|
Tретирање на женската невиност во денешно |
Внеси реплика | страница <1 101112 |
Автор | |
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па.... секогаш има зашто некој е со некого, што е тоа што ги споило.... ако тие викаат дека се сакаат и убаво им е, тогаш се сакаат
Во љубовта ништо не е чудно |
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Постар, или помал 15 години? хехехее, е дури тогаш е прича
Не знам.... научив никогаш да не викам никогаш.... иако од искуство, помлад не би ме привлекол |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Со невина женска добиваш бонус крв и понуда за брак. Ете ти, тоа е разликата фолскваген
|
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како тоа мислиш....понуда за брак ?
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ќе се испозаљуби у тебе, ќе планира венчавки, имиња на деца, боја на мебел...
|
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ајде де ...
Чудно али со тие на кои сум им бил прв не .... мислеле така ... или пак ја не сум знаел
Ма каква љубов Тиги дејче.... нема више љубави
Ти случајно така да не си мислиш како ова што го кажа ?
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
У општ случај Да....
Чим се чувала толку години ќе бара нешто демек натпросечно и ќе се мажи... дали ќе се испозаљуби којзнае, ама дека нема да те припушти тоа е мн. јасно... и после мебел, ебел , не ебел тоа е, ќе си ја земи братот што ќе ја скини... сантијаго, можи мисли Тиги така, ама гарантирам дека не и е идеал... Изменето од volkswagen - 10.Октомври.2010 во 22:57 |
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Денес модерново општество налага сите над 15год да не бидат невини, инаку ќе ги покажуваат со прст Не е важно со кого ќе ја изгубиш, важно е тој да биде оној со кој што си сакала да ја изгубиш во тој период од животот.
Изменето од evangeline - 23.Февруари.2014 во 22:23 |
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Признавам само духовна невиност. Материјалното е пролазна работа, а како такво нема никаква вредност. |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Треба ли да се ожените со девица?Иако од една страна невина жена звучи егзотично бидејќи вие би биле први кој ќе ја допре во кревет, од друга страна невиноста со себе носи куп непријатности. Токму по ова прашање мислењата на мажите се поделени. Едни смеаат дека секогаш е подобро да се има жена која знае што прави во креветот, додека други се палат на идејата да бидат први и неприкосновени љубовници во животот на нивната сопруга. Но, и едните и другите мора да знаат неколку работи кои се однесуваат на жените кои никогаш не ги вкусиле задоволствата што ги носи водењето љубов. Извор: Netpress |
|
Внеси реплика | страница <1 101112 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |