![]() |
|
СКОПЈЕ 2014 или ЛУНА ПАРК '14 |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 105106107108109 229> |
Автор | ||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
..се се плашам дека за нас на плоштадот ке нема ..место! ![]() |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
skppje se gradi
za merak za dve godini kje bide merak da se prosetas i da prosetas nekoj gostin vaka tapa u boja |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
da ne sakas golf da igras na plostadot ![]() |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|
Ајде наскоро и панорамско тркало ќе имате. ![]() |
||
![]() |
||
Kali ![]() Сениор ![]() ![]() Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
|
Уф, да се тешам
![]() Зошто толку арогантно анакин, како да ти ги повредив чувствата? |
||
![]() |
||
|
ne e nego
znaes covek kje napise nesto i misli deka ja potrefil sustinata problemot e deka ima edno skulpturno pravilo staro 700 godini lavovite taka se pravat na sekade taka da ako e simbolika bi bila vo site svetski gradovi cuvstvata ne mozat da mi bidat povredeni oti tvojata simbolika ne e na mesto nema smisla toa e isto ako kazes GRUEVSKI NA PASOSOT E SLIKNAT SAMO GLAVA I LICE A NE CELA FIGURA SE SRAMI DEKA IMA KRIVI NOZE Изменето од anakin - 12.Октомври.2010 во 14:36 |
||
|
||
![]() |
||
Kali ![]() Сениор ![]() ![]() Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
|
Може да е тоа скулптурно правило како што велиш не знам- знам дека Давид на Микеланџело имаше и тестиси и се комплет
![]() ![]() Ти, ако мислиш поинаку...тоа е твое право ![]() П.С. А пази, Давид на Микеланџело беше во периодот на ренесансата, т.е. ’’преродба’’....а еве нашава преродба како изгледа-без тестиси ![]() Изменето од Kali - 12.Октомври.2010 во 14:44 |
||
![]() |
||
|
da umrev vcera nemase da doznam deka David od Mikelakdzelo e lav
Изменето од anakin - 12.Октомври.2010 во 14:49 |
||
|
||
![]() |
||
|
Извини ако не сум разбрала
![]() Или, лавовите се исклучок, и само за нив важи тоа 700 годишно правило да се вајаат без тестиси? Не велам јас друго, уметност е сепак во прашање...туку само дека во наши прилики...па интересна е симболиката, де ![]() Изменето од Kali - 12.Октомври.2010 во 19:33 |
||
![]() |
||
keravn ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 09.Септември.2010 Статус: Офлајн Поени: 48 |
|
Погубно е за секое опшество кога за кое било прашање се гледа низ политичка призма.
Изменето од keravn - 12.Октомври.2010 во 17:47 |
||
“Laugh as much as you breathe and love as long as you live.”
|
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
..bash i odgovaraat tuka,
![]() ![]() .i da ne bilo taka , vo svetot,vekje sedumsto godini !
![]() |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
KUKOC7 ![]() Сениор ![]() ![]() Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
|
brza...... znaci mi se dopagaat tvoite kontra stavovi za sekoj proekt na ovaa vlada eden den ke me premislis i mene da pocnam da mislam kako tebe :)))))
|
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
...a be,...i mene mi se dopagjaat,
![]() ![]() inache,...toj shto ke napravi tunel ,
..ili nekoj drug "bajpas" ...preku centarot ...ke bide pofalen i od mene!
![]() a ne nekoi si glupi ..itn... spomenici ,.... na sekoj chekor od nego! ![]() Изменето од Анастеа - 13.Октомври.2010 во 16:10 |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
|
САКАШ да си нихилиста????
|
||
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 105106107108109 229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |