|
ТВ Пинк влегува во Македонија |
Внеси реплика | страница 123 4> |
Автор | |
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 05.Октомври.2010 во 04:44 |
со КУПУВАЊЕ НА ТЕЛЕВИЗИЈА К-15
Газдата на ТВ Пинк Жељко Митровиќ вчера изјави дека ја купил македонската телевизија "К-15", а оттаму велат дека не можат да ја потврдат информацијата Популарниот српски сателитски ТВ-канал "Пинк" наскоро отвора своја телевизија и во Македонија. Сопственикот на "Пинк" Жељко Митровиќ, за белградскиот портал "Прес онлајн" потврди дека "Пинк" ја купила македонската телевизија "К-15"."Точно е дека неодамна купивме една телевизија во Македонија, но тоа сe уште е деловна тајна. Но веќе гледам дека знаете за што станува збор и, еве, признавам, ја купивме телевизијата 'К-15' од Скопје", вели Митровиќ во интервјуто за "Прес онлајн". Од "К-15" велат дека не можат да ја потврдат информацијата за купувањето на нивната телевизија. "Не можеме да ја потврдиме информацијата. Преговараме со повеќе заинтересирани телевизии за продажба", ни рекоа од "К-15". "Пинк", освен во Србија, веќе се емитува и во Босна и Херцеговина, во Црна Гора, а од минатата недела влезе и во Словенија. Со голема забава и огномет, во средата во центарот на Љубљана, Словенците го прославија влегувањето на "Пинк" кај нив. Интернационалната "Пинк" компанија е најголема балканска медиумска корпорација, составена од комерцијална телевизија, радиостаница и филмска продукција. Основана е во 1993 година. Според претставувањето од нивниот веб сајт, основната филозофија е: забава, информација и едукација. Од 1998 година доминира по гледаноста и остварува 40-45 проценти од вкупниот приход на маркетинг пазарот во Србија. леле мајко шо дочекавме ова не е на арно абе отвори се земјо и голтни не кога ќе дојди тој долгоочекуван 21.12.2012 и да се спасиме сите .......... |
|
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еееее браво .После Бугарските ''Планета'' и ''Фен ТВ'' уште еден бисер во Македонскиот ефирен простор.
Токму кога има реклами по едната телевизија ќе се превклучи на другата. Изменето од емил - 05.Октомври.2010 во 06:31 |
|
Gabriela19
Нов член Регистриран: 07.Октомври.2010 Статус: Офлајн Поени: 10 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Значи од 1 ноември стартува одново тв Пинк
|
|
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
уште ова ни фалеше
и претходно не ја следев програмата на к-15, така што исто ми се фаќа
можам да претпоставам што ќе ни понуди новава тв, целодневна програма со турбо фолк + шпански ( турски ) серии
|
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
Ѕвончица
Сениор Ice Cold. Регистриран: 07.Август.2010 Статус: Офлајн Поени: 448 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ќе ги исечам каблите на телевизорот чим е така.
|
|
stigma04
Сениор Регистриран: 29.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 2661 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ko mozi velija da si praj sto saka taka mozat i odnadvor da si kupuvaat televizii sekoja cest neka si probat nemam nisto protiv.
|
|
Jas sum pepel tamu kade sto bev ogan
|
|
Sunny
Сениор Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Au ama ste cudni, ja kupile, ja kupile, cudo golemo, vo sekoj slucaj mozete kulturno da ja izbegnete taa programa, vo kraen slucaj i voopsto da ne ja memorirate na vazite tv priemnici
|
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
|
annaja
Сениор Регистриран: 21.Април.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 531 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А сега Јанко,Јади бурек?
|
|
Sunny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sto e so Janko?
|
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
|
annaja
Сениор Регистриран: 21.Април.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 531 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дали ќе остане во Пинк МК?
|
|
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas vikam da ostane bar da imame podobar.... malku pink burek ovoj nekako stana epten siromashen da ne recham .....bezvreden
|
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
Sunny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a Janko neli e na Nasa Tv?
|
|
|
|
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Noooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-ќе се смени така програмата? |
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
stigma04
Сениор Регистриран: 29.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 2661 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
janko si e na nasa tv nema veza so k15 mislam
|
|
Jas sum pepel tamu kade sto bev ogan
|
|
Внеси реплика | страница 123 4> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |