|
Има ли Бранко граници?! |
Внеси реплика | страница <1 4243444546 51> |
Автор | ||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
знам јас дека си ти итро |
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ова што деновиве читаме и слушаме од медиумите наликува на онаа народната мудрост-Причувај ми го колилето, да и се насмеам на копиларката
Ја читам анализата во Дневник и си мислам, точно така-каде е границата? Бранко плаќал експерти за да му кажат како ТОЈ ЛИЧНО да остане на во политиката подолго време. Плаќал со народни пари. И сега втората страна...огромните пари за владините реклами, за што се рекламите? Па нормално за ПОДОЛГО ОСТАНУВАЊЕ НА ВЛАСТ. Значи самореклама со народни пари. Имаат ли кредибилитет и едните и другите да го погледнат народот во очи и да му кажат дека работат за народно добро Впрочем кој сака нка прочита, а јавно нека си каже како му фаќа умот. За мене лично разочарувачки е што се е матрица. Неморални 340.394 евра Сега, кога гледаме, кога читаме за што поранешниот шеф на државата Бранко Црвенковски ги плаќал словенечките пи-ар услуги, прашање е со каков морал тоа може да се оправдува. Со што, всушност, може да се оправда плаќањето на услугите што повеќе служат за потребите на партиската кариера на шефот на државата отколку на оној што треба да биде претседател на сите граѓани. Може ли тоа да се брани со тоа што е сумата 88 пати помала од таа што нашиот премиер безмилосно ја троши за да ги оправда своите смислени и бесмислени проекти со кои општеството ни се претвора во медиумска пералница на мозоци. Не може! |
||
depo
Сениор Регистриран: 28.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 501 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ова уште толку ја направи покатастрофална сликата за политичарите . Невладините организации што се правеа дека протестираат од принцип и пееја некакви песни и се чепатеа на плоштадот од принцип , се виде дека токму тој ги финансирал . И што е најлошо мува не го лази. Да имал уште, уште ќе дадел. Изгледа имаме одговор на прашањето на темата. Во странство ова би бил голем срам, тука ни го подметнуваат под нос дека било херојско дело против некаков режим. Изменето од depo - 30.Октомври.2010 во 12:42 |
||
Gorazd777
Сениор Регистриран: 22.Октомври.2008 Локација: Евразија Статус: Офлајн Поени: 1584 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ова знаете како се вели од власта , ќе се послужам со една мисла од Библијата(пошто дпмне-то се декларира за ДЕМОНхристијнска партија,),па вели - НЕ СИ ЈА ГЛЕДА ГРЕДАТА ВО СОПСТВЕНОТО ОКО,ПА МУ ЈА ГЛЕДА СЛАМКАТА НА ДРУГИОТ ВО НЕГОВИТЕ ОЧИ.
Почнувајќи од фамозните писма(во Геблсов стил) на премиерот до граѓаните за уништување на опозицијата,па преку енормната потрошувачка на народните пари,за градење само на скопје 2014,па понатаму до разни небулози од разните министерства(двокатни автобуси,харикирано деветгодишно образование,),така да жално е да се бара исправност,кога се нема законитост во сопствените постапки. |
||
ВОЈНАТА Е МИР
СЛОБОДАТА Е РОПСТВО НЕЗНАЕЊЕТО Е СИЛА ОД ЗЕЛКА ТОРТА И ОД СЕЉАК ГРАЃАНИН НЕ БИДУВА |
||
Pavaroti
Сениор Експерто нумеро 2 Регистриран: 03.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Било која и да била партија за ова нема оправдување и некој треба да оди во зандана
|
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Има секако дека има граници Бранко,во случајов границата е 340000 евра.
|
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
Zeksi71
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Da zasto bil ograniicen so budzet, a da imal poveke pari??? Koga ke gi izgubi i narednite izbori, vo koi mnogu polaga nadez, ke mu ja vidime ogranicenosta. |
||
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
|
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ма нема оправдување за тоа трошење исто и како што сегашнава власт нема оправдувања за трошењето на парите за споменици.
Сега спомениците ќе останат но не е и тоа оправдување,но Бранко ја претерал со тие 340000 евра.
Некој спомна зандана
хмммммммм малку е тоа за Бранко,тој ја уништи земјава а ова е мачкина кашлица во споредба со Криминалната Приватизација секако направена со сите Законски Прописи,нормално донесени од Бранко
|
||
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ако внимателно се прочита написот... излегува дека Бранко имал САМО толку за трошење...а сегашниве за саморекламирање ( е не она ПР де) потрошиле 88 пати повеке |
||
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Oni ako troshat , prashanjeto e zoshto Branko da troshi... Barem imame doblest da pishuvame protiv toa sho i nie samite go pravime...uslovno kazano . Jas se slozuvam so vas , zatvor za Branko poradi potroshenite pari NO kazete vie sho prajme so milionite potrosheni za istata rabota od partijata koja ja simpatizirate ? |
||
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А да имал и повеќе сигурно крајот ќе им го најдел,но барем на некое наше Македонче да му ги дадел парите а не во Словенија да си испорача,ако ги испорачал,кој знае што се случило освем Бранко и тие Словенците.
Сите ќе си трошат,ние ќе си навиваме во зависност кој од која опција е и ќе се колиме на форум,а тие си шибаат 300 на саат,без разлика дали се на власт или во опозиција,нив мува нема да ги лази
|
||
||
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Се она што е со црвено се цитати од написот на Ризаов. Јас само ги извлеков за помалку да се мачите да читате. Инаку, затворот не е решение. Од затвор сонцето пак се гледа како изгрева и заоѓа |
||
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Majche ja prochitav i razbrav . Izvini tovojot komentar go citirav za na drug da mu se obratam....proshtevaj . |
||
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
||
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Мајче стално проштева |
||
Внеси реплика | страница <1 4243444546 51> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |