|
...Идивиди Клуб на политички фајтери... |
Внеси реплика | страница <1 236237238239240 295> |
Автор | |||||
d4 b3
Сениор не можам да си дозволам неактуеленпотпис Регистриран: 19.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 4384 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
mda
|
|||||
Platenik
Сениор Регистриран: 29.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 3600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Јас само да си прашам, несакам да се расфрлувам со непроверени информации.
Имам слушнато дека Силистра и Ќустендил биле преполовени. Миграцијата е голема трагедија, европска Бугарија неможе да го реши тој проблем. Ќе испадне вицот за Тодор Живков и Брижит Бардо точен. Некои луѓе биле многу видовити пред 40тиан години Изменето од Platenik - 20.Септември.2010 во 13:10 |
|||||
Гроф Игнатиев: "Ви се обрнувам Вам (г-дин Бахмачев), дека ЈАС ЈА СОЗДАДОВ ВЕЛИКА БУГАРИЈА, ЗАРАДИ РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ на исток "- (М.Цемовиќ - " Маќедонски проблеми и Маќедонци", Београд, 1913 ,33.)“
|
|||||
d4 b3
Сениор не можам да си дозволам неактуеленпотпис Регистриран: 19.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 4384 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
mda
tragedija golema |
|||||
d4 b3
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
taka e veke istokot stana zapad a zapadot istok |
|||||
Platenik
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Така е Да Бе, ако трегнеш од Бугарија и одиш се на запад, преку Мкаедонија, ЕУ, Америка пак ќе стигнеш до Јапонија, Кина, Памир и Хиндукуш. |
|||||
Гроф Игнатиев: "Ви се обрнувам Вам (г-дин Бахмачев), дека ЈАС ЈА СОЗДАДОВ ВЕЛИКА БУГАРИЈА, ЗАРАДИ РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ на исток "- (М.Цемовиќ - " Маќедонски проблеми и Маќедонци", Београд, 1913 ,33.)“
|
|||||
d4 b3
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
oti da izlegnuvaam pa pak da vlegnuvaam vo EUto kade e logikata a kade e razumot |
|||||
Platenik
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Немој да излегуваш, седи си таму во тој дел не ЕУто. Мада велат во западните покраини на ЕУто се живеело подобро. |
|||||
|
|||||
d4 b3
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
e pa tamu nema ruski interesi
|
|||||
Platenik
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Нема политчки, ама има економски. Сибирскиот гас доаѓа од исток, нели?! |
|||||
|
|||||
d4 b3
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
sibirskiot e od Kamchatka
|
|||||
Platenik
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
А Камчатка на исток ли е или пак можеби е на запад?! |
|||||
|
|||||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Ќе се разберете ли некогаш вие двајца, кај е исток кај е запад? |
|||||
Platenik
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Никогаш! Знам само едно, Македонија е запад за Бугарија. ајде да видиме дали Да Бе ќе го оспори и тоа?! |
|||||
|
|||||
d4 b3
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
jugozapad, ako trebe da preciziram
Srbija e zapad za nas Beograd - ovoj vo koj e pechatana knigata od podposot ti no principialno mozam da osporam i dokazam se Изменето од d4 b3 - 21.Септември.2010 во 09:33 |
|||||
Внеси реплика | страница <1 236237238239240 295> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |