|
sobrakajki |
Внеси реплика | страница <123> |
Автор | |
leptir
Нов член Регистриран: 14.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe maja eve citam veke dve temi od tebe i mnogu mi se svigaat treba da te staat za moderator imas recnik imas stil za pisuvanje.
zal mi e za toa sto ti se slucilo ali ima valjda pricina zasto se slucilo moze se slucilo za da izbegnes pogolema nezgoda od ovaa sto ti se slucila. milo mi e sto ste zivi i zdravi pa taka i ostanete. ti DEFINITIVNO TREBA DA BIDES MODERATOR MI SE~SVIGAAT TVOITE TEMI I TVOJOT NACIN NA IZRAZUVANJE |
|
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Добро е што со малку сте си поминале, фала богу!
Друг пат пазете повеќе. Инаку за тужење, стварно треба прво да се консултираш, со повеќе адвокати, оти што вели Јулија, парите на адвокати може да си истрошиш само. |
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
mende
Сениор Регистриран: 06.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 801 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas dosega sum nemal soobrajkajka i nesakam da imam vo idnina ni lesna ni teska vaka mi e poubo zatoa vozete vnimatelno da nemame soobrajkajki
|
|
mbm
|
|
leptir
Нов член Регистриран: 14.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne e bitno dali si vnimatelen nekoj nevnimatelen ke te akne od pozadi
|
|
eli1
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група Регистриран: 07.Јуни.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 55 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e vcera cuknav edna kola od pozadi.,...
Miliion trckanici potoa sleduvaat....
Изменето од eli1 - 19.Јуни.2006 во 19:51 |
|
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
steta golema? raneti ima?
|
|
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nikogas poveke da ne ti se povtori ti posakuvam !!!! Poddrska!!
|
|
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кога сум возела јас не сум имала сообраќајка, два пати имавме полесни сообраќајки со маж ми, не по негова вина. Вториот пат можеше да биде кобно. Без да погледне дека има возила кои се движат, шоферот на еден пик ап удри право во нас, па среќа што маж ми навреме избега на лево па избегна да дојде до повреди, поминавме само со штетите на возилото.
Инаку сообраќајците би требале да бидат многу поригорозни , никој не ги почитува правилата , Скопје е град без никаква сообраќајна култура. |
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas sum preziveala mnogu teshka soobrakajka i teshko e za toa da se zboruva...a sekogash ostanuva stravot....nesvesno ama tuka e.....
|
|
|
|
MoNiKa
Сениор Регистриран: 06.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 197 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NE SUM PRAVILA SOBRAKAJKA A AKO PRAVAM UVO KE E DA E LESNICKA SAMO EDEN PAT DA SE OBRNAM I PAK DA SE VRATAM VO PRAVILNA POLOZBA DA SI SKRSAM EDNA RAKA I TKA
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bravos ,monika,...se nadevam nema da ti se ispolni,...
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
MoNiKa
Сениор Регистриран: 06.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 197 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E EDEN PAT MI SE ISPOLNI SI JA SKRSIH DESNATA RAKA
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
auuu,...dobro,..shtom pominalo
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Schumacher
Сениор Регистриран: 17.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Видов каде сте летале и тумбале и сваќам дека стварно сте имале МНОГУ среќа. Изменето од М. Schumaher - 20.Јули.2007 во 10:42 |
|
Внеси реплика | страница <123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |