|
Љубовни СОВЕТИ |
Внеси реплика | страница <1 3233343536 62> |
Автор | |
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Lelita
Prvo i osnovno za da opstane nekoja vrska 3 godini (ako sakas da ja nareceme vrska) treba tie pred se da bidat prijateli. Dvajca sto si veruvaat, pocituvaat i delat skoro se.
Ne e vrska samo: Zlato aj dojdi vo petok, ke se poseksame i mrsh da te nema. Za tri godini vo vrska, mnogu raboti se slucuvaat.
Sovet...
Neka bega podaleku od nego ako i e mil zivotot
Neka si najde nekoj sto pred se ke ja pocituva, saka itn.....
Site zasluzuvame da bideme sakani, ne e tri godisna vrska samo za seks. Osven ako tie ne se dogovorile da se sretnuvaat samo za seks
Ajt sega...
|
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
popravilno bi bilo ...obratno da se prasha,
...i toa bez ...samo.
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
alekss.
Група Регистриран: 22.Септември.2010 Статус: Офлајн Поени: 41 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se slozuvam so forumska baba, bravos,, znaci bitno e kakvi karakteri ke ke stapat vo ljubovna vrska,, dali toj ke ja pocituva nea i nea nego, vo ljubovta treba da se dava mnogu od dvajcata bezrezervno,, ljubov pocit vnimanie i najbitnoto vernosta i iskrenosta,, samo togas ke ima uspesna vrska
|
|
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A moze da nema nisto od toa
Samo bam bem...ples ples...
I vrskata da im trae 3 godini
Moze i 5 god.
Ako primarnata cel im e zadovoluvanje na seksualnite nagoni
A ne se zaedno za ljubov i pocit
E takvo nesto ne pocituvam
|
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
alekss.
Група Регистриран: 22.Септември.2010 Статус: Офлајн Поени: 41 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ljubov so strast
|
|
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sto li e toa denovive alekso?
Jas primer baram nekoj sto ke me saka...i da ne go sakam ne e bas vazno
ama nema ni takov bre
sovet?
Nema sovet, znam
Epa zatoa sama mi e poarno
|
|
|
|
valentina-pp
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 198 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SOVET Kako da ne se vcrvuvaat obrazite,koga si so momentalniot a mislis na bivsiot?
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оф леле... Штом ти се вцрвуваат образите , не верувам дека ќе ти е од помош ако некој те советува да пробаш ич да не го мислиш, или барем не додека си со партнерот. Не е фер кон него, нели? Така да од мене само технички совет - стави си повеќе пудра. |
|
valentina-pp
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 198 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ovie stihovi sekogas pokraj vaseto ime....za mene se najrealnata,najcuvstvitelna,srceparatelna,poetska vozdiska,sekogas vo mojot um..poz i fala za sovetot.
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Неруда, прекрасни се да, затоа си ги чувам во потпис. A советот и не беше некој совет, повеќе онака да те насмеам со пудрата... поздрав Вале. |
|
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne gubete mnogu vreme na internet...ljubovta e podobra i od toa i od se drugo....Ne gubete vreme...
|
|
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
|
rockchick11
Нов член Регистриран: 08.Ноември.2010 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ве молам за совет
идам со дечкото веќе година и пол .. на почетокот се беше супер како и во секоја врска, но во последниве месеци ми смета кај него неговата претерана љубомора. Во секое време мора да знае кај сум, шо праам и со кој сум, ретко искачам со другарки зошо знае коа сум излезена да ми напраи претерано љубоморни сцени од типот : "слушам машки гласови во позадина", ми го проверува телефонот за да знае кој ме барал, ме проверува и на фејсбук зошо ми ја знае лозинката и др. Дури ми забранува да се дружам со моите најверни другари бидејки по негово "тие само сакале да ме смуваат, не ми биле вистински другари итн.."! Му имам кажано дека ми смета и дека во врската сакам поголема слобода, но тој се вади на тоа дека "ако ме сакаш, све ке ми кажуваш (или ке ми допушташ во случајов") .. ми вети дека ке се смени но еве поминаа веке два месеца по нашиот разговор а тој си е истиот! ...мислите ли дека ако го сакам, треба да му допуштам до тој степен или треба да му раскинам?! |
|
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па ти веќе си направила грешка.
Ок е да споделуваш со партнерот многу работи, но се си има граница. А како ќе го навикнеш, така ќе се однесува. Ти си му ја дала лозинката од ФБ, ти си допуштила да се најдеш во ваква ситуација. Нареден пат, памет во глава. Е сега...од друга страна.. Дали ти го правиш истото што и тој? Дали чепкаш по телефон, дали го контролираш...дали ја имаш неговата лозинка од ФБ?....итн итн итн...? |
|
|
|
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kradcite od kradci se plasat...
|
|
Incredible Blue
|
|
Внеси реплика | страница <1 3233343536 62> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |