![]() |
|
Што купивте последно од козметика |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3233343536 38> |
Автор | ||
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Одлична маскара,за ептен пристапна цена,изненадена сум од ефектот,а бев скептик. Пред некој ден си купив ваква и од сега не ја менувам за ниедна друга. |
||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
vazelin....mi svrshi !
![]() ![]() ![]() Изменето од brza - 21.Октомври.2010 во 16:05 |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
|
treba da si kupam krema od hemel!
|
||
always look on the bright side of the life!
|
||
![]() |
||
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
|
Маскарата на голден роус 3д црвена амбалажа е за мене е подобра,подолготрајна овие на авон брзо се сушат Ја ги имам испробано ако сакаш пробај и ти ќе видиш ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
||
![]() |
||
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
|
Види сега мрзла ќе ме премисли....
![]() Освен што е подолготрајна ,ме интересира дали дава ист волумен на трепавиците како оваа на Авон и ако можеш стави слика да знам каква да побарам. ![]() |
||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||
![]() |
||
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
|
подобра е веруј ми и ефтина е 150 ден е
само што на сите им кажав сега сите си ја искупија и за мене нема никаде ![]() ![]() |
||
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
||
![]() |
||
|
Еве ја има исто таква тврда четка како боцки и врвот и е танок...
нема слика ![]() еве ти линк3D Изменето од mrzla - 21.Октомври.2010 во 19:21 |
||
||
![]() |
||
|
Леле двојно поефтина од оваа мојата,уште утре ќе тркнам до Рамстор таму има козметика од Голден Роуз,па ќе им кажам на колешките дека Мрзла ми ја препорача.
![]() Фала многу Мрзла за линкот. ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
И обавезно да ми кажеш ако има
![]() |
||
||
![]() |
||
|
Секако,барем толку ти должам за возврат.
![]() |
||
|
||
![]() |
||
Schatzii ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
|
Ми се допаѓа и мене оваа од авон, четката и е одлична, но како што кажа мрзла брзо се суши
![]() каде може да се најде оваа што ја предложила мрзла и дали е за издолжување на трепките? |
||
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
||
![]() |
||
|
да за издолжување е,по танко четкиче има од супер шокот,па затоа можеш од корен да намачкаш на трепките...супер е
Само и јас неможам на најдам,ја нема никаде се е продадено. по парфимерии види ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
||
![]() |
||
LiDivio ![]() Модератор ![]() Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
|
Da se zabricham malku , da ne izgledam ko Vranishkovski ... ![]() ![]() |
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
krema za................................................................................................brijanje!
![]() |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3233343536 38> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |