|
Куранот сепак гореше |
Внеси реплика | страница <123 |
Автор | |
aLbaneso
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 27.Септември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 933 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nitu za ednoto nitu drugoto, TOJ TOA GO NAPRAVIL SO DIRIGENSTVO OD TAJNITE SLUZBI ne na svoja glava., p.s Se se slucuva so pricina |
|
Љаеш НЕ касаш !
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
postjat civilizaciski pravila
NE E PRIFATLIVO NASILSTVO, PRIFATLIVA E DEKOKRATIJATA I EDINKATA NEPOSTOI OPRAVDUVANJE ZA NASILSTVO, A NA NASILSTVO SE ODGOVARA SO NASILSTVO muslimanite se del od civilizacija, tie toa go znaat, no pricinata e sosema druga....ali toa nieden musliman nema da go priznae Изменето од anakin - 17.Септември.2010 во 10:48 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
albanezo ostaj go ti nego i negovi motivi, ic ne se vazni
vazno e edno prasanje... ZOSTO KJE UPOTREBIS NASILSTVO KOGA COVEKOT NEBIL NASILEN, NEMA FIZICKO POVREDUVANJE |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
KUKOC7
Сениор Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas bi sakal da prasam zosto imaat samo oni bombasi samoubici.....i zosto nitu edna druga vera ne povikuva na sveta vojna? |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako smetate deka e izvrseno psihicko nasilstvo, odgovori ti licno so psihicko nasilstvo... primer zapali ja pred kamerite bibijata, so znam so
no ne .. TI SE RESAVAS NA FIZICKO NASILSTVO... so civilizaciski ne e normalno ne e toa pricinata, ne ste vie drugacii od drugite lugje ste na isto intelektulano nivo... pricinata e druga... ali na to musliman nema da go priznae |
|
|
|
Buggyman
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1308 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Грешиш, прочитај го ова Сите религии си имаат “црна страна“, само не ми е јасно како ние ги селектираме пропагандите од запад. Дали некоја арапска држава има окупирано некоја европска земја и од неа прави марионетска влада и ги црпи нивните ресурси? Или и тоа е друго прашање? Дали немоќта ги тера на насилство или очајот? Само пробувам да разислувам на нивни начин за да можам да го разберам тоа. Сепак ако направиме паралела помеѓу жртвите, јас мислам дека истокот има енормен број на жртви за разлика од западниот свет, говорам за цивилите. Дали “цивилизацијата“ им го дава тоа за право? Дали и нападот над Србија беше “цивилизиран“ за да се “смири“ Србија бидејки била нецивилизирана? Изменето од Buggyman - 22.Септември.2010 во 18:13 |
|
Homo homini lupus est...
|
|
Buggyman
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1308 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дали палењето на црквите на Косово беше цивилизиран чин? Таму немаше насилство врз индивидуата, беше запален објект, “предмет“. Дали бевме рамнодушни на тој потег? Глумењето лудило не му оди никому во прилог, сепак се тоа чувства на народот па кој и да е!!! Изменето од Buggyman - 22.Септември.2010 во 18:17 |
|
Homo homini lupus est...
|
|
Buggyman
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Има закони кој што можат да се употребат против таквиот акт, не знам кој може да ти даде такво право да пресудуваш на индивидуа. Дали таквото размислување те прави поразличен од него? |
|
Homo homini lupus est...
|
|
Pejik
Сениор Регистриран: 13.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Секој со свои книги има право да прави што сака.Зошто и да не ги запали,кога може и задникот да си го избрише!
|
|
Pat
Сениор Регистриран: 18.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 1334 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абе тоа си е природна реакција, што ви е? Ајде нека се изгради христијанска црква на некое место каде што биле убиени некои исламски водачи или што знам. И кај па баш таму најдоа да градат џамија? Што треба да значи тоа, маркирање на освоена територија или што?
|
|
Zero Tolerance For Silence
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
taka e, nemozeme sega da ja ubivame demokratijata vo demokratija e se dozvoleno osim nasilstvo.. toa e civilizaciska pridobivka koj toa do sega ne go razbral, kje bide nasilen ne radi ubeduvanjeto nego taka mu e naredeno... no toa nieden musliman nema da go priznae |
|
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Според мене градењето на џамија на граунд зиро е чиста провокација и смеење во лице на загинатите,нивните живи роднини и воопшто на целиот христијански свет а посебно на САД и е нарачано од исламските водачи од цел свет.
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Можееее, тоа никој не го негира, но до оној момент до кога со тоа не привлекува внимание односно кога со палењето не прави еколошка штета. |
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а бре овде сите цркви ги испустија , сите гробови ги отворија , кршат надгробни споменици па никому ништо ... а овие од вестите , еееееееее за нив сигурен сум дека тие во вецето користат строго к*ран
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
Внеси реплика | страница <123 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |