|
Капути, јакни, сакоа, мантили,бунди и слично |
Внеси реплика | страница 123 147> |
Автор | |
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 04.Октомври.2010 во 14:39 |
Какви зимски јакни, капути носите / сакате да купите? Каква боја е / би сакале да биде вашиот капут?
Дали секоја година купувате нови или ги носите истите повеќе години?
Дали мора да биде маркирано она што ќе го купите или не мора?
Ставајте слики од машки / женски капути, палта, мантили, бунди ...
|
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зимска јакна моментално имам кратка, до колкови ми е, фина е, ми се погоди и планирам и годинава да си ја носам.
И марки не ми се приоритет во изборот на јакна. Инаку, сакам долги капути кај машки. Секси ми се. |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас си се подновив минатата година непланирано со едно капутче и оваа година не сум со план да купувам нова јакна или капут. Инаку си имам од претходно и кратка кафеава јакна, ќе си менувам кратко - долго зависно од времето
инаку капутчето ми е црно и при избор на јакна, капут преферирам црна, кафеава, сива или темно сина боја, иако морам да признаам дека лани гледав многу убави црвени капутчиња но ја мразам таа боја, ја избегнувам не сакам да се правам црвенкапа при избор на јакни повеќе ми се допаѓаат темните варијанти или можеби нешто во комбинација со бело, но не да преовладува белата.
|
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Секоја чест што можете да одолеете на модните трендови,кај мене поинаку функционираат работите,едноставно неможам а да не си подарам секоја сезона по еден нов капут,мантил или наметка.
Шаренила не сакам....сакам црна и бела боја,со јасни ,чисти линии и ненатрупани со детали. За да го разбијам ''црно-белиот свет'' во мојата мала колекција си додадов уште сива и црвена боја и си правам интересни комбинации. |
|
|
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
моjот само е црн. Изменето од pagane - 05.Октомври.2010 во 22:55 |
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и пак моjа...и пак ...само е црна. |
|
DarlinG
Сениор *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мислам дека ќе пукнам за мантил..
|
|
|
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
имаш мантил тоа кремовото ??
моментално барам некој сив,... со едноставен крој... премногу се иритирачки тие ГУЖВАНИТЕ.... ич не можам да ги сварам.... зошто некој би сакал да оди туткан... |
|
DarlinG
Сениор *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
тоа е палто, ја барам мантил ама долг. Купи ми маајкоо мантил... а гужваните се катастрофа у боја. Изменето од DarlinG - 05.Октомври.2010 во 22:48 |
|
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ZARA -лежерно,модерно,убаво
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од sneska_v - 06.Октомври.2010 во 12:19 |
|
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Внеси реплика | страница 123 147> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |