IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Образование
  Активни теми Активни теми RSS - Што би им кажале на професорите ??
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Што би им кажале на професорите ??

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2627282930 32>
Автор
Порака
Renatax Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Декември.2008
Статус: Офлајн
Поени: 11613
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Септември.2010 во 20:38
Originally posted by Tiggy Vicious Tiggy Vicious напиша:

На професорката по хемија би и кажала дека не е нормална.

Така ма Тиги...испукај се,овде ништо не ти може.дасмеење
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.

Кон врв
BisernA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 27.Јули.2008
Поени: 4662
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BisernA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Септември.2010 во 22:34
или вие ќе не споулавете нас, или ние вас.... фактот што пуштате корења во гимназија 30 години ми укажува на првото....
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BisernA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Октомври.2010 во 21:16
ооо,... веќе почнавте да ме споулавувате.... влегувам во прв стадиум на лудило!

сепак, една голема гушка за филозофија,... испадна најразумна од сите годинава
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Октомври.2010 во 22:20
Не се секирајте, полека се ке се врати во нормала. Ке почнат да се казнуваат самоволните, безобразните  родители и ученици.Ќе мора да си седнат дома со своите деца да си ги воспитаат на нормални општествени норми, да учат и да чекаат реални оценки. Ерата на врските и поклонетите петки мора да помине. Кроце, се ке си дојде на место.намигнување
Кон врв
vlad0 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Титула нема поради неплатени сметки

Регистриран: 18.Ноември.2009
Локација: Македонија
Поени: 2263
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vlad0 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Октомври.2010 во 14:04
би и рекол на таа по англиски да не иде по минич на школо пошто сепак е образовна институција не е стрип клуб или јавна куќа, на таа по физика(уствари и реков лани да се научи да објаснува не само напиши наслов и две формули па тест).
годинава сјаен класен имам(фикс мислам дека го знае наум карамач)

Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BisernA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Октомври.2010 во 19:13
ех бре жено, пак ми те вратија... истата приказна од лани... ти и викаш дај потешка задача, она ти дава подолга....

а на писмената ќе ти извади некоја ,,светната,, од нумерус...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Октомври.2010 во 16:53
Aman bre profesori, malku so usul- Prsahajte se ako profesorite kaj koj vie zapocnavte si gi primea svoite deca za asistenti ke imavte li prilika sega vie d si zaposluvate vash*te deca kako asistenti?збунетост
Barem na moment pomislete za ova!

Непотизам во јавните високо-образовни институции

Кон врв
Џо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Каубоец

Регистриран: 17.Ноември.2009
Поени: 2121
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Џо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Октомври.2010 во 19:41
 Гајле ми е за есејот и глупата македонска народна поезија....
Биологија ќе си учам! плазење%20злонамерно
Ovo nebo nad nama
sjena je od zastora
kula na nebesima
u našim je prsima

Кон врв
LiDivio Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор

Регистриран: 19.Мај.2010
Поени: 7265
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LiDivio Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Октомври.2010 во 19:48
Originally posted by mamamd mamamd напиша:

Aman bre profesori, malku so usul- Prsahajte se ako profesorite kaj koj vie zapocnavte si gi primea svoite deca za asistenti ke imavte li prilika sega vie d si zaposluvate vash*te deca kako asistenti?збунетост
Barem na moment pomislete za ova!

Непотизам во јавните високо-образовни институции

Не треба до толку да се паничи, повеќе од 90% се на медицински и на електро факултет. Ме изненади (позитивно) што на другите факултети скоро ич нема непотизам... да
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Октомври.2010 во 23:52
изненадување...ovoj vika na 10 od 12 fakulteti a ,изненадување
onoj pa gi fali shto bile samo na ...

...88% ...збунетост..

...koj li da sfati?!збунетост

...mozebi...-ovcite....да

...aahahahahahaaa....

Изменето од brza - 14.Октомври.2010 во 23:54
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
LiDivio Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор

Регистриран: 19.Мај.2010
Поени: 7265
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LiDivio Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Октомври.2010 во 07:54
Наместо најдобрите студенти, професорите на факултетите си ги вработувале своите деца. Речиси на сите факултети на УКИМ имало непотизам, но најмногу 40 случаи на Медицинскиот факултет. 12 имало на Електротехничкиот, 7 на Стоматолошкиот, вели директорот на Државниот просветен инспекторат.

Брза, што не е јасно??? збунетост

Зборувам за случаи на непотизам...

Значи, од овие тука наведени, има 59 случаи... од нив 52 се на Медицински и на Електро, тоа е повеќе од 90%... голема%20насмевка

Секако дека има уште на неколку факултети, но тоа се по 1 случај (што е занемарливо во споредба со овие два факултети).

Ти изедначуваш факултет со 40 случаи и факултет со 1 случај. изненадување

Зборот ми беше дека олошот е на купче, на крај на памет не ми паѓа да фалам вакви појави. да
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Октомври.2010 во 18:20
ццццц... податоците се само за оние каде се вршело контрола, а не за сите факултети. Потоа не се опфатени татковците и мајките кои заминаа во пензија, а “тронот“ го оставија на синовите или керките. Само јас познавам 10тина професори чии деца ги наследија на нивните места.Потоа не се опфатени вработените кои си вршеле размена од типот-јас твоето ти моето.голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BisernA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Октомври.2010 во 20:04
кога ќе ми ја земете ташната со пет книги внатре.... почнувајќи со филозофија, германски, англиски, македонски и математика + опрема.... и ќе ја носите 7 часа, од дома до школо и назад,... и кога нема да ве боцка во грбот кога ќе ја извадите, кажете ми.... ќе носам и јас толку моите книги не се по 100-200 страни, аман!

ова сакам да го кажам на паметњаковичот кој донел одлука да се носат сите книги по сите часови... да не го споменувам фактот што не ни ни требаат книгите... прибидејќи нели,... професорите диктираат... носам јас енциклопедии за да ми стојат на клупа.... цц

уф.... ќе издржам уште малку.... саааамо уште малку
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Октомври.2010 во 23:42
Originally posted by mamamd mamamd напиша:

ццццц... податоците се само за оние каде се вршело контрола, а не за сите факултети. Потоа не се опфатени татковците и мајките кои заминаа во пензија, а “тронот“ го оставија на синовите или керките. Само јас познавам 10тина професори чии деца ги наследија на нивните места.Потоа не се опфатени вработените кои си вршеле размена од типот-јас твоето ти моето.голема%20насмевка
za zal,...nekoj toango sfakja ,..bukvalno !да
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2627282930 32>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,141 секунди.