![]() |
|
Задоволни ли сте од програмите на медиуми |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 5> |
Автор | |
gogic ![]() Нов член ![]() Регистриран: 21.Септември.2010 Статус: Офлајн Поени: 32 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 22.Септември.2010 во 11:31 |
![]() |
|
![]() |
|
Elmo ![]() Нов член ![]() ![]() Gresnik i Otpadnik Регистриран: 20.Август.2010 Статус: Офлајн Поени: 13 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nemojte da gledate televizija mnogu i ke bidete zadovolni. A televizija medium li e vo Makedonija ili e sranje u boja. ne im e sezonata poslednite dvaeset godini ama ke rasturaat koga ke se vrata mediumdziite u forma. Ete rekov nesto na latinica.
![]() |
|
Sakam da kazam neznam da recam
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
prezadovolen i toa!
![]() ...do tolku shto,...voopshto i ne gi gledam,...ne za drugo , tuku ,od sram shto se za bez pari , a nemerlivo dobri ! ![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Да, да ..презадоволна.
И тоа што го има...е права глупост. Нема скоро ништо интересно ![]() |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
![]() |
|
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Не се оптоварувам премногу со медиумите! |
|
always look on the bright side of the life!
|
|
![]() |
|
mungos80 ![]() Модератор ![]() ![]() АНАРХИСТ Регистриран: 21.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 4330 |
Презадоволен телевизор непуштам,освен за фудбал
![]() |
|
“Додека ние се боревме,мизерувавме и гиневме,некои од народните пари си купуваат куќи и трупаат богатство“ - Ѓорѓи Сугарев
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Па да
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
![]() |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
![]() |
|
stigma04 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 2661 |
zadovolen sum od slednite televizii alfa tv i nasa tv novi televizii pomoderni i mnogu dokumentarci davat sto drugite ne gi davat isto dobri se telma i kanal5
|
|
Jas sum pepel tamu kade sto bev ogan
|
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Исто како brza и јас од што сум презадоволна со восхит го пишувам коментарот тука Само се прашувам дали сме пак на некој начин под турско ропство или мене така ми се чини ? ![]() Програмата на медиумите им е преплавена со турски срања од серии , плус емисии од типот на Backstage кои дефинитивно не знаат или не умеат што да емитуваат интересно за народот ......... се некои содржини на reality show , на бирање анти таленти и голем број срања поради кои и не гледам тв |
|
![]() |
|
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Па веќе и нема некоја програма......
освен за вести не седнувам да гледам нешто друго..........премногу серии турски, индиски, бразилски шпански.... ![]() ![]() |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
|
![]() |
|
Kali ![]() Сениор ![]() ![]() Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Алфа е ок телевизија во глобала.
Win win емисијата на Оливера Трајковска ја сакам, и Пулс на Ана Јовковска е ок (иако и фали малку живост, стана досадна емисијата). Ми се допаѓа Рано ден и Бебе магазин на А1, во голем дел и поради Билјана Дебарлиева. На телма има убава емисија за деца, 5+. Се останато е големо срање од непрофесионални и неедуцирани а суетни водители, и програма која навредува здрав мозок почнувајќи од квизови, ток и други шоуа, серии, и останато, како што вика Mindy ![]() Фала Богу што постои кабловска/сателитска, инаку за џабе ќе бришев прашина од телевизорот. |
|
![]() |
|
Schatzii7 ![]() Сениор ![]() ![]() Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Од која програма
![]() Програмската шема на голем дел од телевизииве им е слична, нема нешто ново, поразлично по што ќе се издвојуваат една од друга. Единствено што вреди се Македонските народни приказни и К 15. Колку што можам да приметам единствено Алфа, Наша Тв и Телма не емитуваат турски, шпански и не знам какви серии. Треба да се потрудат малку повеќе околу нивната програма, да даваат некои понови играни филмови, документарни емисии и сл. со што ќе добијат поголема гледаност. |
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
![]() |
|
annaja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Април.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 531 |
Мене искрено многу ми фали HTV....а од домашниве гледам Алфа и 24вести.
Гледам никој не ја гледа PINK15....и читам газдата Митровиќ продава дел од телевизијата,бил во преговори со некој странски телевизии меѓу која и RTL
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |