|
Црн хумор |
Внеси реплика | страница <1 1314151617 25> |
Автор | |
BiBi_G
Сениор СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 27.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 3175 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bracen par dobiva dete.
5 godini detevo nikako da progovori. Eden den detevo prozboruva: "dedo", i utroto
dedovo umira. Po nekoe vreme, detevo iznenadno vika: "baba", i utredenta
umira i babava. Pak prošlo nekoe vreme i detevo vika : "tato"...domasnite vekje pocnale da go oplakuvaat tatkoto i da spremaat zakop,tatkovo legnal u kovčeg i ceka.
Koga, uletuva nekoj u kukja i vika- Ej lugje, umre
komsijata!
|
|
NO MATTER WHAT WILL HAPPEN I WILL ALWAYS SMILE! |
|
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
BiBi_G
Сениор СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 27.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 3175 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не е се’ така црно,рече џелатот....само ти се врзани очите
|
|
NO MATTER WHAT WILL HAPPEN I WILL ALWAYS SMILE! |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Шефе, дај ми слободен ден утре, сакам да одам на погреб на таштата.
- А кој не би сакал. |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си бил некој силен човек и отишол во странство да работи како пожарникар. Кога стигнал таму веднаш се фатил за работа. Една зграда горела и тој бидејќи бил силен останал да ги лови жртвите доле. Неговиот колега ги фрлал луѓето и тогаш фрлил еден црнец и тој го оставил да падне. Тогаш колегата го прашал:
- Зошто го остави? А он одговорил: - Па нели ти рекоф изгорените да не ги фрлаш. |
|
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kako narkomanite opisuvaat dobar trip? Dobro e koga gledas zmej, loso e koga zmejot te gleda tebe ! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Детето: Тато, тато, тато, брзо станувај ни гори куќата!
Таткото: Брзо излагај надвор и престани да се дереш ќе ја разбудиш мајка ти! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Жена отишла на абортус. Докторот ја прашал: Сакате поскапо или поевтино? Оваа рекла поевтино. Докторот земал и пикнал бисквити и кока кола во вагината. Другиот ден пак, ја наместил и писквити и кока кола. Третиот ден исто бисквити и кока кола и и рекол: Утре ти е последен ден. Отишла другиот ден и докторов ја наместил. И бутнал кока кола, земал безбол палка и чекал. Бебето излегло и рекло:
- А бисквити? |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Бабата многу се разболела.Мајката на ќерка си и вели:
- Оди збори и нешто убаво на баба ти. Девојчето отишло кај креветот од бабата и и вели: -Бабо дали може за твојот погреб да свирам со мојата виолина? |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еднаш снаата и свекрва решиле заедно да одаат на пазар. Одејќи низ пазарот снаата здогледала некои убави домати и и рекла на свекрвата:
- Свекрво види види колку убави домати да ги касниш в уста да ти останат. Си го продолжиле патот и свекрвата здогледала некои убави гробишта и и викала на снаата: - Снао, снао, види колку убави гробишта да легнеш па да не станеш... |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Колку години имаш малечок? - човекојадец го прашува момчето кое се загубило во џунглата.
- Утре ќе полнам 5. -вели детето. - Е нема! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Им вели капетанот на Титаник на патниците:
- Имам за вас две вести. Едната е лоша, а другата е добра. Која сакате да ви ја кажам прво? - Прво лошата-му вели еден од патниците. - Удривме во санта мраз и ќе потонеме. - А која е добрата? - Номинирани сме за 12 Оскари! |
|
KINGDAVID
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Устата ти е толку голема, што можеш да пееш две песни од еднаш. |
|
SOLI DEO GLORIA
|
|
KINGDAVID
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
- Како помина вашата прва операција? – го прашал главниот хирург младиот хирург. Овој пребледел и одговорил: - Операција, велите? Јас мислев дека станува збор за обдукција! |
|
SOLI DEO GLORIA
|
|
Внеси реплика | страница <1 1314151617 25> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |