|
СДСМ - 11 Октомври 2010 ден за новото вос |
Внеси реплика | страница <1 6789> |
Автор | ||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
и овде нема да има што да каже..ама ќе смени тема со некој напад |
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Izbegavte od temata... otidovte vo vinarite... ushte da si naleeme po edno crveno "T'ga za jug" ... i ubavo kje go proslavime 11 Oktomvri.
Toa bi bilo vistinsko vostanie, a ne onoa od pred nekoj den... Изменето од Messenger - 15.Октомври.2010 во 21:43 |
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ова со винцето ти беше топ анастеа ќе ни каже убаво кога ќе види овде |
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
е да,им ја затвори устата и на двајцата...тоа е ок...изгледа и најбитно во оваа држава...да глумиш најдобар...да им ја затнеш устата на олошот кој е контра тебе иако си и ти олош...
ама...
се прашувам работи ли бе некој за подобар живот на народот во оваа држава или сиот тој политикантски олош заборавил дека оваа држава има и народ ?
револуција на 11 Октомври????
абе нели не го признаваме периодот од 45 година до 91,кога се родивме ние,горди и самостојни?
нели се што е комунистичко не важи???
од кај таа желба на двете страни за прославување на 11 Октомври?
а нема ниту еден споменик од борците од НОВ на плоштад во Скопје?
и зошто баш 11 Октомври?
симболика или удирање четки,а?
не фаќате на сентименталности господо?
па не свириме веќе на танка жица,извинете...и едните и другите-измислете си некои нови датуми па дигајте револуции,не ни ја валкајте историјата !
|
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Nie. Pripadnicite na sistemot na RiK-ot vo povisokite k-di na OS na RM od vojnata 2001 godina za svoitte borci. A imajki vo obzir deka samo so niv mozje da ja stabilizirame Makedonija gordi sme na svoite zalozjbi. Изменето од orlov - 15.Октомври.2010 во 23:23 |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Беше празник - заврши. Беше митинг - заврши. И винцето заврши. Бидејќи бројката тешко дека ќе се уточни, а за говорот нешто слабо ви се муабети, останува да ја затвориме темава, а за секојдневните партиски препукувања да се префрлиме на другите теми. |
||
Gorazd777
Сениор Регистриран: 22.Октомври.2008 Локација: Евразија Статус: Офлајн Поени: 1584 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Пишувај за темата ,немој да ми се обраќаш на мене. Изменето од Анастеа - 16.Октомври.2010 во 00:37 |
||
ВОЈНАТА Е МИР
СЛОБОДАТА Е РОПСТВО НЕЗНАЕЊЕТО Е СИЛА ОД ЗЕЛКА ТОРТА И ОД СЕЉАК ГРАЃАНИН НЕ БИДУВА |
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Душите на членовите не се предмет на анализа на подфорум политика, и воздржувајте се од такви лични навреди. Секој има на право на форум да ти го критикува или пофали јавно напишаниот став и да ти се обрати во рамките на темата, но без квалификации за личностите. |
||
Gorazd777
Сениор Регистриран: 22.Октомври.2008 Локација: Евразија Статус: Офлајн Поени: 1584 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Почнуваш да претеруваш,се воздржувам од коментари и кога некој ќе ме навреди,само одговарам,а на тебе и тоа ти смета,те молам почнуваш да ме иритираш.запрашај се малку за постапката????
|
||
ВОЈНАТА Е МИР
СЛОБОДАТА Е РОПСТВО НЕЗНАЕЊЕТО Е СИЛА ОД ЗЕЛКА ТОРТА И ОД СЕЉАК ГРАЃАНИН НЕ БИДУВА |
||
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ајде Горазд покажи каде си навреден?! Разликувајте критикување на став од лична навреда: исто ли е празен муабет (за постот) и празна душа (за членот)?! |
||
Gorazd777
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас не можам да разберам како го согледуваш тоа така,кога се однесува и едното и другото на личност,нема потреба членот да ми се обраќа мене,нека коментира за темата,ако мене ми се обраќа и го критикува мојот став како празен,јас тоа го разбирам како лична навреда,е сега каква е вашата оцена тоа е друго,има и други членови и администратори нека ценат.
|
||
ВОЈНАТА Е МИР
||
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Оцени го и ти ставот т.е. коментарот како празен муабет ако така мислиш и нема да биде навреда, но не и душата на членот. Се надевам дека ќе ја разбереш разликата и повеќе нема да се расипува темата. |
||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Egoto e strashna rabota...
|
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Интересен феномен-почни со навреди (било да се лични или заради дискусиите) и упропаси ја темата.
Имаме милион теми каде дискутираме за односот позиција /опозиција. Ова конкретно е за злоупотребата на празникот 11 Октомври во дневно политички цели односно за партиски препукувања. Симболиката на празникот е јасна-јасен е и протоколот на прославување: -државните претставници положуваат цвеке, се доделуваат плакети, споменици и ај со здравје. Зошто? Па не може бре митинзи на таков ден. Симболика? Нема! Борците од НОБ немале автобуси па да пренесуваат соборци од цела Македонија да биде масовно востанието. Борците од НОБ работеле во илегала-а овие нашиве бре нови востаници со црни мерцедеси од најнов тип, со кондурчиња од крокодилска кожа ќе дигаат востание Сум за тоа опозицијата да и дише на власта во врат, сум за тоа сиот валкан веш да го истакнува и да го зголемува со паролата од мува слон. Не одобрувам ни она што го прави власта со вмровизација на празниците и придавање на едните датуми поголемо значение а на другите минимално, ама ова е утка, комплетна утка од опозицијата. Не сум бре за вакви нелогичности. Утнаа, како што утнаа и за Илинден со оние маиците со Дуле млекарот. Нека беше ден потоа, не на денот не со паролта ВОСТАНИЕ! |
||
Внеси реплика | страница <1 6789> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |