|
Драг ИДИВИДИ |
Внеси реплика | страница <1 4647484950 100> |
Автор | |
zverka_
Сениор Регистриран: 11.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ej,.....recisi i ne ti se obrakjam,ama voa moram da ti kazam .......posle tolku dogovaranja,konecno se zapoznavme....i bas mi e milo......nadam se torta ke ima nareden pat,uz kafeto.....mada vekje znam ne jades blago
Изменето од zverka_ - 24.Октомври.2010 во 01:44 |
|
Јас сум 99% сигурна дека луѓето ме озборуваат,но 100% сум сигурна дека баш "ме заболи" за тоа!!!
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг идивиди...
Од што прво да почнам? Прво и основно, да се пожалам на глупово ми школо преполно со шмизлотини и глупачи кои самите себеси се нарекуваат „bIaCh“, „SweeTy“ и „SmizWa“. Зошто бе зошто Господе... ...зошто постојат такви луѓе? Второ и споредно, да се... пофалам (!?) Друштвото може да се каже дека ми се погоди, плус со голем број на стари другарки го прекинав пријателството што и онака беше на стаклени нозе, поради многу работи кои ги ми ги направија бидејќи имам талент да ги изнервирам. Така... келнерот од Казабланка, прекрасен металец, ни пушта Пинк Флојд док им глеам на кафе и ги лажам дека ќе поправат кецовите. Оцените ми се добри, малце идам од крајност во крајност. Малце. Имам два кеца. Другите ми се петки, со исклучок на тројката по физичко и хемија. И така... life goes on... А ја не одам со него. Сега идам да учам физиологија, утре ме испрашува. |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг Идивиди.......
Мене ми фали нешто или останатата категорија не е во ред....... Веќе стварно незнам дали да се чудам дали да мислам или воопшто да не се замарам..........чуден стана народот...никако да се начекаш на иста фрекфенција со некој......се ми оди според Законите на Марфи...Велком ту де клаб........никако да избегам од марфи.....изгледа судбина ми е........кој да ти каже.....До сега некако умеев да се справам со таквата ситуација ама веќе ми бега од контрола....не бива....Едноставно нешто мора да се смени..или јас или околните фактори.... |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
Ѕвончица
Сениор Ice Cold. Регистриран: 07.Август.2010 Статус: Офлајн Поени: 448 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг,
Знаеш, убав е животот. Сурово и дрско убав, ама не е фер. Ете, некој ќе шета со кучето покрај кеј, а некој ќе седи затворен во својата соба со четири ѕида и книги со по 105 страници што треба да ги научи пред него. А и чекам некој сигнал, веќе подолго време. Да знам како да продолжам и накаде да продолжам, не ме разбираш знам, не е битно. Кажи ми да престанам да јадам од благото пред мене. Тргни ми го, ќе се здебелам. Не ми се јаде, од инат јадам, и на раб на влегување во некоја депресија сум. Едно е. И така ти велев, животот е убав, и еден, па искористете го на ваш начин. Нека не ви избега. Иди, До следното видување. |
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг Идивиди... не можам повеќе да читам, неам нерви.... последниве 4 дена испив една цистерна кафе , изедов еден вагон благи гпутости и отседов тешки сати пред книга... резултат... изгубени килограми и во дневник 4 , 3, 5 , ништо, ништо, 1 , 1.... вредеше толку учење?
Е сеа штракај, цреп еден... Другариве со нивни проблемчиња, едно пиво се неаме напиено уште од саботата... И.... лелееее како било тешко да ги откажеш цигарите .... успешен сум скоро месец и пол и мислам дека никогаш повеќе нема да запалам, ама што мака видов до сеаа И сеа... доста ми е улога на „пиксна стабилизатор“ во животов..... сакам да испарам во Претор на 30тина дена и да вдишам воздух малце.... да добијам креативност , вака само ненасочена енергија... |
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг идивиди............уште иста шема..........
не може веќе вака |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг Идивиди... коњак-пепси те молам пред да влезам во борба...
се чувствувам како последна будала затоа што не можам да се спуштам ниво подолу и да преминам преку туѓи грешки со мои отстапки... Страшно е за мене драг мој.... само... покрај тоа што пуста желба ми е да скубнам „жива глава“ од бојново поле, се надевам дека ќе нанесам болни вистини , де, де... порази .... фала му на бога,до сега се држам... Ама.... за да си ја свртиш водата во твојата воденица, и да се сакаш, да сакаш , да можиш и да трпиш покрај тоа што те „шлајфаат“ а за нивно добро треба голема душа.... Се надевам дека собира во мене... уф.... драг идивиди... жестоко е... држи ми среќа |
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
drag idividi..si razmisluvam celo ova vreme dodeka se druzime
deka stanavme nekako site del od ova slucuvanje,druzenje tuka ,naviknavme da se pocituvame ,da gi islushame necii zelbi i mislenja... sepak...se naviknav na ovie dragi licnosti sto se tuka i shto ostavile poseben beleg za mene navistina mi se prekrasni zaedno so tebe ... i mi nedostigash tii tie dragi likovi ,nivnite sekojdnevni i vecerni druzenja,kako da sme bile od sekogash site zaedno....ete toa go mislev i go izraziv ......aj doviduvanje idividi |
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драги,
Убаво беше да те читам, да пишувам по темиве, да се зезаме...Ми стана дел од секојдневието. Нешто што ми исполнуваше дел од слободното време. Убаво е кога идеш тука и знаеш дека ќе размениш некој збор, ќе кажеш нешто што можеби не би го кажал во реалноста. Но кога веќе го нема тоа, станува поинаку. Од ден на ден се прашуваш дали припаѓаш или не припаѓаш тука, дали можеш да веруваш на некого или само механички ќе си пишуваш по темиве. Логирај се, истропај нешто и замини. Кога знаеш дека веќе не е ни важно што ќе напишеш, кога знаеш дека што и да напишеш нема да остави било каква трага, туку пишуваш колку да не е без ич. Нели е време да се запраша човек..што всушност прави тука? Ве сакам |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Drag IDIVIDI, Se naogjam na zivotna raskrsnica. Dali ke go odberam vistinskiot pat? BOG neka bide so mene i da mi pomogne da izberam mudro ! |
|
SOLI DEO GLORIA
|
|
volkswagen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
драг идивиди.... бог нека му помогне на КингДавид...
Драг идивиди (II) ... зар мораш да бидеш немилосрден за да стигнеш до успех? Спротивното се покажа како недоволно добар метод, а пошто по цена на (грубо кажано) се` морам да постигнам успех , тогаш ќе си се водам од „целта ги оправдува сретсвата“ и удирам крваво по се од претходниве 2-3 години.... колку само сакам да можев од страна да го гледав ова... божествен спектакл... |
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг Идивиди
Од толку многу нешта кои што треба да ги направам јас си седам тука,и ич не се замарам на крај ќе остане се така . Деновите ми се идентични еден на друг,некогаш заборавам и кој ден е,мислам и не ме интересира тоа не ми менува ништо. Се прашувам и зошто ми здосади и работата,тоа не би требало никогаш да се случи. Можам да заминам од тука,да променам се засекогаш но ни тоа незнам дали е најдобро? Ќе ги немам најблиските како и да е битно си седам тука како се да е ок |
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Drag IDIVIDI, me trogna ova momce volkswagen sto mu teknalo da napise zborovi na poddrska. Golem pozdrav do nego |
|
SOLI DEO GLORIA
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг идивиди...
Ау, my life is getting... better!? Не. Грешам. Или лажам. Исто е. Се е исто. Само што трошам пари на безвезни работи и поправив два кеца. Нели е тоа прекрасно? И нели е прекрасно да се убиеш кажувајќи за карлица и стернум и да не ти ја поправи оценката? Прекрасно. Просто и едноставно -прекрасно. И сакале да ме влечат другаркиве по тоа кафичите... Ајме мени... шта ме снашло... или така нешто беше... |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
Внеси реплика | страница <1 4647484950 100> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |