|
Куранот сепак гореше |
Внеси реплика | страница <123> |
Автор | ||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Е па ај ... на здравје нек е
|
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
не би се радувал ........ на твое место
|
||
Buggyman
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1308 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Кој е поголем фанатик? Тие што удрија (ѓомити) со авионите во “близначките“ или некој (повторно ѓомити) “протестирал“ со палење на верска книга?
Каков е ефектот на ова палење? Дали злото во човекот и омразата го натерала на тоа,или само протест. Најтрагично е да човек од религија и при тоа свештеник, е главен иницијатор!!??? Дали тој познава религии и дали учи за останатите религии во светот? Сепак, се одлучил за таква иницијатива без разлика на ефектот пд палењето (од друго лице) и како иницијатор на таквиот расистички чин (барем така држат законите), дали ке се соочи со нивниот правен систем. ЈАС МИСЛАМ, ако некој не си ја почитува својата религија тој нема да знае да почитува друга религија )само идиот прави разлики). Иако нема голема разлика помеѓу христијанството и исламот, затоа постојат дегенерици да создадат нетрпение помеѓу ЛУЃЕТО. |
||
Homo homini lupus est...
|
||
aLbaneso
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 27.Септември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 933 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Kaj glwedase deka se raduvaam p.s aaa vidovit si do МАРШАЛ Изменето од Анастеа - 15.Септември.2010 во 00:41 |
||
Љаеш НЕ касаш !
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
де бре Албанезо ........ не треба да е човек видовит за да ја насети нотата на закана во твојот текст
Изменето од Анастеа - 15.Септември.2010 во 00:42 |
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Abe ova site se golemi vernici... s'e sade Ljubov, Milosrdie i Sozhivot!
|
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
Zeksi71
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Nekoj im ja zapalil svetata kniga!!!!, i so sega, nesto strasno li e toa. Pa kolku biblii izgorele, kolku crkvi imaat zapaleno, i sega kao nesto izigravaat povredeni, pa pretat, ke imalo vakva vojna, pa ke imalo onakva vojna.
Изменето од Анастеа - 18.Септември.2010 во 00:10 |
||
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
site lugje se po priroda isti
ne e mozno da ubivaat drugi lugje poradi palenje na kniga makar bil k*ran ili biblija pricinata e sosema druga... ali toa nieden musliman nema da ti go priznae |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
normalen covek znae da razlikuva sustina od forma
kniga e forma,, a napisanoto e sustina so palenje na knigata e povredena formata, sustinata na sekoj musliman mu ostanala vo srceto ili mislata nikoj ne ubiva radi forma, nego radi sustina znaci pricinata e sosema druga.... ali toa nieden musliman nema da go priznae Изменето од anakin - 17.Септември.2010 во 10:31 |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
aLbaneso
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 27.Септември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 933 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Koja e taa pricina kazi, ako tie ne priznavaat da znaeme |
||
Љаеш НЕ касаш !
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ti kazi ti si izgleda musliman
tipov izgorel nekoja kniga forma, nitu bila tvoja knigata ti tvojata koja si ja sakas si ja imas doma site suri si gi sakas i si gi znaes tvoi se, se sto imas go imas kaj tebe kazi mi ti, zosto ti bi go ubil covekot koj sto si ja spalil svojata kniga radi nekoj negov protest koja e logikata da ubivas radi fomata,... ubil bi go formalno????? |
||
|
||
KUKOC7
Сениор Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
toa e samo negov revolt.....mozebi ima dobra pricina....mozebi...nekoj negov blizok....nastradal na 11/09 ....mozebi vo nekoj bombaski napad.....nekade kade sto nekoj negov se setal.....kako turista..... :X
ne opravduvam....jas ne bi zapalil sveto pismo...bez ogled cie e .....ama treba da se sogleda i zosto go napravil toa
|
||
Внеси реплика | страница <123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |