|
СКОПЈЕ 2014 или ЛУНА ПАРК '14 |
Внеси реплика | страница <1 101102103104105 229> |
Автор | |
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и сеа...
што е поентава... гужва има и со нова Илинденска... и без неа... или нешто не е јасно искажано тука... а... |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Скопје 2014 ........ АПЛА ГРАБЕЖ ......... ништо убаво во кризно време кога требаат многу попаметни работи ........ |
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А Грујо колку си за нигде,градиш проекти а фабрики незнаеш да крадеш и затвараш - не ваљда да не останала ни една фабрика од Бранче за продавање за ич пари - дај бе да си купам фабрика - брееее неможе човек ни по партиска линија више фабрика да си најде,доста не малтретирате нас уметниците со работа дај нешто без работа да заработиме
Изменето од Boogie - 21.Септември.2010 во 20:14 |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...bila dugachka neshto povekje od 2 km, i imalo postaveno deset semafori?!
znachi na sekoi dvesta metri imash semafor,...plus "shiroka" e tamu nekade do pred 'voena" bolnica,...shto znachi deka pak ke ima tesno glo od nea pa natamu nakaj vlae ili tftalidze .....ili momin potok ...kako i se drugo shto se pravi: na primer "bulevarot' od lisiche nakaj centar pak se stesnuva ili nakaj usje ,..pak se stesnuva...ili prvomajska ...od usje nakaj drachevo ,..pak se stesnuva,...it nataka! ...glupost do glupost! ...mozebi nema pari ,a? ...ilindenska koshtala 3, 3 milioni evra! ...a, kolku pari se potrosheni za raznorazni ,..lavovi i slichni glupi spomenici,..neka kaze nekoj pametnajkovich, ... |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
кој спомена фабрики ? ....... или и самиот си свесен дека требаат ? ....... мислев на други , попаметни нешта освен правење и г( к )радење преку ГЛУПИ споменици и музеи ама ајде ....... штом веќе кажа , не во ред да се кажува и понатака
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe so mi gi zimas replikite ne igrame taka |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bugi sekoj e strucnjak u svojata oblast.. afiniteti se toa ne igrachka |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ama, nekoj glup ke kaze deka ne moze mnogu da se ukrade od pravenje infrastruktura,..shto e sosema tochno !
parite se vo,..glupavi spomenici ...za se i seshnto ! .. a, tuka , gledam nekoj seushte ne moze da spie mirno od onoj,...ranko li beshe , ,...toj nabolje si znae,.. |
|
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па требаат Фабрики бе - нема више луѓево кај да крадат - како не требало фабрики,споменици неможат да се крадат,плус овие ептен се големи
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
toa ti e kako pneumatski vod so komprimiran vozduh nekoj taka tocno go proektira, ama treba da se razbiras u pneumatikata |
|
|
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
brzat...oj be na filosofija,...
...tuka za "praktichni" raboti e... |
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не бе пиле
не е филозофија него техника се стеснува како пнеуматски вод, пола водух отиде кон потрошачите па треба да се стесува... ради заштеда на капацитетот на компримираниот воздух но брат, кој не се разбира у техника, Мисли дека е тоа филозофија ами матекатика и гумарабика е тоа НАЈПРАКТИЧНИ РАБОТИ Изменето од anakin - 21.Септември.2010 во 21:12 |
|
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
проблемот е што некој филозоф, се занимава со техника
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
Gorazd777
Сениор Регистриран: 22.Октомври.2008 Локација: Евразија Статус: Офлајн Поени: 1584 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не сум од скопјево,ама ете главен град ми бил,студирав тука и дел од животот ми беше комуњарски период,и ете искрено не да велам дека не треба и таа монотонија заморуваше...,завршив Историја на уметност со археологија(тогаш така се викаше),доста работи учев за личности славни и како се правело низ векови... Но зборот ми беше патот ме донесе во градот голем пред недела дена,и она што го видов ко пекол на Данте,има и работи уредени врз старо,се гледа дека сака да се прави,а јас со струка моја и политика на гвујо,работа јок да најдам,па си велам и јас сакам семејство,дете да гледам,па зарем таа црпка видела колку пари троши,дали има други градови во оваа земја,па работа прво немаме,потоа градовите се бедни и заостанати,па уште ли комунистичкото че го тераме,како порано само за белград се што одеше,еејј... гвујо ,ние од другите градови како во 19 век,сме,да дојдиш да го видиш Прилеп,цел е со тутун и рамки(дупките и смрдеата ни се одамна),отровот пак ни го врати и проклетата сиромаштија,сега и магариња не стори,нема гвујо повеќе така,народот че се свести,и не е само прилеп и другите градови се на конец,немој да сметаш на удбашка политика,тие пари што ги земаш од нас за скопјето да си го прајш,не ти чини тоа ,на душата че ги носиш,сето тоа се прави во времиња убави,а ова е одлика само на диктатори и ништо друго... Имав уште многу за скопјево 2014,ама и толку е доста,си велам народот ќе ме свати и ние сакаме живот ,а не клетовштини мачни ,демек судба ни било тоа.еее...ГВУЈО,ГВУЈО.
|
|
ВОЈНАТА Е МИР
СЛОБОДАТА Е РОПСТВО НЕЗНАЕЊЕТО Е СИЛА ОД ЗЕЛКА ТОРТА И ОД СЕЉАК ГРАЃАНИН НЕ БИДУВА |
|
Внеси реплика | страница <1 101102103104105 229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |