|
Трпе |
Внеси реплика | страница <1 1516171819 48> |
Автор | |
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Трпана му се обраќа на Трпе: - Мили дали изгледам како идеална жена? - Их, дури и повеќе од тоа. - Колку повеќе? - Па едно 40-50 кила. |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Влегува Трпе во кафеана. Ја здогледува шанкерката, многу ја бендисува. Арно ама околу неа на шанкот седеле десетина мажи. Трпе го вади пиштолот и ги упуцува сите. Приоѓа на шанкот...
- Маче, шо вака сама? |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во училиште учителката ги прашува прво-одделенците:
- Кој ќе ми каже реченица со зборот дефинитивно? Прво се јавува Ана: - Небото е дефинитивно сино. - Извини Ана, но небото може да биде и сиво, портокалово! Се јавува Аце: - Дрвата се дефинитивно зелени. - Жалам, но во есен, дрвата можат да бидат и кафени! На крај се јавува малиот Трпе и ја прашува учителката: - Учителке прдежот има грутки? Оваа го погледнува запрепастено: - Трпе бре! Се разбира не! - Е па добро, тогаш, јас дефинитивно се посрав во гаќи!!! |
|
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Другарите го прашуваат Трпе: - Што ти рече Трпана кога се врати вчера дома во 5 сабајле? - Баш ништо, а двата заба од напред и онака планирав да ги вадам. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Малиот Трпе се враќа дома после првиот школски ден.
- Сине бе, што си се скиселил толку? - Ми кажаа и утре да дојдам во школо. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Докторот му вика на Трпе дека треба жената три пати неделно да добива секс, понеделник, среда, и петок.
- Добро, во понеделник и среда ќе ви ја носам, а во петок ќе мора сама да си доаѓа! |
|
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е добро бе сине како доби 3 кеца?!!!
Трпе: Па по македонски пишувавме реченици и Никола напиша: Ана го сака Перо, Марко напиша: Ана го сака Митре и Стефан напиша: Ана го сака Трајче. Таткото: Е добро бе таа Ана к*рвиште невидено!!! Трпе: Па и ја тоа го реков... Таткото: Е добро бе а како по математика доби кец?!!! Трпе: Па наставничката рече дека 2+3 е 5 и мене ме праша колку е 3+2? Таткото: Па исти к*р!!! Трпе: Па и ја тоа и го реков... Таткото: Е добро бе, а како по веронаука доби кец?!!! Трпе: Па наставничката викаше дека Господ е насекаде...кај нас дома, надвор...насекаде...и јас ја прашав: - А наставничке и кај Цветко во подрум? И она ми вика: Да Трпе. Таткото: Е жими к*ров! Цветко нема подрум! Трпе: Па и ја тоа и го реков. |
|
sneska_v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
После партија секс Трпе ја прашува Трпана: |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оди Трпе на лекар и се жали:
- Докторе, веќе не ми се дига на жена ми. - Како бе не ти се дига. Ај донеси ја жена ти утре да видиме што е работата. Доаѓа Трпеица следниот ден и лекарот и вика: - Ај сега соблечете се. Свртете еден круг околу ординацијава. Наведнете се малку. Добро, може да се облечете. Се облекува Трпеица, а лекарот му се врти на Трпе: - Трпе, не бери гајле, совршено си здрав. И мене не ми се дигна на жена ти. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Трпе бил мераклија по рум, и отишол на доктор бидејќи се го болело.
Докторот го прегледува и: - Трпе, под итно мораш да престанеш со пиењето на рум. - Леле докторе сум пробал сто пати ама многу тешко ми оди. - Мораш Трпе, немој да мислиш на рум, немој ни да го спомнуваш, и ќе успееш. Отишол Трпе во кафеана и нарачува, чајче, а келнерот: - Сакате со рум или без рум. - Може .... без чај! |
|
annaja
Сениор Регистриран: 21.Април.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 531 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Трпе седи во кафеана со другар и пие,и секогаш кога ќе ја надигне чашкат он мижи.Го прашал другарот зашто мижи и тој му рекол „Докторот ми рече, алкохол со очи да не видам!“
|
|
sneska_v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зошто нилските коњи се сексаат во вода?
- Па кој фраер може да навлажни Д*нда од 2 тона!? |
|
sneska_v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Баба и Дедо решаваат да се сексаат.
Бабата го прашува: Имаш заштита? Дедото: А што ќе ни е? Бабата : Страв ми е да не фатам Салмонела од стари јајца. |
|
KINGDAVID
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оди Трпана на доктор: - Докторе, имам голем проблем! Ниедeн маж не може да ме задоволи! - Пробајте со 2 мажи. - Ма, пробав со 2, 3, 4 и ништо... - Пробајте со 5 или 10! - И то пробав... - Трпано, вие сте медицински феномен! - Феномен, докторе, феномен, а не к*рва, како селото што збори! |
|
Внеси реплика | страница <1 1516171819 48> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |