|
Последно нешто што ме насмеа..... |
Внеси реплика | страница <1 136137138139140 277> |
Автор | |
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
WTF????????????????????????????????????
Молчењето е златоШто се може да се случи во лифт Девојка и разнесувач на пица eееее пеер еден си замина Репортер доби меѓу нозе Жешки девојки и разнесувач на пицаИзменето од Iron Man - 11.Септември.2010 во 19:51 |
|
|
|
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
Schatzii
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како се вели леблебија на Англиски? Bread Bread and Me Леб Леб и Ја |
|
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мајката го буди синот.
- Станувај сине време е да одиш на школо. - Остај ме на мира денес не одам во школо. - Е како не одиш, имаш причина за тоа. - Да ме мрзат учениците а богами и професорите. После пола саат мајкава пак. - Ај станувај мора да одиш. - Е зошто морам? - Зошто имаш 52 години и си директор на училиштето! |
|
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Две жени после 25 години во затвор во иста ќелија треба да излезат на слобода... Едната и вели на другата: Ти сега излегуваш, јас утре. Кога ќе излезам утре ќе ти се јавам имам нешто да ти кажам...
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Летале Србин, Словенец и Македонец со авион, кога наеднаш откажале моторите и почнал да паѓа авионот. Се вртат тројцава и гледаат само два падобрана. Словенецот вика:
- Слушајте луѓе, ние сме мала држава, плус најпаметни, јас мислам заслужувам еден падобран. - У право си - вика Србинот, грабнува еден падобран, му го дава на Словенецот и овој скока. - Шо прајме сега, ние сме двајца, а само еден падобран - прашува Македонецот. А Србинот одговара: - Не бери гајле, имаме два падобрана. На Словенецот му дадов празна торба, он е паметен, до доле ќе смисли нешто. |
|
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Стварно не знам од кај ги нашле овие за на Мис... па уште да победат
Можам да замислам какви биле другите...
|
|
Schatzii
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 136137138139140 277> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |