|
Трпе |
Внеси реплика | страница <1 1718192021 48> |
Автор | |
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Трпе купил куче птичар и едвај дочекал да дојде викенд за да оди во лов.
Дошол викенд, Трпе рано станал се избацил со Трпана, си го земал кучево и тргнал. Кога се стемнило ете го Трпе се враќа покиснат! - Што е Трпе, што ти е? Кај ти е уловот? - Ништо не уловив, или ова не е куче птичар или не го фрлам доволно високо! |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Малиот Трпе се враќа од школо.
Тато, учителката прашуваше за тебе. - Ууу стварно, а што? - Сакаше да знае од каков мајмун потекнувам! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Овчарот Трпе се оженил. Бидејќи работата му била да ги пасе овците во планина се договорил со жена му кога ќе пукне со пушката оваа веднаш да дојде и да имаат секс.
Еднаш така било, вторпат исто, третиот пат овој пукал, пукал, жена му никаде ја немало. Се симнува Трпе лут од планината, влегува дома, и го прашува татко му. - Кај е онаа мојана, цел саржер потрошив! - А бе сине откако почна сезонава на лов, онаа твојана не се прибра дома. |
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Отишол Трпе да печали пари низ Европа и и се јавува на Трпана.
- Здраво Трпано! - Ееее Трпе кај си? - Еве у Норвешка! - Кај е тоа бе? - Како да ти објаснам... имаш глобус? - Имам! - Епа одма под штрафот! |
|
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Трпе го сопира полиција.
- Господине поминавте на црвено! - Ја сум далтонист. - Ма ич не ми е гајле, и за странци важи истиот закон! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Трпе со еден колега од работа пијат кафе на пауза и зборуваат за бракот. И колегата:
- Знаеш дека ја немав секс со жена ми се додека не се венчавме? - А ти? - Пааа, не сум сигурен,... а како се викаше жена ти? |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Трпана се довикува со комшиката преку прозорец.
- Комшикеее ќе ти купам завеси за роденден! - Зашто? - Епа секоја вечер те гледам како шврљаш со швалерот! - А ја ќе ти купам цвикри! - Зашто! - За да видиш дека тоа е муж ти! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тргнал Трпе во петок околу пладне на психијатар:
- Ајде Трпе сега да броиш до три. - Аман бе докторе, што е финтава да бројам до три? - Па, ако сакаш брои и до петнаест до четири. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Трпе го прашува син му:
- Сине, последен пат те прашувам кога планираш да ги поправиш оценките? - Тато, баш ми е мило што за последен пат ме прашуваш. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се враќа Трпе од работа порано дома и ја наоѓа Трпана со некој човек во кревет.
- КОЈ Е ОВОЈ МА??? - Мајсторот што го поправи телевизорот... - Мајсторе е ај ако го поправи телевизорот доаѓај на по една ракијка!!! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Чита Трпе оглас во весници:
"Полиција бара човек од 30 до 40 години, силен, малку проќелав, кој ноќе шета по парк и силува млади девојки" - А да се јавам, можеби добро плаќаат |
|
FeaR
Сениор False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Наставничката им предавала лекција на учениците за годишните времиња и го прашала малиот Трпе:
- Кога лисјата паѓаат? - Во 20:30 на А1. |
|
"А ти поарен да не си?" -македонски начин на прифаќање критика
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Малиот Трпе го прашува Татка си.
- Тато зошто земјата се врти? Овој се замислува. - А ти сине да не си ми ја нашол ракијата |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Трпе и Трпана паднале во финансиска криза. И на Трпе му текнало како да заработат.
- Ај ти Трпано вечер дотерај се и прошетај покрај кеј па можда и ќе се закачи некој. И Трпана отишла. После неколку часа се враќа дома со 101 евро. - Браво ма Трпано, само од кај излезе ова едно евро!? - Е па евро по евро! |
|
Внеси реплика | страница <1 1718192021 48> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |