|
Драг ИДИВИДИ |
Внеси реплика | страница <1 4445464748 100> |
Автор | |
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг Идивиди,
зошто кога ќе почнам да се однесувам како нив, прашуваат што не е во ред ?? јас реков дека почнувам да се однесувам според тоа како другите се однесуваат со мене... те нема да се јавиш цела недела... нема ни јас да ти се јавам наредната отсега така ќе биде.... ме фана некој глуп вирус, не можам да престанам да кивам ( дупла доза од порано ) и носов ми е како чешма... посакувам само да си легнам и да спијам доооооолго угх, утре имам за учење а главата ми пулсираааааааа waaaaaaa |
|
Sho-Sana
Сениор Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг ИдиВиди,
После долго време ја сонував мајка ми, покојна. Убаво е кога повторно ќе се осети таа безусловна мајчинска љубов, па макар и испратена од ’онаа страна на Ѕвездата’. Ми недостасува мајка ми, нејзиниот допир, прегратка, збор, насмевка, па и да ме искара кога ќе заборавам дека животот е премногу краток за да биде здодевен - тогаш најмногу ми недостасува. Оти, само мајката кара од и со љубов. Драг ИдиВиди, среќна сум кога ја сонувам мајка ми! |
|
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг Идивиди.... цит. „људи ви сте стварно немогучи, чим сте се помирили одма сте се окренули против мене“ така мислам беше.... Марија... „ Луде Године“ 2 дел ....
Му правам добро...си жртвував се мое за на крајот да си дозволи некој да ме искритикува за нешто најмизерно.... ОП СТОП... Некој ја премина црвената линија на моиве нерви.... кога веќе се осуди да ми зборни такво нешто а ни сам не е свесен што се сторив за него и првиот ден кога се осети подобро ми пререче, тогаш ќе одам до крај и повторно ќе се жртвувам ама сето ќе замини по вода... ЈА МОЖАМ БЕЗ СЕКОГО, ТИЕ НЕ МОЖАТ БЕЗ МЕНЕ ... пошто од време на време ги нагазува патетика и параноја и не знаат каде да се пикнат па запаќаат во депресии... е тогаш ќе ме нема за да ги влечам, па нека пукнат... Готово... сеа ќе биди врхунац свега вечерва... HVALA LEPO, MOLIM LEPO.... Изменето од zamislena - 16.Октомври.2010 во 10:20 |
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ДрагИ
Велат секој почеток е тежок, во право се, ама јас направив два почетоци, мене ми е дупло тешко. Знаеш...воопшто не размислував многу, еден, два, три дена ништо немаше да променат. Не се каам. Иако на моменти ми е така, малце, чудно...да не речам тешко. Подобро е вака, навистина. Сама одлучив. Инаку Сабота е ден за чистење, така барем ми беше денес, т.е. утрово. Морав де, утре ми доаѓаат гости. Заминав да учам пред малку, ама види, студентиве токму денес решиле да учат, па цела читална беше полна. Се вратив, ќе учам дома, вечер и онака нема да биде Бела ноќ, ќе биде црна, она страницине некој мора да ги прочита. Ај заминав, варам макарони....мњам мњам |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг идивиди...
Толку сум идиотски расположена денеска. Времево, во комбинација со ДНО ме докрајчува. Немам мотивација за живеење моментално. Се ми е монотоно во животов, сум се заглавила во некоја рутина, а јас мразам рутини. Додека ја држам книгата по историја, мислам на едни темни очи... и го баталив Менес и Клеопатра и Тутанкамон, сега се посветувам на моето најново хоби -daydreaming. |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
drag idividi ja obozavam TIGI
sekoj pat znae nesto zabavno da napise.... i nema veza na nejzino vreme site si letavme so umot....po nekoj koj gi gledase knigite,,,makar sto ne treba da se zaboravat... |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ДрагИ
мислам дека од премногу смеење од вчера ќе ми прсне желудников тотално и цела желудочна содржина ќе ја исфрлам надвор, вомитус не ми бега .... Значи, јас изгледа сум толку баксуз, па мора барем неколкупати годишно да налетам на некој Дон Жуан кој мисли дека со неколку романтични трикови и квази реченици јас ќе се воодушевам и ќе останам без збор и дека одма ќе се залетам Всушност, еднаш се залетав, ама веќе тоа помина и веќе не сум во тој фазон. Додуша, човекот беше искрен секоја чест за тоа, и премногу директен што е за пофалба. Ама не помина кај мене..... Изгледа мразам ( веќе ) романтики .... |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг Идивиди... МИ ФАЛИ ДЕДО МИ... и јас ко Тиги....
ама шо да прам ко ми беше невидена поддршка.... И згора на се ми викаат џандариве не можело да се извадат документи за моторот... ццц... џабе ли беше фарбањето и ремонтот? Ќе го поклонам во музеј.... И ... од бело вино ме фаќаат киселини у желудец.... Ми изгореа цреватаааа некни.... А што ли ми е на љубовен план..? Никоја (освен таа уште од 7мо што ја сакам) не ми се допаѓа Не било ова кај мене никад |
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг Идивиди,...
Сите можни видови и подвидови на бубачки ми поминаа деновиве низ собава.... сепак мислам дека врв беше стоногалката закачена во едно нишче на едно минијатурно пајаче.... веќе се истренирав, да ти кажам... бам бам со филозофијата.... и готово прееска убаво си ги избањав патиките, до коленото мислам дека бев водена.... сега планирам да си почитам и да си заспијам... планирам утре да си ја ,,тостирам,, косата.... амјузинг би требало да биде.... се надевам дека утре немам математика, оти дефинитивно нема да имам домашно.... ќе ме мрзи да го пишувам од сабајле... на рејни деј латинскиот засега мирува,... со тендеција да остане така во наредните две недели.... карисиме, до следната пригода п.с. фолкскваген, потполно те сфаќам.... многу сум поврзана со моите баба и дедо и не можам да замислам што би било кога би ги немало.... |
|
DarlinG
Сениор *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Туби ор нот туби?
Имам куп работи за учење, времево тече, а јас не станувам помлада. Toodles Изменето од DarlinG - 07.Октомври.2010 во 22:29 |
|
|
|
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг Идивиди,
Алал да ти е! Ти си вистински другар. Ништо не прашуваш, а кога ќе ми дојде желба да се издишам - ти си тука . . . За разлика од некои кои постојано поставуваат прашања и гатанки, но изгледа одговор ги интересира исто колку и ланскиот снег - сандачето им е зацементирано. Не дека тебе повеќе те интересира, ама барем имаш манири. Поздрав од под Водно |
|
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг ИдиВиди...
Ист си ко психиќ...ја блабам , а ти ништо...бар не цицаш новчаник... Епа драг мој , осуден на пропаст... Морам да читам поезија... И то не секаква...туку македонска...народна. God Save Us All... Бидејќи се колнам во универзалните закони и се под нивна јурисдикција...Алан Форд , Корто Малтезе , и Загор имаат поголема уметничка вредност отколку збиркана ѓубре со рима што ни го препорачуваат како лектири... |
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
Ѕвончица
Сениор Ice Cold. Регистриран: 07.Август.2010 Статус: Офлајн Поени: 448 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг Идивиди,
Јас сум жив баксуз. И сум одлепена, скроз на скроз. Признавам. Ама баш ми е убаво. Пријатен ден. |
|
CuciTo
Сениор Регистриран: 28.Јули.2010 Статус: Офлајн Поени: 278 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг идивиди
извини што не те посетувам баш многу често,но тоа е тоа особено денеска бидејќи си играв бебиситерка и тоа не на 1 туку на 2 дојдов само на 5 мин и заминувам на одмарање поЗдрав |
|
★ Мајка го прашува синчето:
– Кажи ѝ на мама, како прави кучето? – Ав, ав. – А мачето? – Мјау, мјау. – А како прави глувчето? – Клик, клик. ★ |
|
Внеси реплика | страница <1 4445464748 100> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |