|
КОЈ ЌЕ ИЗГУБИ НА ПРЕСТОЈНИТЕ ИЗБОРИ??? |
Внеси реплика | страница <123 |
Автор | ||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да бе алчните души зборуваат самите за се*е а не во група.
|
||
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
toa ne go menuva faktot deka Tito pak ke mu se vrati na Bucko. i onie koi razmisluvaa deka titovata patija e nova moznost ke go dadat svojot glas pak za SDSM iako ocigledno e nivnoto nezadovolstvo.
pa sega neka si preesapat, za kogo ke glasaat
|
||
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
||
mishel
Сениор Регистриран: 22.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 306 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
PADA VLADA! PADA VLADA!
PADA VLADA! PADA VLADA! PADA VLADA! PADA VLADA! |
||
teofil
Група Регистриран: 16.Јануари.2006 Локација: Canada Статус: Офлајн Поени: 61 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
znaes li ti MAKEDONSKI.
|
||
mende
Сениор Регистриран: 06.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 801 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
se znaj vladata sto e sega
|
||
mbm
|
||
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Факт е дека ниедна партија не може да собере доволно гласови а да не влезе во коалиција со никого.... И ВМРО- овци се здружуваат додека да ја добијат власта, па после им удираат нож на коалиционите партнери. Што му направија на Тупурковски, иако кога ја добија власта ја добија најповеќе поради него. |
||
BMW_M5
Сениор Регистриран: 14.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 163 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ЕЕЕ највеќе не ми се праи муабет за политика со некој шо нема везе од политика а се прави стручњак!!!
Па толку ли сте слепи или не гледате дека како што кажа butel2 факт е дека ниедна партја не може да собере доволно гласови за да формира влада а да не влезе во коалиција со некого!!!!
|
||
KOGA GLUPOSTA BI BOLELA PO CEL DEN BI OFKALE !!!
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не е битно кој ке добие Битно дека Моменталната влада Губи и си оди у неповрат
|
||
mishel
Сениор Регистриран: 22.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 306 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
TI butel ILI SI NEDOVOLNO INFORMIRAN/A ILI MORAS DA PISUVAS VAKA,PA SAMIOT TOJ TUPURKOVSKI KAKO GOSTIN VO JADI BUREK KAZA MN.UBAVO KAJ NA KOGO MU ZABIL NOZ VO GRB.AKO NEZNAES NE KOMENTIRAJ.
SAMIOT CILE SI KAZA :PREGOVARAV SO B.C DA MI OBEZBEDI PARLAMENTARNO MNOZINSTVO SO CEL DA JA SRUSIME VLASTA NA GTEORGIEVSKI.KOJ NA KOGO MU ZABIVA NOZ VO GRB????
|
||
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Fakt e deka Tito se "odvoi" od SDSM za da Bucko i Branko vidat koj e nezadovolen od nivnoto vladeenje, no fakt e i deka i toa clenstvo koe misleshe deka partijata na Tito P. e poinakva partija, SEPAK SE SEKAVA DEKA E IZMAMENO, pa koordinatorite na NSDPM kazuvaat deka se ogranok na SDSM.
|
||
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Абе додека луѓето не сватат дека тие стари комуњари не сакаат ништо да направат освен да крадат за самите се*еси они ке се отцепуваат и ке се договараат скришно до сто едно и назад
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
dodeka ovde ne se sfati deka pljachkanjeto na drzavata treba rigorozno da se kaznuva i toa retrogradno,......nema da i bide podobro na ovaa populacija ,.......djabe melete samo,...nema nikakov efekt od zboruvanje,.....
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Понекогаш и единка прави разлика ако не многу барем другите ке се замислат и ке искоментираат
|
||
Внеси реплика | страница <123 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |