|
Трпе |
Внеси реплика | страница <1 1617181920 48> |
Автор | |
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Трпе имаш ли ти нешто против црнците ?
- Безбол палка... |
|
sneska_v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Доаѓа Трпе на школо,целото лице потечено...Го питува учителката...
- Леле Трпе што ти е такво лицето... - Ми застана пчела на горната усна... - И те касна,кутрото? - Не,имав среќа тате ја отепа со лопатата... |
|
sneska_v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Разговараат Трпе, Трајче и Ивица.
- Трпе: Леле она мојана жена колку е глупа. Купила машина за перење а уште немаме спроведено струја! - Трајче: А она мојана купила компјутер без монитор!! - Ивица: Еј луѓе, тоа не е ништо, онаа мојана секој ден си става по три кондома во ташна, а нема пенис!!! |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се враќа Трпана по три дена дома:
- Добро ма Трпано, каде беше три дена? - Што да ти кажувам, нема да веруваш, се заебав малку. - Како ма се заеба? - Е така, исто како ти пред некое време кога се запи. |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Трпе му се жали на пријателот:
- Знаеш што, мојава жена секој ден оди од кафана у кафана. - Што бе, да не пие? - Не, ме бара мене! |
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Трпана решила да оди во теретана да се затегне малу, кога таму инстукторот еден висок, згоден, плав...
- Дечко што правиш во сабота вечер? - Рамења и гради! |
|
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Малиот Трпе го поминал викендот на село кај баба му. Во понеделник учителката го прашала како си поминал и што видел на село:
- Видов многу гуски, патки и кокошки. Исто така видов и еден многу болен петел. - А, од каде знаеш дека петелот бил болен? - Па стално некоја кокошка го носеше на грб! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Трпе со кумот Ставре заседнале во некоја кафана. На искачање Ставре се расплакал.
- Што ти стана бе? - А бе не ми се оди дома, колку и да влегувам тихо жена ми ме сетува и цела ноќ ми се дере и не можам после да заспијам. - Ееее ја имам друга тактика. Кога влегувам дома ја отварам вратата со нога и се дерам: "Женооо доаѓај да те ебам", она се прави дека спие, а јас сум си раат цела ноќ. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Го фатиле Трпе човекојадци и му рекле:
- Еве ти коцка и фрлај, ако ти се падне од 1 до 5 те јадеме! Трпе: А што ако ми се падне 6ка? - Ќе фрлаш уште еднаш! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Шетаат малиот Трпе со татко му и Трпе цело време прашувал нешто.
- Тато, што е она? - Тоа е црква сине, таму се оди за празници, за крштевки... - А тато, што е она? И покажува на јавна куќа. - Ееее тоа ти е сине мало, скапо ама слатко задоволство. И стасале дома и татко му му дава 100 денари да си купи нешто. И нормално Трпе право отишол кај малото слатко задоволство. Ги ставил парите на шанк и побарал нешто слатко. Жената кога го видела му намачкала три лепчиња со џем. Овој двете веднаш ги изел а на третото само го излижал џемот. Кога дошол дома кажал на татко му дека бил на тоа слаткото место и на овој му паднало мрак на очи. - Тато, двете ги мавнав како од шала, а за третата немав сила па само ја излижав. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тргнале Трпе и Трпана на крстарење околу светот со луксузен брод. Така една вечер додека вечерале во ресторанот Трпе рекол:
- Замисли Трпано, оној бродскиот доктор се фалел дека успеал да ги легне сите жени на бродов, освен една. - Ах, тоа мора да е онаа одвратната баба што седи сама на шанкот. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Отишол Трпе да одлежува казна во затвор, и во келијата му се погодил еден батка од 100 кила цел во мускули. И батката кога го видел Трпе целиот се окезил:
- Ајде мали ние да си поиграме малку! Сакаш да бидеш таткото или мајката? Трпе сконтал што е финтата. - Ќе бидам таткото! - Е ај дојди малку да го попушиш на мама |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ја прашала Трпана својата мајка:
- Мамо, може ли да одам со Трпе во кино? - А кој филм ќе го гледате? - Некој хорор. - Е не може, да се уплашиш таму, па да му се доближиш и да се гушкате. - Може ли тогаш да гледаме некој љубовен? - Љубовен? Нема шанси, па после да се бацувате во сред кино. - Добро мамо, а може ли барем да гледаме некој смешен? - Е тоа може. И кога се вратила Трпана од кино, мајка и ја прашала како си поминале: - Па знаеш мамо, да не ме држеше Трпе цело време за дунда, ќе се измочав од смеење. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Го прашуваат на школо малиот Трпе како умрела баба му!
-Умре од секс, им рекол тој! -Е како може да умре од секс? -Епа така,се сјеба по скали |
|
Внеси реплика | страница <1 1617181920 48> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |