|
Работа во Ирак и Авганистан |
Внеси реплика | страница <1 4748495051 135> |
Автор | |
fortitudo
Нов член Регистриран: 03.Септември.2010 Статус: Офлајн Поени: 13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Toa ti e cista dezinformacija, mozebi si slusnal za Davor, ama ako se vratis nazad nekoja stranica ke procitas kakov e, a toa sto e napisano za kumanovo e tocno, se gradi 200 na sat, a imam slusnato deka piroritet se kumanovci zatoa sto koga bese KBR(Kelvin, Braun i Rut) vo 1999 za vreme na bombardiranjeto na Kosovo i potoa za vreme na izgradbata na Bonstill na Kosovo bea stacionirani vo Kumanovo i pola Kumanovo rabotese za niv, inaku i togas platite bea ludilo, znam deka soferite so E kategorija zemaa 4000-5000 marki. Pozdrav decki, za zal seuste nema nikakva novost. |
|
drmr
Нов член Регистриран: 19.Септември.2010 Статус: Офлајн Поени: 13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
moj prijatel rece deka nekoj profesor po angliski od kumanovo za 1000$ sreduval rabota za avganistan
koj e toj covek i kako da dojdam vo kontakt so nego? |
|
anadam
Група Регистриран: 28.Јули.2010 Статус: Офлајн Поени: 44 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kellogg Brown & Root (KBR) |
|
anadam
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sega Resallc ceka od centralata vo Skopje (vo A.P.) da imaat potreba od tvoja pozicija, pa ce ti pratat Offer Letter (pismo za ponuda),na koe treba da se potpises ako prifacas uslovi, i vo rok od 48 casa da im go vratis po mail.E togas si po moe mislenje 90% vece vo Afganistan, bidejci znam dosta lugje otideni taka (a i jas cekam).Mislam deka i Resallc i MPI (Davor), ne pracaat bez da im pobaraat od Skopje, a mislam deka i centralata rasporeduva pravicno. |
|
drmr
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dali ima vrska nesto toa sto na nekoi pozicii na stranata na dyncorp pisuvase za balkanot a na nekoi ne. mene pozicijata koja mi ja ponudija ne bese za balkan.
|
|
ne e budala toj sto ne znae da cita tuku toj sto se sto ke procita misli deka e tocno
|
|
drmr
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dali nekoj znae da kaze kakvi se testovite za fizicka podgotvenost-kondicionon za odredeni pozicii
|
|
ne e budala toj sto ne znae da cita tuku toj sto se sto ke procita misli deka e tocno
|
|
nostalgija
Сениор сениор Регистриран: 12.Септември.2010 Статус: Офлајн Поени: 231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pozdrav do site na forumot.eve od dekemvri 2009 prakam cv n asajtot na flour i dyn corp no bez rezultat.denes bev vo A.P vo skopje i so deckoto od obezbeduvanjeto vo fluor praev muabet veli samo online.a be on line ama bez uspeh:)))))))se plasam deka ova so fluor e nekako matna rabota!!!!!!od dyn corp bev kaj niv bez zakazano intervju nisto velat za razgovor.pomos nekakva od bilo koj.se nadevam na pozitiven odgovor
|
|
fortitudo
Нов член Регистриран: 03.Септември.2010 Статус: Офлајн Поени: 13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pomos ne znam, komaj 90% cekame tuka i si se tesime na forumot, proveri si go CV, ako mozes nadopolni go no nikako ne go menuvaj toa sto go imas napisano i prodolzi da apliciras, i na kraj cekaj i nadevaj se, ke bide valjda eden den... Site nie si imame svoi 5 minuti i si gi cekame! Pozdrav od Kumanovo! ;) |
|
master1
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група Регистриран: 28.Мај.2010 Локација: Afghanistan Статус: Офлајн Поени: 66 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од master1 - 17.Февруари.2011 во 04:07 |
|
---=== Мастер1 ===---
http://afgantura.wordpress.com |
|
princeza s
Нов член Регистриран: 15.Септември.2010 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ludje cekam viza i jas dali znae nekoj uste kolku ke cekame
aman bre umrevme cekajki |
|
nostalgija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pozdrav do forumot i korisnite informacii.denes primiv mail od resallc od pece me povikuva na intervju vo kumanovo utre vo 09.00.dali nekoj ima informacii koj e covekot,za kogo raboti i dali preku resallc nekoj ima otideno vo afganistan.sekoja pomos e dobredojdena.pozzz
|
|
anadam
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nemoj da propustis, ako ne znaes kade e ce ti kazam |
|
abvgd
Нов член Регистриран: 24.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 19 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pece raboti vo resallc,a resallc raboti za DynCorp (toa se broleri koi regrutiraat za dyncorp) i jas sum preku resallc segta cekam viza i karta,a za odenje ima mnogu otideno medju koi i nekolku moi prijateli.
pozdrav i so sreka neka e, i ako ne ti pretstavuva problem prasaj utre kolku e platata za labor foreman,pa pisi ni sto si napravil. |
|
nostalgija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pozz.ne aplicirav za nesto pokonkretno tuku samo mu prativ cv vo pdf so potrebnite informacii za mene(inaku sum elektricar so 22 godini iskustvo niska i visoka struja).gledam denes mi pratil mail ako mozam utre da odam na intervju.dali moze nekoj drug den bidejki utre imam neodlozna privatna rabota bas od sabajle.za snaoganje ke se snajdam imam prijateli vo kumanovo.kazi mi za koja poziciaj imas aplicirano i za koja suma na pari se raboti.slusnav dek aza elektricari bila 13900usd/year.pozzz
|
|
Внеси реплика | страница <1 4748495051 135> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |