|
Што е доблест: 100% вистина или понекогаш лага? |
Внеси реплика | страница <12345 10> |
Автор | |||
Pica pica
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2010 Статус: Офлајн Поени: 1488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
glasav za vistinata.ako se raboti za mali deca ke premolcime,sokrieme i ako treba ke izlazeme zosto se mali,osetlivi.No na vozrasni ke im ja kazam direktno vistinata.
Изменето од Pica pica - 16.Октомври.2010 во 13:25 |
|||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
normalno !
...toa mu doagja kako koga ,nekoj na nekoj prosjak shto burichka niz kontejnerite, da mu kaze deka dobro izgleda,
...samo za da ne se pochuvctvuva ovoj ..navreden ili povreden!
|
|||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Иако прашањето не е поставено за мене јас би одговорила вака: Абе брат, искрено сликава не ме фасцинира воопшто. Сепак јас не сум доволно компетентна личност за да ја оценам сликата, а впрочем секој си има свој вкус , па не сме сите луѓе исти.....разбираш |
|||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
На ова би одговорила вака: Ако сине, нека викаат децата што сакаат и тие не се поарни од тебе |
|||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Гласав за вистина
Цел мој живот сум искрена во апсолутно секоја ситуација и ич не се устручавам да го кажам она што јас го мислам , колку и да е тоа навредливо за некој |
|||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
..i ne go vikam toa samo zatoa shto ti si toa!
|
|||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|||
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Вистина и само вистина Како што сум јас искрена со луѓето кои ми значат и ги ценам, би сакала да ми биде возвратено на ист начин Подобро кажи ми ја вистината во лице, отколку да дознаам за неа од некој трет, тоа би ми било поболно. |
|||
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|||
Joshua_Tree
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
sekojpat koga ke upotrebime "ponekogash" vo nasite recenici bez smisol....doagja samo...BEZ SMISOL...
Изменето од Joshua_Tree - 16.Октомври.2010 во 15:26 |
|||
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|||
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Poentata ne e kako sakash drugite da bidat kon tebe tuku kakva si ti kon drugite . Zarem ima nekoj sho saka da go lazat....
|
|||
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|||
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Гласам за вистина....
Понекогаш, не е битно што ќе кажеш, битно е како ќе го кажеш нештото, во кој момент, и сл. Вистината не е болна, ако е кажана со љубов, и ако е за вистинската цел ( вистинската според нас, нели). Нема човек кој не го осетил тоа: буквално истото нешто кажано од двајца луѓе на два различни начини, различно се доживува: на едниот можеме да му кажеме БРАВО, а другиот ќе го негираме.... Примерот со другарот и сликата: јас би му кажала дека не ми се допаѓа, и би објаснила зашто. Затоа што го сакам и не е фер да му давам погрешен фидбек: колку што е тоа за мене, толку е и за него ок. Вистината и лагата се лице и опачина, а на крајот се’ е во името на вистината |
|||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Kazhenoto ne e samo odbegnuvanje tuku i laga: тие не се поарни од тебе. Kako mozhe toa da bide "vistina" ? |
|||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Znachi na prviot primer so deteto bi rekla neshto kako: - Sine, navisitna imash glava kako fudbalska topka, ama mama mnogu te saka tokmu takov...mama ne saka deca so pomali glavi. A na turskiot oficer kje mu kazhesh nekako: - Sokrieni se dolu vo podrumot na crkvata, samo ostavi gi na mira... dechishta be, ne znaat shto pravat... tinejdzheri, nashle pushki nekade pa si igaat "indijanci i kaubojci"... ostavi gi, nema nikakov zijan da napravat. Изменето од Messenger - 16.Октомври.2010 во 17:37 |
|||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|||
Messenger
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Znachi na turskiot oficer so askerot zad nego direktno vo lice kje mu ja plesnesh vistinata: - Efendi, komitite se dolu vo vizbata na crkvata! Jas nikogash ne lazham, zhimi svetata Isosova ikona na oltaron! |
|||
|
|||
Messenger
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Toa znachi deka na turskiot oficer bez tronka ustruchavanje i bez obzir kolku kje se navredi kje mu kazhesh direktno vo lice: - Ene gi komitite vo podrumot! Tamu kje gi najdesh site do eden! |
|||
|
|||
Внеси реплика | страница <12345 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |