|
Бугари - 100% ТуркоМонголи |
Внеси реплика | страница <1 736737738739740 824> |
Автор | ||||
Македон
Сениор Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Независно што си Бугарин, ако видам мајтапења и со бугарскиот идентитет и од Бугари, казни ќе следуваат. |
||||
Каснакоски
Сениор Регистриран: 03.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 4758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
На која тема беше за БилаЗора, не можам да го најдам?
|
||||
Platenik
Сениор Регистриран: 29.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 3600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Ете гледаш Коснакоски, тоа е калсичен пример за македонската толерантност. Умната глава меч не ја сече, а подготвени сме да ги заштитуваме и поголемите кога неправедно се нападнати, макар тие биле нападнати и од самите себе. Ние сме широки луѓе, можеме да поднесеме се. Немој да злоупотребуваш. |
||||
Гроф Игнатиев: "Ви се обрнувам Вам (г-дин Бахмачев), дека ЈАС ЈА СОЗДАДОВ ВЕЛИКА БУГАРИЈА, ЗАРАДИ РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ на исток "- (М.Цемовиќ - " Маќедонски проблеми и Маќедонци", Београд, 1913 ,33.)“
|
||||
Pat
Сениор Регистриран: 18.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 1334 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Што е убаво, ќе си го земам. Што не ми одговара, ќе си го сменам. Тоа е затоа што сум умен....
|
||||
Zero Tolerance For Silence
|
||||
Platenik
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Точно така, како што денешните Бугари од Туркомонголите направија словенски Бугари. |
||||
Гроф Игнатиев: "Ви се обрнувам Вам (г-дин Бахмачев), дека ЈАС ЈА СОЗДАДОВ ВЕЛИКА БУГАРИЈА, ЗАРАДИ РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ на исток "- (М.Цемовиќ - " Маќедонски проблеми и Маќедонци", Београд, 1913 ,33.)“
|
||||
чоли
Сениор Регистриран: 15.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2973 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
|
||||
Мунгос - цензорот на Мисирков
|
||||
Platenik
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Незнам што те прави толку среќен?! Можев тоа денешните Бугари да го ставев и во наводници, но само ради парламнетарност, го оставив така као што беше напишано. |
||||
|
||||
Македон
Сениор Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Подобро да не го ставаш, самиот ќе си отвориш пат до опомени и санкции поради навреда, нешто што навистина нема потреба да се прави... Изменето од Македон - 02.Октомври.2010 во 12:07 |
||||
чоли
Сениор Регистриран: 15.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2973 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Во контекст со новиот ми потпис дали сега ти стана jасно? |
||||
Мунгос - цензорот на Мисирков
|
||||
Platenik
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Станувам поумен, поискусен Изменето од Platenik - 02.Октомври.2010 во 14:23 |
||||
|
||||
Platenik
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Бевме племе, станавме народ, станавме нација. Се е во минато свршено време. Никој не се родил возрасен, нели? Изменето од Platenik - 02.Октомври.2010 во 14:26 |
||||
|
||||
lav4eto
Сениор Регистриран: 18.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 1540 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Од хрониката на Jован Зонара, во коjа спомнува бугарите и императорите Василиj Втори, Никифор Втори Фока и Jован Цимисхиj:
|
||||
Platenik
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
За кои Бугари станува збор? |
||||
|
||||
lav4eto
Сениор Регистриран: 18.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 1540 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Истите бугари, кои се споменуваат и од византиски, и од латински хронисти и се присутни во текот на сите историски настани од нивното доаѓане на Балканот па до денеска.
Се останато е научна фантастика. |
||||
Внеси реплика | страница <1 736737738739740 824> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |