![]() |
|
Фрли нешто на членот под тебе |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 154155156157158 392> |
Автор | |
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14571 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
земам
![]() фрлам лак за нокти
![]() |
|
![]() |
|
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
zemam samo ako e crn
![]() frlam maska za kosa |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
![]() |
|
LiDivio ![]() Модератор ![]() Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
земам (да се распрашам што е тоа
![]() фрлам клучеви од фиќо
![]() |
|
![]() |
|
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Hmm sto ke mi se koga si imam Honda Accord
![]() Frlam bilet za zonsko parkiranje....(30 minuti gratis ![]() |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
земен .. можеби некад ќе ми се најде иако за пешаци нема потреба од билети за паркирање ........
фрлам кожнби ракавици за возење ...........
|
|
![]() |
|
FeaR ![]() Сениор ![]() ![]() False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
gi zimam
frlam sise vodka |
|
"А ти поарен да не си?" -македонски начин на прифаќање критика
|
|
![]() |
|
pmmladen ![]() Сениор ![]() Регистриран: 21.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 333 |
![]() |
|
![]() |
|
FeaR ![]() Сениор ![]() ![]() False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
mu frlam otrov na clenot pod mene mozebi ke mu se najde za nesto
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Феникс ![]() Сениор ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
hmmm... ne zimam... mi treba neshto posofisticirano od otrov ako moze
![]() frlam nervoza
![]() ![]() ![]() |
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
![]() |
|
ke ja zemam i odma ja frlam na toj pod mene
![]() |
|
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
ja frlam oti mi e dovolna
![]() |
|
![]() |
|
lele ama mi ja tresna po glava
![]() frlam sveki ama mirizlivi |
|
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mmmmmm gi zimam (ludo me nastrvi kaj da najdam sea
![]() frlam sl*g |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 154155156157158 392> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |