![]() |
|
Последно нешто што ме насмеа..... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 144145146147148 277> |
Автор | |
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Муабетов
-А ти зошто работиш на две работи места -Па ако ме избркаат од едното да си продолжам барем нешто да работам -ама и онака зимаш малку плата во клиниката за чистење,оти не пробаш во Веро да чистиш,ем ќе имаш значка,ем со количка ќе чистиш немаш мака многу и твоето име гордо ќе го носиш и ќе пишува Главна - а оти Главна _ па не знаеш ли дека твоето име на Египетски значи главна -нее ![]() а колку пријатели имаш на фб? - па околу 2000 -а колку плакаш месечно интернет во пакет -па 1600 -леееее па тебе ти должат ма 400ден,знаеш ли дека од член на фб добиваш по 1 ден -неее ![]() -да одиш да си прашаш таму нека ти вратат пари -леле срам ми е како да прашам - како ма срам ти е да прашаш а сакаш да бидеш главна во Веро...нема срам ![]() ![]() |
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
![]() |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Зошто плавуша лежи наземи,со увото залепено на
подот? -Па слуша вести од земјата! ![]() |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
databis ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 177 |
![]() |
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
оди педер во месарница да купи суџук и го прашуваат „Сечен на парчиња?“ и овој „Па не сум ја џубокс!“
![]() |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Феминистичка ода на неблагодарноста Влезе во лифтот кој го монтираа мажи.Запали светло кое го наместија мажи, стави топла вода загреана на гас кој го добија мажи, и го прели кафето кое мажи го пренесоа со авион од платанжите кои ги обработуваат мажи. Седна на компјутер што го измислија мажи, отвори програма што ја напишаа мажи, влезе на интернет страница која ја смислија мажи и на Фејсбук напиша "Сите мажи се идиоти!!!" ![]() |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
![]() definitivno najdobra zastita protiv virusi, pa i kompjuterski... |
|
Incredible Blue
|
|
![]() |
|
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
![]() |
|
FeaR ![]() Сениор ![]() ![]() False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
"А ти поарен да не си?" -македонски начин на прифаќање критика
|
|
![]() |
|
FeaR ![]() Сениор ![]() ![]() False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
"А ти поарен да не си?" -македонски начин на прифаќање критика
|
|
![]() |
|
vlad0 ![]() Сениор ![]() ![]() Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
|
![]() |
|
Schatzii ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Разлики меѓу мажите и жените
Кратко и јасно, во продолжение ги имате сите суштински разлики. По ова, доста работи ќе ви станат многу појасни... :-)
- Која е разликата помеѓу сопруга и девојка? - Која е разликата помеѓу маж и момче? - Како се вика кога мажот и збори неубави работи на жената? - Како се вика кога жената му збори неубави работи на мажот? - Како ќе знаете дека жена ви умрела? - Како ќе знаете дека маж ви умрел? - Како се вика кога жената е парализирана од половината надолу? - Кој е најбрзиот пат до срцето на мажот? - Зошто на жените им е тешко да најдат мажи кои се чувствителни, внимателни, се грижат за нив и нивните чувства, а покрај тоа и добро изгледаат? - Зошто жените глумат оргазам? - Која е разликата помеѓу новиот маж и новото куче? - Кој е најпопуларниот тип на нудистичка плажа? - Која е најпопуларната девојка на нудистичка плажа? - Зошто мажите повеќе се тушираат, отколку што се бањаат во полна када? - Која е разликата помеѓу жените и терористите? - Која е разликата помеѓу фрижидер и жена? - Зошто жените имаат нозе? - Што се тоа "измешани емоции"? - Пронајдете го натрапникот: машина за перење алишта, машина за миење садови, телевизор и жена? ![]() ![]() ![]() Изменето од Schatzii - 19.Ноември.2010 во 00:45 |
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
![]() |
|
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
не да ме насмеа....ќе се задавев смеејќи се.....
![]() ![]() |
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 144145146147148 277> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |