|
Теми за разговор со девојка во кафич |
Внеси реплика | страница <1234 11> |
Автор | ||
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ВАЖНО: само вакво нешто- НЕ! И ако стварно ти се допаѓа...не гледај фудбал на ТВ-то во кафиќот !! (скоро видов вакво нешто, ццц ) Изменето од Kali - 17.Октомври.2010 во 20:07 |
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па ја не сум го кажал тоа ... а не ни би го кажал ...
Ќе излезе фалба ... но си се снаоѓам во разговор доволно за да девојката си замине со насмевка на лице ... задоволна и имаме повод за следна средба ..... во кафич
|
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Аха, сфатив дека е за другарот
|
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Абе не ми е другар ... само го познавам дечкото ... од факс ... други ми кажвале за него
|
||
|
||
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да се надоврзам за уште една интересна случка со гледање фудбал во кафич и во друштво на девојка.....
Мажето имал спортска и ја чекал уште таа утакмица ... нормално не и обрнувал мн мн внимание на девојката и тимот на кој што ставил прима гол и во тој момент нешто девојката го прашала овој се свртил и наместо по Тв-то да пцуе он во очи се диво и живо и изнарекол
Ама добро ... си доби шамар после
|
||
|
||
dejanpp
Сениор Регистриран: 30.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 893 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
tema za razgovor moze da bide sekoja pocnuvajci od pogrebi pa se do veselbi i drugi nastani no prasajne e tvojata prikazna dali se sovpajdza so del od nejzinite zamisleni zivotni odnosno ljubovni prikazni .dokolku potsvesno ja poznavas nea mnogu lesno e da i se piknes pod koza pa i da manipuliras so nea no dokolku prikaznite vi se razlicni i da vi nudat milion evra za da bidete zaedno se e uzalud.prvo i osnovno e da gi zbaes koi 3-4- temi na prikazni za devojkite vo prosek se vazni a posle treba samo da glumis vo tie filmovi.ova sto go pisuvam e izvadok od knigata ljubovta e prikazna i koga ke ja docitas taa kniga na krajot svajkas deka nikoj ne zasluzuva zaradi nego da glumis deka zivees nekakov si zivot za da te saka on ili taa, taa cest za da menuvas naviki ja ima saluzeno samo bog. no denes gledajci go teskiot nacin na prezivuvajne ima se sesto pomejdzu lujzdeto sekoj e spremen se da odglumi samo za da opstane-odtuka doajdza praviloto vasite privatni podatoci ne gi kazuvajte na nikogo koga velam privatni podatoci nemislam na adresi i maticni broevi nego vasi celi vo zivotot vasi uspesi i neuspesi...................
|
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ме интересира која девојка би сакала да разговара на тема погреб и како би изгледало тоа Значи седнуваш у кафич со девојка која не ја познаваш и едноставно започнуваш муабет на тема погреб ?? И не ми замерувајте,,,,, призинавам де, некои работи ептен буквално ги сфаќам |
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...mozebi zenskata e tazna,...pa poleka ke otkriesh zoshto...
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Следниот пат ќе се препуштите на повесели теми од погреб... 40 дена помен!
|
||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
тема%
го сакам црно и jако - jас сакам капучино. -а може и една кока кола? - немам цигари...даj тука една?! - види ги оние на соседната маса, како се лигават..не си гледат годините!!! - ма пусти ова...каде ке одиме после??немам слободен терен....аjде пиj кафулето...ке одиме во Иван, белки родителите му ги нема...па ке можеме малку вако и онако... ... jас имам само за кафе пари... - бе даj сега....ке платиш кафето а jас колата... аjде оти ке избега автобусот!!! |
||
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ко за првпат најкорисно е (бар мене ми било) да се разврзат муабети кој каде сака да излегува најчесто, по кои и по какви места, што те интересира од музика, какви занимации имаш во слободно време, каде живееш, каде си учел, студирал, каде работи и што ,луѓе што ги познавате заедно......такви општи муабети за да стекнеш основна престава за особата отприлика каква е и од каде доаѓа, со колку слободно време располага, со кои фаци се дружи.
После понатака се продлабочуваат разговорите на секој состанок.
Јас барем мислам дека така се почнува, опуштено, незадолжително.
|
||
Beauty fades, dumb is forever
|
||
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ова баш ми личи на опуштено и незадолжително, ко утре да ќе се земаат...
|
||
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Boze Gospode , sto bi rekla Tiggy |
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Добро , што ли се случи со dejanpp
јас го цитирав за да ми објасни каков е тој разговор на тема погреб , бидејќи он спомнал , ама ни трага од него Изгледа не требаше да прашам, пошто незгодно му е на дечкото да одговори |
||
Внеси реплика | страница <1234 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |