември.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 75 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Brate ke si otides u internet kafe ,i ke si zavrsis rabota za 1000 /1200 den
|
|
irbi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa znaat li tie od internet kafe da gi popolnat ovie formulari? |
|
Filip1987
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e ne be neznaatt!!!!
Ke ti gi sredat i ic da ne se sekiras ,cim si ti dobil dokumenti toa e najmal problem |
|
irbi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
blagodaram brat da si ziv i zdrav i mnogu sreca da imas |
|
dzemoace
Група Регистриран: 25.Јули.2010 Статус: Офлајн Поени: 45 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
дечки конечно и јас потпишав договор денес,за виљушкарист
|
|
nove27
Група Регистриран: 07.Јули.2010 Статус: Офлајн Поени: 57 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 7374757677 135> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |