|
Што би им кажале на професорите ?? |
Внеси реплика | страница <1 2627282930 32> |
Автор | |
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Така ма Тиги...испукај се,овде ништо не ти може. |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
или вие ќе не споулавете нас, или ние вас.... фактот што пуштате корења во гимназија 30 години ми укажува на првото....
|
|
BisernA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ооо,... веќе почнавте да ме споулавувате.... влегувам во прв стадиум на лудило!
сепак, една голема гушка за филозофија,... испадна најразумна од сите годинава |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не се секирајте, полека се ке се врати во нормала. Ке почнат да се казнуваат самоволните, безобразните родители и ученици.Ќе мора да си седнат дома со своите деца да си ги воспитаат на нормални општествени норми, да учат и да чекаат реални оценки. Ерата на врските и поклонетите петки мора да помине. Кроце, се ке си дојде на место.
|
|
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
би и рекол на таа по англиски да не иде по минич на школо пошто сепак е образовна институција не е стрип клуб или јавна куќа, на таа по физика(уствари и реков лани да се научи да објаснува не само напиши наслов и две формули па тест).
годинава сјаен класен имам(фикс мислам дека го знае наум карамач) |
|
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
|
BisernA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ех бре жено, пак ми те вратија... истата приказна од лани... ти и викаш дај потешка задача, она ти дава подолга....
а на писмената ќе ти извади некоја ,,светната,, од нумерус... |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aman bre profesori, malku so usul- Prsahajte se ako profesorite kaj koj vie zapocnavte si gi primea svoite deca za asistenti ke imavte li prilika sega vie d si zaposluvate vash*te deca kako asistenti?
Barem na moment pomislete za ova! Непотизам во јавните високо-образовни институции |
|
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Гајле ми е за есејот и глупата македонска народна поезија....
Биологија ќе си учам! |
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не треба до толку да се паничи, повеќе од 90% се на медицински и на електро факултет. Ме изненади (позитивно) што на другите факултети скоро ич нема непотизам...
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ovoj vika na 10 od 12 fakulteti a ,
onoj pa gi fali shto bile samo na ...
...88% .....
...koj li da sfati?!
...mozebi...-ovcite....
...aahahahahahaaa.... Изменето од brza - 14.Октомври.2010 во 23:54 |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Наместо најдобрите студенти, професорите на факултетите си ги вработувале своите деца. Речиси на сите факултети на УКИМ имало непотизам, но најмногу 40 случаи на Медицинскиот факултет. 12 имало на Електротехничкиот, 7 на Стоматолошкиот, вели директорот на Државниот просветен инспекторат.
Брза, што не е јасно???
Зборувам за случаи на непотизам...
Значи, од овие тука наведени, има 59 случаи... од нив 52 се на Медицински и на Електро, тоа е повеќе од 90%...
Секако дека има уште на неколку факултети, но тоа се по 1 случај (што е занемарливо во споредба со овие два факултети).
Ти изедначуваш факултет со 40 случаи и факултет со 1 случај.
Зборот ми беше дека олошот е на купче, на крај на памет не ми паѓа да фалам вакви појави.
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ццццц... податоците се само за оние каде се вршело контрола, а не за сите факултети. Потоа не се опфатени татковците и мајките кои заминаа во пензија, а “тронот“ го оставија на синовите или керките. Само јас познавам 10тина професори чии деца ги наследија на нивните места.Потоа не се опфатени вработените кои си вршеле размена од типот-јас твоето ти моето.
|
|
BisernA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
кога ќе ми ја земете ташната со пет книги внатре.... почнувајќи со филозофија, германски, англиски, македонски и математика + опрема.... и ќе ја носите 7 часа, од дома до школо и назад,... и кога нема да ве боцка во грбот кога ќе ја извадите, кажете ми.... ќе носам и јас толку моите книги не се по 100-200 страни, аман!
ова сакам да го кажам на паметњаковичот кој донел одлука да се носат сите книги по сите часови... да не го споменувам фактот што не ни ни требаат книгите... прибидејќи нели,... професорите диктираат... носам јас енциклопедии за да ми стојат на клупа.... цц уф.... ќе издржам уште малку.... саааамо уште малку |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Внеси реплика | страница <1 2627282930 32> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |